Glavom kao Klose

Onda ne treba da bude voditelj na nacionalnoj tv BiH
Aha , musliman iz Bosne . Nit je Bosanac , niti Bošnjak nego musliman iz Bosne i Hercegovine . Pa kako buraz ?harden je napisao/la: ↑02 dec 2022, 20:27Ova momcina je inace musliman i iz Bosne je. Ne moras ga shvatati ozbiljno![]()
BenjooJutub je napisao/la: ↑02 dec 2022, 20:30De nek neko okači video kako je Šuko prokomentarisao ovaj gol i gol Šačirija, baš me zanima![]()
To možeš zahvaliti potpisnicima dejtonske BiH. BiH kakvu ti i ja zamišljamo nece vidjeti ni 10 generacija nakon nas.
akisarajevo92 je napisao/la: ↑02 dec 2022, 20:32BenjooJutub je napisao/la: ↑02 dec 2022, 20:30De nek neko okači video kako je Šuko prokomentarisao ovaj gol i gol Šačirija, baš me zanima![]()
Jer djeluje da Bosnu ne smatra svojom domovinombombaysaphire je napisao/la: ↑02 dec 2022, 20:32
Aha , musliman iz Bosne . Nit je Bosanac , niti Bošnjak nego musliman iz Bosne i Hercegovine . Pa kako buraz ?![]()
Treba ga udvajat, samo Shaqirija boli tuki za obranu.
Ali vidi šta ovdje pišu , nevjerovatno . Da je više ljudi poput Šuke
ništa posebno, ljudi ohladite, šta vam jeakisarajevo92 je napisao/la: ↑02 dec 2022, 20:32BenjooJutub je napisao/la: ↑02 dec 2022, 20:30De nek neko okači video kako je Šuko prokomentarisao ovaj gol i gol Šačirija, baš me zanima![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.