FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Tad smo već trebali znati da s ovim nema hajra, niti ga može biti. Ni nafake, ni znanja, ni poštenja, ni dobre namjere. Mirviću ubleho! Nisi najveća ubleha na slici, samo zahvaljujući ovim do tebe!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ne čudi me brate, po insajderskim si ko ovi iza prvog reda.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Jok trebao se slikat s Konakovicem i Nikšićem, Fahrom Radoničićem .
- napoleon72
- Kontakt:
Ne znam, Robi je finu igru imao s reprezentacijom onda u Ligi nacija. Zategnuo je odbranu maksimalno, igrao modernu 433 formaciju... Ne znam, u Zvezdi i reprezentaciji je bio dobar, kasnije ga nisam ni pratio.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Zašto da se slika sa bilo kim od tih navedenih kao i ovom ublehom gore?bordobijeli je napisao/la: ↑03 dec 2022, 12:10Jok trebao se slikat s Konakovicem i Nikšićem, Fahrom Radoničićem .
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Upravo. U Olimpiji dobri rezultati, iako eto ispade skandal na kraju, ali Boga pitaj šta se tu dešavalo, jer nisu imali para, svakakvih skandala tu ispadne, znamo mi najboljenapoleon72 je napisao/la: ↑03 dec 2022, 12:10Ne znam, Robi je finu igru imao s reprezentacijom onda u Ligi nacija. Zategnuo je odbranu maksimalno, igrao modernu 433 formaciju... Ne znam, u Zvezdi i reprezentaciji je bio dobar, kasnije ga nisam ni pratio.

Što se tiče sportskog direktora, ako bi Prosinečki došao, navodno Elvir Rahimić bi SD bio

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Zasto ne ?joker90 je napisao/la: ↑03 dec 2022, 12:11Zašto da se slika sa bilo kim od tih navedenih kao i ovom ublehom gore?bordobijeli je napisao/la: ↑03 dec 2022, 12:10Jok trebao se slikat s Konakovicem i Nikšićem, Fahrom Radoničićem .
FK Sarajevo predstavlja grad i drzavu BIH i treba nam podrška vlasti, koliko god to izgledalo odvratno mi moramo imati suradnju s vlastima kantona, drzave, s NS BIH . Sve ekipe s ovih prostora imaju ogromnu podršku lokalne zajednice i drzavni su projekti zvezda, partizan, dinamo, Hajduk.
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
SDA više nije vlast i ako Bog da neće biti više nikad. bakir je najveća izdajica svoje domovine koji bi je čitavu prodao za svoju seku.bordobijeli je napisao/la: ↑03 dec 2022, 12:18Zasto ne ?joker90 je napisao/la: ↑03 dec 2022, 12:11Zašto da se slika sa bilo kim od tih navedenih kao i ovom ublehom gore?bordobijeli je napisao/la: ↑03 dec 2022, 12:10
Jok trebao se slikat s Konakovicem i Nikšićem, Fahrom Radoničićem .
FK Sarajevo predstavlja grad i drzavu BIH i treba nam podrška vlasti, koliko god to izgledalo odvratno mi moramo imati suradnju s vlastima kantona, drzave, s NS BIH . Sve ekipe s ovih prostora imaju ogromnu podršku lokalne zajednice i drzavni su projekti zvezda, partizan, dinamo, Hajduk.
PS
Sretno Prosinečkom pogotovo ako dođe Rahimić to dobro zvuči. Dajte čovjeku ovu polusezonu i sljedeću nek odradi (ako ne bude opet neka katastrofa i ne izbori se evropa). Povedi nas Robi do lige šampiona

