Ok je navijati za koga hoćeš , ali izlaziti sa autima po gradu i nositi zastave tuđe zemlje , to nikako nije u redu . To znaš i sam .Dovoljan je napisao/la: ↑03 dec 2022, 02:03Zašto je to tužna istina? Sta tu ima bit tužno? Navijao sam i navijat ću za svaku repku koje igra sa hrv ili srb.bombaysaphire je napisao/la: ↑03 dec 2022, 01:40Tužna istina . Turske zastave i slavlje u sred Sarajeva![]()
Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
-
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dozvoljava da se država ponižava, i samo prihvatanje koncepta zajednička država samo bošnjo može prihvatiti...unitarista je napisao/la: ↑03 dec 2022, 02:17A šta to Bošnjo dozvoljava? BiH nije država samo bošnjačkog naroda, već i ostala 2 konst. naroda + ostali. Imaju pravo na sve ovo, to je cijena zajedničke države. Ja to nisam htio prihvatiti decenijama, ali onda sam shvatio da je to neka realnost i nema tu previše polemisanja.
Pa i ovi vlasi isto to rade. Kad je bal nek je maskenbalbombaysaphire je napisao/la: ↑03 dec 2022, 11:46Ok je navijati za koga hoćeš , ali izlaziti sa autima po gradu i nositi zastave tuđe zemlje , to nikako nije u redu . To znaš i sam .Dovoljan je napisao/la: ↑03 dec 2022, 02:03Zašto je to tužna istina? Sta tu ima bit tužno? Navijao sam i navijat ću za svaku repku koje igra sa hrv ili srb.bombaysaphire je napisao/la: ↑03 dec 2022, 01:40
Tužna istina . Turske zastave i slavlje u sred Sarajeva![]()
Pa zašto se po Banja Lucii i ostalim gradovima u RS jače zastave Srbije ako nije uredu? Isto vrijedi i za Hercegovinu gdje se kace šahovnice? Ili zašto se po Srbiji kace Ruske zastave i ikone Putina?bombaysaphire je napisao/la: ↑03 dec 2022, 11:46Ok je navijati za koga hoćeš , ali izlaziti sa autima po gradu i nositi zastave tuđe zemlje , to nikako nije u redu . To znaš i sam .Dovoljan je napisao/la: ↑03 dec 2022, 02:03Zašto je to tužna istina? Sta tu ima bit tužno? Navijao sam i navijat ću za svaku repku koje igra sa hrv ili srb.bombaysaphire je napisao/la: ↑03 dec 2022, 01:40
Tužna istina . Turske zastave i slavlje u sred Sarajeva![]()
Mozda zato sto su Srbi i Hrvati?Sport90 je napisao/la: ↑03 dec 2022, 11:52Pa zašto se po Banja Lucii i ostalim gradovima u RS jače zastave Srbije ako nije uredu? Isto vrijedi i za Hercegovinu gdje se kace šahovnice?bombaysaphire je napisao/la: ↑03 dec 2022, 11:46Ok je navijati za koga hoćeš , ali izlaziti sa autima po gradu i nositi zastave tuđe zemlje , to nikako nije u redu . To znaš i sam .
-
- Kontakt:
Rade to i "hrvati" , ali zašto da se mi spušatmo na njihov nivo ?soxx je napisao/la: ↑03 dec 2022, 11:49Pa i ovi vlasi isto to rade. Kad je bal nek je maskenbalbombaysaphire je napisao/la: ↑03 dec 2022, 11:46Ok je navijati za koga hoćeš , ali izlaziti sa autima po gradu i nositi zastave tuđe zemlje , to nikako nije u redu . To znaš i sam .
Realno bruku njih ima hrvatsko i srbijansko državljanstvo , ko od nas ima tursko ? Uostalom što bi ga imali

Mi trebamo naše ljiljane bodriti i nikoga više , sa ljiljanima i zvanična zastava da jedine budu u Sarajevu kad se slavi .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
To je samoponizavanje. Ono ti mislis da nekom vadis mast, a zapravo samo istim tim dajes argument da te sprdaju za vijekove.
I naravno da je to samoponizavanje jos jace kad uzmes u obzir cinjenicu da smo mi qrac u sportu.
I naravno da je to samoponizavanje jos jace kad uzmes u obzir cinjenicu da smo mi qrac u sportu.
-
- Kontakt:
Pa to govori o njima , zašto da mi budemo kao oni ?Sport90 je napisao/la: ↑03 dec 2022, 11:52Pa zašto se po Banja Lucii i ostalim gradovima u RS jače zastave Srbije ako nije uredu? Isto vrijedi i za Hercegovinu gdje se kace šahovnice? Ili zašto se po Srbiji kace Ruske zastave i ikone Putina?bombaysaphire je napisao/la: ↑03 dec 2022, 11:46Ok je navijati za koga hoćeš , ali izlaziti sa autima po gradu i nositi zastave tuđe zemlje , to nikako nije u redu . To znaš i sam .
pa yebu nasi malo, da ne budu uvijek nasi yebani.bombaysaphire je napisao/la: ↑03 dec 2022, 11:56Pa to govori o njima , zašto da mi budemo kao oni ?Sport90 je napisao/la: ↑03 dec 2022, 11:52Pa zašto se po Banja Lucii i ostalim gradovima u RS jače zastave Srbije ako nije uredu? Isto vrijedi i za Hercegovinu gdje se kace šahovnice? Ili zašto se po Srbiji kace Ruske zastave i ikone Putina?bombaysaphire je napisao/la: ↑03 dec 2022, 11:46
Ok je navijati za koga hoćeš , ali izlaziti sa autima po gradu i nositi zastave tuđe zemlje , to nikako nije u redu . To znaš i sam .
Mislim nisam u tom drustvu al eto. Da smo bogdu normalna nacija al sta je tu je.
Vise ovih nasih srba ima hrvatski pasos nego srpski
Krenule teorije kako je sve namješteno samo da ne prodju. 

