Ake > rukometaš?
Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Masterclass Van Gaala 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Pa evo i Gaal je shvatio da je Rukometas tu samo da udje kad je utakmica vec gotova.
Ovu drugu ne vrijedi ni gledati.
Zadnja izmjena: Justin, dana/u 03 dec 2022, 17:56, ukupno mijenjano 1 put.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Meni ova australija kao saudijska, nezz jednog igraca 

svaki put kad vidim kako su ameri u fudbalu naivni pitam se bi li bilo bolje da su im stavili cheerleadersice pored terena
ljudi imaju snage ko konji, imaju dosta igrača koji znaju i igrati ali taktički su na nivou rudara

ljudi imaju snage ko konji, imaju dosta igrača koji znaju i igrati ali taktički su na nivou rudara
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 03 dec 2022, 17:56, ukupno mijenjano 1 put.
Dobro i kaže ovaj ispod, 0 trophies.

ovo je ustvari bilo grozno, ali eto, vidjeli smo najluđi go na SP ikad 

-
- Kontakt:
Ekipe iz grupe B su jos gore nego sto sam mislio. Tricu im uvali jedna od slabijih generacija Nizozemske.
Drugim rečima, pravo ime Holandije je Nizozemska, i to je doslovan prevod njihovog sopstvenog naziva "Nederland", što znači "niska zemlja" ili "niske zemlje". Engleski pojam koji se zvanično koristi danas je "Netherlands" (od "nether" što je istog porekla kao i "neder", i znači "nisko"), dok se nekada govorilo i "Low countries", sve sa istim značenjem.
Da sumiramo i ponovimo: nazivati tu zemlju Holandijom je pogrešno jer je Holandija samo jedna regija države koja se zove Nizozemska.

bio je jedan brazilac koji je dao otprilike isti takav go ali sa namjeromakisarajevo92 je napisao/la: ↑03 dec 2022, 17:34pregledao sam hiljade fudbalskih utakmica i opet vidim nesto novo kao ovaj gol![]()
zaboravio sam kako se zvao, možda se sjetim. moguće da je marcio, ali ne onaj koji je igrao na sp u americi. frajer je odigrao svega par tekmi za brazil, bila je prijateljska utakmica mislim protiv švedske u osamdesetim, ponavljali su to danima na TV-u

Ne znam cemu podcjenjivanje ove Nizozemske.Losa generacija, ocaj , bla bla.Ljudi imaju 19 utakmice bez poraza , golove tesko primaju.Imaju par vanserijskih igraca i jednog velikog znalca na klupi.Potencijalno ekipa koja moze igrati finale jer Argentina/Brazil uopste nisu nepremostiva prepreka.Cak im i odgovara da su underdog i da prolaze ispod radara.
Meni ovo djeluje kao ekipa koja zna sta radi 90mimuta.Znaju kada uzeti loptu a kada pustiti rivalu.
Meni ovo djeluje kao ekipa koja zna sta radi 90mimuta.Znaju kada uzeti loptu a kada pustiti rivalu.
moglo bi večeras biti još dosadnije od ovoga
Realno nikada slabiji parovi osmine finala, makar ovako po imenima, od kada ja pamtim. Zbog posla ove sedmice nisam mnogo pratio prvenstvo za razliku od prvih sedam dana, ali iznenadio sam se prolasku Australije, Japana i Koreje. To su mi nekako najveća iznenađenja.
Mada za Japan sam govorio da su nezgodni, ali nisam očekivao da mogu dobiti Njemačku i Španiju.
S obzirom koliko je iznenađenja bilo tokom grupne faze, očekujem da u ovoj osmini finala prođu svi favoriti pa da imamo četiri baš jake utakmice u četvrtfinalu.
Mada za Japan sam govorio da su nezgodni, ali nisam očekivao da mogu dobiti Njemačku i Španiju.
S obzirom koliko je iznenađenja bilo tokom grupne faze, očekujem da u ovoj osmini finala prođu svi favoriti pa da imamo četiri baš jake utakmice u četvrtfinalu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- unitarista
- Kontakt:
Hrvati će se prošetati do polufinala, a bez namjere da ikoga uvrijedim to i nije neka vrhunska reprezentacija.
nisam čiko sa avatara.
Raonffa je napisao/la: ↑03 dec 2022, 18:28Realno nikada slabiji parovi osmine finala, makar ovako po imenima, od kada ja pamtim. Zbog posla ove sedmice nisam mnogo pratio prvenstvo za razliku od prvih sedam dana, ali iznenadio sam se prolasku Australije, Japana i Koreje. To su mi nekako najveća iznenađenja.
za nadati se
tako bi imali najnapetiju grupnu fazu ikada, osminu za podvoz i onda vjerovatno strašan kostur od červrtfinala do kraja
ali vazda bude neko iznenađenje
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 03 dec 2022, 18:38, ukupno mijenjano 1 put.
Prosetace se pored Brazila?unitarista je napisao/la: ↑03 dec 2022, 18:35Hrvati će se prošetati do polufinala, a bez namjere da ikoga uvrijedim to i nije neka vrhunska reprezentacija.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Samo da ne bi opet bilo "šta je sad ovo?"
3. decembar
Nizozemska – SAD (16 sati, MY TV)
Argentina – Australija (20, BHRT)
4. decembar
Francuska – Poljska (16, BHRT)
Engleska – Senegal (20, MY TV)
5. decembar
Japan – Hrvatska (16, BHRT)
Brazil – Južna Koreja (20, MY TV)
6. decembar
Maroko – Španija (16, MY TV)
Portugal – Švicarska (20, BHRT)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.