Ko god se od riđibradog očešao u prolazu, od njega nema više nafake ni dobre namjere. Tužno je čitati tvoj post @bordobijeli, ali da kažem da sam iznenađen, slagao bih.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Realno Robi jako dobra opcija, mozda i najbolja od svih mogucih. Ovi sto ga pljuju a i mirvica to je iz razloga sto im husrefa nije vratio da uzme jos koju markicu iz kluba
- JavierBosnia
- Kontakt:
Prvo Rahima je pomocnik Petevu, a drugo kakvog on iskustva ima u dovodjenju igraca? Kojeg to menadzera zna da ga moze nazvati i traziti nekog? Koje to poznanstvo ima. Zamisli elvira pregovara sa nekim za platu, uslove i sl.. lici mi na Papca u Zelji nekad
Ne mijesajte profesije, Dzeko da dodje sutra biti sportski direktor - ne moze
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Sve je to veoma moguće i tačno što govoriš, ali ja samo govorim šta sam čuo, a ne moje neke željeJavierBosnia je napisao/la: ↑03 dec 2022, 12:28Prvo Rahima je pomocnik Petevu, a drugo kakvog on iskustva ima u dovodjenju igraca? Kojeg to menadzera zna da ga moze nazvati i traziti nekog? Koje to poznanstvo ima. Zamisli elvira pregovara sa nekim za platu, uslove i sl.. lici mi na Papca u Zelji nekad

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Nebi se slozio, al svako ima svoje mišljenje i ne treba širiti politiku na ovoj temi. I od mene sretno ako Prosinecki dodje.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑03 dec 2022, 12:24SDA više nije vlast i ako Bog da neće biti više nikad. bakir je najveća izdajica svoje domovine koji bi je čitavu prodao za svoju seku.bordobijeli je napisao/la: ↑03 dec 2022, 12:18Zasto ne ?
PS
Sretno Prosinečkom pogotovo ako dođe Rahimić to dobro zvuči. Dajte čovjeku ovu polusezonu i sljedeću nek odradi (ako ne bude opet neka katastrofa i ne izbori se evropa). Povedi nas Robi do lige šampiona![]()
Inace emir je bio poznat po konekcijama i poznanstvima - u KaknjuJavierBosnia je napisao/la: ↑03 dec 2022, 12:28Prvo Rahima je pomocnik Petevu, a drugo kakvog on iskustva ima u dovodjenju igraca? Kojeg to menadzera zna da ga moze nazvati i traziti nekog? Koje to poznanstvo ima. Zamisli elvira pregovara sa nekim za platu, uslove i sl.. lici mi na Papca u Zelji nekad

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Losi smo,nikakvi uvijek kritikujem lose stvari,medjutim fascinantno mi je kako bi neke ublehe nekom zabranile da se slika sa nekim ili sa kim da pije kafe hallooo ublehe dozovite se,nece vas niko pitat sa kim ce sjediti il kafe piti a pritom imate 1km u dzepu 21 je vijek,mozda je covjek ljubitelj ovog smrada Bakira,mozda mu je idol i sta vi tu mozete promijeniti?
-
- Kontakt:
Inace od Dudica tesko da moze gore,Prosinecki je za njega tata u svakom pogledu. Imace koga bi vi doveli?
FK Sarajevo od kako je preuzeo Tan je isto kao i politika zadnjih 30god.
Prave narod (navijace) budalama, rade sta hoce, kradu, peru pare a mi pushimo foru tolike godine.
Tan, Nam, Mirvic da su ozbiljni investitori ponasali bi se i radili sve suprotno sto rade zadnjih 9god.
Prave narod (navijace) budalama, rade sta hoce, kradu, peru pare a mi pushimo foru tolike godine.
Tan, Nam, Mirvic da su ozbiljni investitori ponasali bi se i radili sve suprotno sto rade zadnjih 9god.
Nisam pametan, poslije jarnija i kodre, najvece igracko ime. E sad moji favoriti su bili sener i kemo hafizovic, ako oni nece, dajte robija 
- JavierBosnia
- Kontakt:
Mozes ti njega voljeti ili ne, ko god je o njemu pricao govorio je da telefon ne prestaje zvoniti. Te konekcije sigurno da ima koje nema niko u nasoj ligi ni blizu. Bar za njega znas da se specijalizovao za to i samo to radi i tome se posvetio. Radio je nekad dobro, nekad lose, kao i svaki SD u svijetu. Ne zelim te natjerati da ga zavolis jer znam da neces, niti trebas, nego onako realno sagledamo stvari.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Trenutno korisnika/ca: rimljanin90 i 11 gostiju.