mislim da je i @alemsa haha
Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Bošnjaci nisu realno sposobni voditi državu, nismo to pokazali nikad i uvijek tražimo da nam neko drugi rijesava probleme - sad to tražimo od EU ili Amerike. Ali brate nemoj ovdje da vrijedjas ljude kojima je otac, brat, rodjak pronađen na 7 različitih mjesta u 7 različitih grobnica, čije su majke, sestre, rodnice silovane, nemoj da opravdava jednu genocidnu ideju i bolesnu ideju koju i dan danas sprovode. O njihovoj ideji, djelovanju i načinu djelovanja samo pročitaj činjenice koliko je uništeno džamija, koliko pravoslavnih bogomolja pa ćeš shvatiti i svi koji realno razmišljaju sjvatece sta je ideja Srba koja još uvijek traje i pokušava se sprovesti.alemsa je napisao/la: ↑03 dec 2022, 04:22Ne znam zasto se ste toliko kivni na Srbe osim 90ih i sad. Doduse i ja sam bio negdje do 25 godine, jer sam sluso price kako su ovo ono (nek su ispali da se razumijemo, nikad nisam navijao za njih niti bi), ali sam htio da razumijem zasto je sve to tako pa sam istrazivao. Evo uzimite sastave kad su vam klubovi za koje navijate osnovani ( Zeljo, Sarajevo, Sloboda, Velez), i vidjet ce te da su sve bili Srbi. Musliman nije zaigrao za Zelju do 1928e (i otac i dedo su mi navijali za Zelju), tek 1933e su bila 2 Muslimana. Bosanski Muslimani nisu postali vecina u Bosni do 1970ih, to su sve Srbi gradili, i onda smo dosli 90ih da im oduzmemo sve sto su gradili, zato su i bili toliko kivni. Tezak je to koncept za prihvatiti ali to vam je tako. Neko je morao platiti sve te racune (ako vjerujete u karmu), moja familija i ja smo mnogo propatili u tom ratu, ali kad vidim svoje stablo, oba pradeda su bili u ustasama u ww2, a od oca dajdja bio poznati koljac cetnika, pa je moj otac ni kriv ni duzan platio za to sve #karma. Ne opravda to nicije postuke svakako, ali je kivnost duboka, duza od jedne generacije ili 5. Zato je njima bitno da je Srpska shuma, Srpska rijeka, Srpska livada itd.
Naravno rat je donio žrtve i zločine na drugoj strani ali ti zločinci su djelo ludih pojedinaca ne naroda ali zločini srbski su djelo nacije ideje i oni još uvijek žive tu ideju (sve dok se veličaju likovi kao što su Karadžić, mladić, Šešelj i sličnih a puno ih je to je ideja nacije).
Ja kako starim i čitam i spoznajemo vidim da su samo Bošnjaci (Muslimani) istinski i iskreno živjeli ideju bratstva i jedinstva, svi drugi su bili vukovi u janje oj koži. I da su ti Srbi nakon rata rekli ovo sto je bilo je zločin koji je sproveden zbog ideja ludjaka to nismo mi-bosnjaci su takvi da bi opet zavladalo bratstvo i jedinstvo i da bi sve zaboravili i možda bi do danas se i prekrojila ta historija i pristali bi na onakvu kakvu je Srbi predstavljaju - a ti si jedan od dokaza da bi zaista tako i bilo.
bombaysaphire je napisao/la: ↑03 dec 2022, 00:14Koliko god mi je drago što je Srbija ispala , toliko nabijem na qrac i vas i Kosovo . Zaboravljate koja su go.vna šiptarska , na osnovu mržnje prema srbima . U sred Sarajeva tone heroina su šiptari donjeli , Gaši maltretirao sve sarajlije , ubili su Ramiza i Taiba , digli nam takse na 100% ... Yebalo vas Kosovo i šipatari![]()
![]()
![]()

Napokon neko razuman
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
O say can you see, by the dawn's early light,
What so proudly we hailed at the twilight's last gleaming,
Whose broad stripes and bright stars through the perilous fight,
O'er the ramparts we watched, were so gallantly streaming?

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Marsal
- Kontakt:
Velik si Granite

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
**** majku dovede Kosjerinu u program i obuče je ko konduktera, pa kud vam Shaqiri još 3 ne zabi samo radi ovog zločina protiv testosterona

jedno je ispasti pošteno i dosljedno, a drugo kao najvece seljačine samo sto sudiju nisu izudarali koda je 2.kantonalna kod nas, i sve to nakon najava o black horse prvenstva
- baboedindzeko09
- Kontakt:

Ali čega se brat sjetio sa dresom na proslavi

"
Nema nikakve političke pozadine, radi se o posveti saigraču Jashariju. Došao je sa 20 godina u reprezentaciju kao i ja i zaslužuje poštovanje", rekao je Xhaka.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
baboedindzeko09 je napisao/la: ↑03 dec 2022, 11:08"Nema nikakve političke pozadine, radi se o posveti saigraču Jashariju. Došao je sa 20 godina u reprezentaciju kao i ja i zaslužuje poštovanje", rekao je Xhaka.

