Epidaurus je napisao/la: ↑03 dec 2022, 12:33
dscile je napisao/la: ↑03 dec 2022, 12:24
Finn je napisao/la: ↑03 dec 2022, 12:21
Jedan je psovao majku šiptarsku, drugi nije psovao majku srpsku. Ogromna razlika.
Kako znas da nije? Koliko pisu psovao je na albanskom, a ja ga ne razumijem, pa ne znam sta je tacno rekao.
I nije nikakva razlika i da nije, svi znamo kakva netrepeljivost vlada i da sigurno nije Xhaka pokazivao onda orla i sada se hvatao za k*rac zbog neke zaj*bancije, nego zbog medjusobne mrznje. Treba reci kako jeste, a ne traziti neki fer plej i kulturu, a istovremeno selektivno gledati na nekulturu.
Isto ovaj potez sa dresom Jasharija. Ajde eto, pravicemo se da je to podrska za mladog saigraca. Jedino sto se moze reci da je bas domisljat i inteligentan potez i na tome mu svaka cast.
Pa za njega se zna da je coban, neovisno od toga igrao protiv Srbije il neke druge random ekipe. Igraci Srbije su poslije treceg gola i onog urnebesnog flopa Mitrovica kad se Xhaka uhvatio za ku.rac vise gledali kako da se obracunaju sa Xhakom nego da preokrenu rezultat sto je cirkus. Isto tako, cinjenica je da su sinoc prvi zakuhali Vlahovic i selektor Srbije kad je ovaj prvi radio isto sto i Xhaka kasnije, a drugi ko klasican sipkas sa sjevera Marakane psovao majku siptarsku.
Ma i Xhaka i Saciri su usli u glavu cijeloj Srbiji. Bukvalno je sav fokus bio na to da se oni pobijede, Svica kao Svica je nebitna. A to je generalno po meni bio i jedan od problema Srbije u proslom mecu.
Ono sto je Vlahovic ucinio (dakle i medjunozje i prst na ustima) mislim da je bilo upuceno nekim drugim ljudima koji su pustali price kako on j*be saigracima zene. Opet, to je samo moje misljenje. A i Vlahovic generalno, makar do sada, ima veome dobre manire i odmjerene izjave za jednog fudbalera.
@Finn
Slozicemo se da se ne slazemo. Cak bih rekao da je hvatanje i pokazivanje k*rca upuceno desetorici ljudi gore od psovanja majke. Ali opet, kao sto rekoh, slozicemo se da se ne slazemo niti cemo se ikada sloziti.