Dobili su Holandjani na Mundijalu 1974. sa Krojfom, i ta sa Bergkampom. Argentina u finalu 1978. i polufinale 2014. na penale. U grupi 2006. remi. Fakticki Holandjani uspjesniji ako se gleda striktno rezultat unutar 90 minuta.

Dobili su Holandjani na Mundijalu 1974. sa Krojfom, i ta sa Bergkampom. Argentina u finalu 1978. i polufinale 2014. na penale. U grupi 2006. remi. Fakticki Holandjani uspjesniji ako se gleda striktno rezultat unutar 90 minuta.
mislim da tako nešto nemanapoleon72 je napisao/la: ↑03 dec 2022, 23:00Kad smo vec kod tog rivaliteta, koji vam je najveci derbi svjetskih prvenstava?
Engleska Njemacka, Engleska Argentina, Argentina Njemacka, Njemacka Italija, Brazil Italija, Holandija Argentina, Njemacka Francuska...
Ma ima posebne mrznje i naboja izmedju pojedinih selekcija. Englezi cekaju pravu osvetu Argentini jos od Maradone, pa i crvenog 1998., Francuzi nad Nijemcima od onog starta Sumahera nad Batistonom, Englezi i Nijemci se kolju od '66. itd.jestamaji je napisao/la: ↑03 dec 2022, 23:01mislim da tako nešto nemanapoleon72 je napisao/la: ↑03 dec 2022, 23:00Kad smo vec kod tog rivaliteta, koji vam je najveci derbi svjetskih prvenstava?
Engleska Njemacka, Engleska Argentina, Argentina Njemacka, Njemacka Italija, Brazil Italija, Holandija Argentina, Njemacka Francuska...
Ima smisla. Danas se to bas osjetilo na stadionu.harden je napisao/la: ↑03 dec 2022, 21:09Nema jacih, jos su u grupnoj fazi dobili pojacanje
The Argentine Football Federation will send organized groups of Barrra Bravas (ultras groups from various Argentinian clubs) to the Polandv Argentina
match to make the atmosphere in the stadium and help Argentina win against the Polish team.
Srbija-Švicarska.napoleon72 je napisao/la: ↑03 dec 2022, 23:00Kad smo vec kod tog rivaliteta, koji vam je najveci derbi svjetskih prvenstava?
Previše su rijetke sve tekme da bi se pričalo o nekom strašnom rivalitetu. Tipa, Meksiko-SAD znam da je potpuno ludilo narodu tamo koji prati. Sjećam se one tekme 2002. godine, to je bilo ludilo. Brazil-Argentina bi trebalo biti strašno, ali na SP nikako da se spoje.napoleon72 je napisao/la: ↑03 dec 2022, 23:00Kad smo vec kod tog rivaliteta, koji vam je najveci derbi svjetskih prvenstava?
Bešić strpao Messija u džep, a ovaj nam postigao gol, hmm. U svakom slučaju bili smo dobra ekipa, ali poraz je poraz.
Pitanje je da li bi ga i zabio da Besicu nije Bicackic zasmetaounitarista je napisao/la: ↑03 dec 2022, 23:35Bešić strpao Messija u džep, a ovaj nam postigao gol, hmm. U svakom slučaju bili smo dobra ekipa, ali poraz je poraz.
Francuska-Brazil naravno.napoleon72 je napisao/la: ↑03 dec 2022, 23:00Kad smo vec kod tog rivaliteta, koji vam je najveci derbi svjetskih prvenstava?
Bio je brutalan na onim pripremnim utakmicama, ko Kante na steroidima. Tu mi je bio još impresivniji nego na prvenstvuDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑04 dec 2022, 00:13Koliko je svjetsko prvenstvo overrated, Bešić se izvukao iz Mađarske močvare, zarađivao pristojne pare u EPL, preležavao po bolnicama a sve zbog jedne utakmice u kojem je povaljan na glavu.
Valencia je ja mislim zbog svjetskog napravio dobar transfer.
Zaista mislis da su skauti i trener Evertona odgledali utakmicu BiH-Argentina i sutradan odlucili "hocemo Besica po svaku cijenu", a ne zbog igara u Madjarskoj i U21 reprezentaciji?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑04 dec 2022, 00:13Koliko je svjetsko prvenstvo overrated, Bešić se izvukao iz Mađarske močvare, zarađivao pristojne pare u EPL, preležavao po bolnicama a sve zbog jedne utakmice u kojem je povaljan na glavu.
Valencia je ja mislim zbog svjetskog napravio dobar transfer.
Pokidao je ovu utakmicu iskreno.Malo je igraca sa jacim plucima i voljom od njega sto se svakako cjeni samo se jako cesto svadja sa loptom pa usere dojam.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.