Al najjači je ovaj Mitrovic, lazni Ibrahimović. Nešto se qrci, a ne yebe ga niko.
doduše većina reprezentativaca Švicarske i ne zna ko je lik uopste.

-
- Kontakt:
Nabijem ja tebe pošteno na rinakualemsa je napisao/la: ↑03 dec 2022, 04:22Ne znam zasto se ste toliko kivni na Srbe osim 90ih i sad. Doduse i ja sam bio negdje do 25 godine, jer sam sluso price kako su ovo ono (nek su ispali da se razumijemo, nikad nisam navijao za njih niti bi), ali sam htio da razumijem zasto je sve to tako pa sam istrazivao. Evo uzimite sastave kad su vam klubovi za koje navijate osnovani ( Zeljo, Sarajevo, Sloboda, Velez), i vidjet ce te da su sve bili Srbi. Musliman nije zaigrao za Zelju do 1928e (i otac i dedo su mi navijali za Zelju), tek 1933e su bila 2 Muslimana. Bosanski Muslimani nisu postali vecina u Bosni do 1970ih, to su sve Srbi gradili, i onda smo dosli 90ih da im oduzmemo sve sto su gradili, zato su i bili toliko kivni. Tezak je to koncept za prihvatiti ali to vam je tako. Neko je morao platiti sve te racune (ako vjerujete u karmu), moja familija i ja smo mnogo propatili u tom ratu, ali kad vidim svoje stablo, oba pradeda su bili u ustasama u ww2, a od oca dajdja bio poznati koljac cetnika, pa je moj otac ni kriv ni duzan platio za to sve #karma. Ne opravda to nicije postuke svakako, ali je kivnost duboka, duza od jedne generacije ili 5. Zato je njima bitno da je Srpska shuma, Srpska rijeka, Srpska livada itd.
Xhaka lagano postaje vlasnik srbijanske reprezentacije.
Lik im je nabio traume
Lik im je nabio traume
Druze moj, treba tebi jos mnogo godina da upoznas i spoznas o kakvom se pacijentu radi. Recimo do prije par godina na odredjenim temama mlatio je gluposti o djeovjkama i kakve bi trebali zeniti, a na kraju se ispostavilo da je ozenio trebu koju je veliki banovicki bos Bego Gutic trpo i natrpoArgentina je napisao/la: ↑03 dec 2022, 09:48Za Zelju si sve fulio i dobre gluposti navaljao.alemsa je napisao/la: ↑03 dec 2022, 04:22Ne znam zasto se ste toliko kivni na Srbe osim 90ih i sad. Doduse i ja sam bio negdje do 25 godine, jer sam sluso price kako su ovo ono (nek su ispali da se razumijemo, nikad nisam navijao za njih niti bi), ali sam htio da razumijem zasto je sve to tako pa sam istrazivao. Evo uzimite sastave kad su vam klubovi za koje navijate osnovani ( Zeljo, Sarajevo, Sloboda, Velez), i vidjet ce te da su sve bili Srbi. Musliman nije zaigrao za Zelju do 1928e (i otac i dedo su mi navijali za Zelju), tek 1933e su bila 2 Muslimana. Bosanski Muslimani nisu postali vecina u Bosni do 1970ih, to su sve Srbi gradili, i onda smo dosli 90ih da im oduzmemo sve sto su gradili, zato su i bili toliko kivni. Tezak je to koncept za prihvatiti ali to vam je tako. Neko je morao platiti sve te racune (ako vjerujete u karmu), moja familija i ja smo mnogo propatili u tom ratu, ali kad vidim svoje stablo, oba pradeda su bili u ustasama u ww2, a od oca dajdja bio poznati koljac cetnika, pa je moj otac ni kriv ni duzan platio za to sve #karma. Ne opravda to nicije postuke svakako, ali je kivnost duboka, duza od jedne generacije ili 5. Zato je njima bitno da je Srpska shuma, Srpska rijeka, Srpska livada itd.
A i ostatak navedeno je nejasan, lupas kao maksum po diviziji.

Zadnja izmjena: Mig_Mig, dana/u 03 dec 2022, 11:43, ukupno mijenjano 1 put.
Max Allegri
De ba pustite to.
-
- Kontakt:
- Beduin
- Kontakt:
Mladjahan mi je tu, nisam ga prepozn'o.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑03 dec 2022, 10:36Ovo jest bombay, poznajem ga i ja, bujrum na pivu kafu i tebi kad god hoces, samo se javi, zvat cemo i njega pa da se uvjerisBeduin je napisao/la: ↑03 dec 2022, 00:54:* te brat, sta se odmah ibretis. Ti si poceo hinjski prozvat kako lazem, a Beduin nikad ne laze.
A to nisi ti na slici, vidio sam te na salteru na aerodromu sad u oktobru (sjecas se PP), al crnjak mi te bilo zvati pred masom.
Sad pusti da uzivamo u porazu Srbije.![]()
Pijemo vopi, no frks.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.