Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
-
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Kkurcina od drzave i televizije.
Nema ni Engleza i Brazilaca na BHT, mislim ni Hrvata. I dvije utakmice 1/4 idu na moja tv.
Jede ih virgil ko malu djecu
Pa sta vam smeta, prikljucite yebenu mojutv i gledajte.
BH Telecom kupio prava na SP i rade sta im je volja, ocekivano je bilo da ce se nekako osvetit Telemachu jer su nam uskratili EP u kosarci.
Cak je ovo i preblago, prvobitno je bilo da ide na BHT u 23h repriza.
BH Telecom kupio prava na SP i rade sta im je volja, ocekivano je bilo da ce se nekako osvetit Telemachu jer su nam uskratili EP u kosarci.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- akisarajevo92
- Kontakt:
Bas tako, za ovo ima puno pravo i ambasada Nizozemske reagovati.samocelik je napisao/la: ↑03 dec 2022, 16:16Ne moramo ti i ja, raja u kafani, ma da bi trebali, ali novinar na državnoj televiziji mora.
Don't believe the hype.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Holandija je dominantna regija kao Bosna u BiH, tkd ako moze samo “Bosna” moze i Holandija
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
- Kontakt:
Pa bolje da nikako ne prenose nego ovo
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Milion puta je ponovljeno da će ići sa zakašnjenjem na BHT-u i onda dođu intelektualci čude se što je to tako. 

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Oj debili se nisu ukljucili uzivo vec pustili ispocetka.
**** vam mater debilnu.
Da sam kuci nebi bio problem imam i taj usrani mytv al ovako **** im roditelje
**** vam mater debilnu.
Da sam kuci nebi bio problem imam i taj usrani mytv al ovako **** im roditelje
Sto ih gol ugasi
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
pa sta si ti ocekivao, da BH Telecom izvali kes za prava i da se nista ne pita
normalno da zele neku eksluzivu na svojoj platformi
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Smeta mi jer je drzavna televizija a ne mogu gledati jednu normalnu stvar koju imaju u ponudi na svake dvije godine. Placas pretplatu, telemach, arenacloud i opet se gleda svjetsko pola sata iza ostatka svijeta. Somalija je drzava za ovo smece.forgempp je napisao/la: ↑03 dec 2022, 16:18Pa sta vam smeta, prikljucite yebenu mojutv i gledajte.
ser del barça es el millor que hi ha !
Ma koja drzava ovo je kurcina a ne drzavaScof1eld je napisao/la: ↑03 dec 2022, 16:22Smeta mi jer je drzavna televizija a ne mogu gledati jednu normalnu stvar koju imaju u ponudi na svake dvije godine. Placas pretplatu, telemach, arenacloud i opet se gleda svjetsko pola sata iza ostatka svijeta. Somalija je drzava za ovo smece.forgempp je napisao/la: ↑03 dec 2022, 16:18Pa sta vam smeta, prikljucite yebenu mojutv i gledajte.
Jučer je na PP bilo u 16h.
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 03 dec 2022, 16:23, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
nemoj plaćat pretplatu, pređi na mytv umjesto telemacha, onda ti ni arenacloud ne treba.Scof1eld je napisao/la: ↑03 dec 2022, 16:22Smeta mi jer je drzavna televizija a ne mogu gledati jednu normalnu stvar koju imaju u ponudi na svake dvije godine. Placas pretplatu, telemach, arenacloud i opet se gleda svjetsko pola sata iza ostatka svijeta. Somalija je drzava za ovo smece.forgempp je napisao/la: ↑03 dec 2022, 16:18Pa sta vam smeta, prikljucite yebenu mojutv i gledajte.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Najruzniji stadion na prvenstvu
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Joj ljudi deset puta objašnjeno i opet se čude.
MYTV ovo radi i BHT se smilovao da stavi tako da nekako MYTV ima prednost. BH Telecom platio i imaju pravo da rade šta hoće, uzme se najniži paket MojaTV, samo TV i sve se gleda. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Jeste ponovljeno ,ali ce ih raja ce miliona puta popljuvati za takvu retardiranu odluku. Jel se to toliko teško naknadno uključiti sa zakašnjenjem u real time ?BoixosNois1899 je napisao/la: ↑03 dec 2022, 16:20Milion puta je ponovljeno da će ići sa zakašnjenjem na BHT-u i onda dođu intelektualci čude se što je to tako.![]()
Zadnja izmjena: let3, dana/u 03 dec 2022, 16:27, ukupno mijenjano 1 put.
Bezze gol primise
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.