Danas ce Ameri da namuče ruže
Argentina lagano
Argentina lagano
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- Donnie Darko
- Kontakt:
Mig_Mig je napisao/la: ↑03 dec 2022, 11:40Druze moj, treba tebi jos mnogo godina da upoznas i spoznas o kakvom se pacijentu radi. Recimo do prije par godina na odredjenim temama mlatio je gluposti o djeovjkama i kakve bi trebali zeniti, a na kraju se ispostavilo da je ozenio trebu koju je veliki banovicki bos Bego Gutic trpo i natrpoArgentina je napisao/la: ↑03 dec 2022, 09:48Za Zelju si sve fulio i dobre gluposti navaljao.alemsa je napisao/la: ↑03 dec 2022, 04:22Ne znam zasto se ste toliko kivni na Srbe osim 90ih i sad. Doduse i ja sam bio negdje do 25 godine, jer sam sluso price kako su ovo ono (nek su ispali da se razumijemo, nikad nisam navijao za njih niti bi), ali sam htio da razumijem zasto je sve to tako pa sam istrazivao. Evo uzimite sastave kad su vam klubovi za koje navijate osnovani ( Zeljo, Sarajevo, Sloboda, Velez), i vidjet ce te da su sve bili Srbi. Musliman nije zaigrao za Zelju do 1928e (i otac i dedo su mi navijali za Zelju), tek 1933e su bila 2 Muslimana. Bosanski Muslimani nisu postali vecina u Bosni do 1970ih, to su sve Srbi gradili, i onda smo dosli 90ih da im oduzmemo sve sto su gradili, zato su i bili toliko kivni. Tezak je to koncept za prihvatiti ali to vam je tako. Neko je morao platiti sve te racune (ako vjerujete u karmu), moja familija i ja smo mnogo propatili u tom ratu, ali kad vidim svoje stablo, oba pradeda su bili u ustasama u ww2, a od oca dajdja bio poznati koljac cetnika, pa je moj otac ni kriv ni duzan platio za to sve #karma. Ne opravda to nicije postuke svakako, ali je kivnost duboka, duza od jedne generacije ili 5. Zato je njima bitno da je Srpska shuma, Srpska rijeka, Srpska livada itd.
A i ostatak navedeno je nejasan, lupas kao maksum po diviziji.![]()

Majko, Srbija zove nazad na splav. Navijao sam da pobijedi bolji, a to se i desilo. Usput, čovjek koji je uživao poštovanje među stanovnicima bivše Jugoslavije ga je srozao u 3 sekunde, a ako ga je imao kao selektor i fudbalski znalac, više ga nema. Bazirano na ove 3 utakmice.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
- AndreWilliams
- Kontakt:
Srbi me živo podsjećaju na ulogu Bate Živojinovića iz filma “U raljama života” kad prije prvenstva obećavaju qaranje, a onda totalno razočarenje nastupi
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Svanula subota a ono još priča o ovima preko Drine 

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ivana Knoll definitivno najveci dobitnik prvenstva, neovisno ko osvoji.
-
- Kontakt:
Ostarilo se , ovo je slika prije 4 godineBeduin je napisao/la: ↑03 dec 2022, 11:44Mladjahan mi je tu, nisam ga prepozn'o.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑03 dec 2022, 10:36Ovo jest bombay, poznajem ga i ja, bujrum na pivu kafu i tebi kad god hoces, samo se javi, zvat cemo i njega pa da se uvjerisBeduin je napisao/la: ↑03 dec 2022, 00:54
:* te brat, sta se odmah ibretis. Ti si poceo hinjski prozvat kako lazem, a Beduin nikad ne laze.
A to nisi ti na slici, vidio sam te na salteru na aerodromu sad u oktobru (sjecas se PP), al crnjak mi te bilo zvati pred masom.
Sad pusti da uzivamo u porazu Srbije.![]()
Pijemo vopi, no frks.

Ide piva ide meza , kad god budete mogli zovnite

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:

Nek je i ovo neko izjavio.
Ova prvenstva su dobra prilika za ove ofucane starlete da izgrade "ime"
Mora se također reći da su Arapi odradili dobar marketing, ljudi koji veze o fudbalu nemaju, komentarišu utakmice na poslu.
⚜️~⚜️~⚜️
Donnie Darko je napisao/la: ↑03 dec 2022, 12:04Mig_Mig je napisao/la: ↑03 dec 2022, 11:40Druze moj, treba tebi jos mnogo godina da upoznas i spoznas o kakvom se pacijentu radi. Recimo do prije par godina na odredjenim temama mlatio je gluposti o djeovjkama i kakve bi trebali zeniti, a na kraju se ispostavilo da je ozenio trebu koju je veliki banovicki bos Bego Gutic trpo i natrpo![]()
![]()
![]()
![]()

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.