Balon je napisao/la: ↑04 dec 2022, 11:35Hrvatska-Francuskanapoleon72 je napisao/la: ↑03 dec 2022, 23:00Kad smo vec kod tog rivaliteta, koji vam je najveci derbi svjetskih prvenstava?
Engleska Njemacka, Engleska Argentina, Argentina Njemacka, Njemacka Italija, Brazil Italija, Holandija Argentina, Njemacka Francuska...
Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022

sa druge strane argentinci pjevaju kontru koja završava na “maradona je veći od pelea“

Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 04 dec 2022, 12:12, ukupno mijenjano 1 put.
argentinci za svako svjetsko naprave novu “glavnu“ pjesmu ali možeš se kladiti da će pola stadiona opet pjevat “Brasil Decime Qué Se Siente“ ako se stvarno sretnu u polufinalu
čisto navijački gledano brazilci nisu argentincima ni do koljena btw
čisto navijački gledano brazilci nisu argentincima ni do koljena btw

Precijenjen igrač, presebičan, lijeva noga mu kao Robbenu desna. Samo što je Robben radio nešto korisno lijevom, ovaj desnom ništa.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
musiala ima cca “tLinaest“ godina .. sačekajmo još par godina da vidimo šta će biti od njega. po meni najveći talenat na svijetu od pojave mbappea naovamo
šta je messi uradio na SP 2006?
šta je messi uradio na SP 2006?
Imas li klip kad je onaj neki nas u Riju uletio medju Argentince i nesto ih sprdao pa oni krenuli pjevati za njim

nemam ali ako negdje ima ima sigurno ovdje na forumu u staroj SP temi, samo treba naći
noć poslije tekme smo se tako zapili na jednom caipirinha štandu na kopakabani sa nekim argentincima i kolumbijancima .. ludilo. ne sjećam se uopšte kako sam se vratio u hotel. i najnevjerovatnije, niko mi ništa nije drpio, samo sam očito zaboravio par suvenir čaša sa stadiona koje sam bio ponio

Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 04 dec 2022, 12:44, ukupno mijenjano 3 puta.
Kad smo kod navijaca ovo je meni nesto najbolje sto sam ikad gledao sto se navijackih pjesama tice. Nafura me totalno
pored toga bih izdvojio i klip kad navijaci San Lorenza plesajuci ulaze na vec punu tribinu dok je gore opste ludilo
da mi je tako nesto dozivjeti s Bosnom 2024 u Njemackoj to bi mi bilo ispunjenje velikog sna

najbolje ćeš doživjeti na liga utakmicama u argentini. ko može jednom u životu tamo otići a ko voli fudbal ne bi to smjeo propustiti. genijalna zemlja, genijalna hrana, inaš puno toga za vidjeti i onda svjetska prijestolnica fudbala … buenos aires!
p.s. barras u argentini ulaze nakon početka utakmice. dalo bi se o tome raspravljati koliko je to isoravno/pogrešno. ja mislim da je skroz pogrešno, time se jasno stavljaju ispred tima a to je po meni van zdrave pameti … ali eto, argentina
p.s. barras u argentini ulaze nakon početka utakmice. dalo bi se o tome raspravljati koliko je to isoravno/pogrešno. ja mislim da je skroz pogrešno, time se jasno stavljaju ispred tima a to je po meni van zdrave pameti … ali eto, argentina

to svjetsko je bilo genijalno ali velikim dijelom bez brazilaca, oni nisu skoro ništa doprinijeli da bude opštenarodni dernek. na kopakabani su jedini brazilci bili vojska, drotovi, prodavači i kurve. sve ostalo stranci. ogromno razočarenje, barem po pitanju druženja. čak su i u kafanama i restoranima gdje smo gledali neke utakmice bili suzdržani a u fan zonama ih skoro nije bilo
zato se to svjetsko nikada neće moći porediti sa njemačkom 2006 koja je bila opštenarodni teferič. oni koji su bili 1990 u italiji pričaju isto. italija i njemačka su stale na mjesec dana!

Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 04 dec 2022, 13:04, ukupno mijenjano 1 put.
Que te pasa quemero da mi je jednom uzivo docekati da sa njima podlivljamSheyi je napisao/la: ↑04 dec 2022, 12:43Kad smo kod navijaca ovo je meni nesto najbolje sto sam ikad gledao sto se navijackih pjesama tice. Nafura me totalnopored toga bih izdvojio i klip kad navijaci San Lorenza plesajuci ulaze na vec punu tribinu dok je gore opste ludilo
da mi je tako nesto dozivjeti s Bosnom 2024 u Njemackoj to bi mi bilo ispunjenje velikog sna
Ovoje gostovanje.Ljudi pjevaju , ovo je solisticki koncert.
U Argentini ljudi drugaciji stil imaju od svakog drugog.Njihove navijacke pjesme su ritmicne i zvuce kao prave pjesme.Nesto posebno ima u njima , nesto posebno uvijek imaju Gaucosi.Od navijanja , Maradone , Messija i sve te harmonija koja ih krasi.
Vrlo lose utakmice osmine, cak navijam da ne bude iznenadjenja kako bi bili spektakli u 1/4
Posebno se navija za Brazil - Argentina okrsaj
Posebno se navija za Brazil - Argentina okrsaj
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- Goalgetter
- Kontakt:
Musiala daleko najbolji tinejdžer svijeta. Igračina vec sad.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- napoleon72
- Kontakt:
Jedino moguce iznenadjenje vidim u dvoboju Portugala i Svicarske. Mozda cak i Maroko-Spanija, nisu Marokanci nimalo naivna ekipa. U Rusiji su bili slabiji nego sad a Spanci su spasavali bod u zadnjoj minuti.
Portugal ima top ekipu al bi se zbog Ronalda mogli raspast.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- BuffonGigi
- Kontakt:
Jedva cekam veceras gledati uplakane Englescice sa svojim galaxijskim mega zvijezdama.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
-
- Kontakt:
Vidim da nitko ne očekuje iznenađenje u utakmici između Hrvatske i Japana. I na tipovanju čini mi se samo jedna osoba stavila da Japan prolazi. Nadam se da dobro govorite. 

- Beduin
- Kontakt:
Naravno da niko ne ocekuje iznenadjenje, inace bi spominjali prolazak susjeda. 

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.