make je napisao/la:sta bolan vi kenjate...
nakon jednog poraza barce,vi se nesto nadilgi laprdat,
pusite zadnjih 5 utakmica protiv barce, ne mozete priliku kako treba stvoriti,
a sad vi ko neka ekipa,
pa nabit cemo vas opet u sred Madrida,
necete znat sta vas je snaslo,
sve nesto mi smo BILI ovo,mi smo BILI ono...
daj brate imal sta konkretno, mi smo SAD nesto, bilo sta...
jedno veliko NISTA!!!!
al neka, za 15-ak dana, kad nabijemo onu djecurliju iz londona, na ovom forumu ce ostati samo navijaci Barce,
a svi ostali ce narednih barem 10 dana da pobjegnu u svoje rupice gdje im je i mjesto...
a i vi ce te doci na red u 4. mjesecu...
a do tada, nek ste mi zivi i zdravi
sto me lik nasmija...
Ti nisi jos skonto ebe se nama za Barcom i Arsenalom
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 18 feb 2011, 23:46, ukupno mijenjano 1 put.
a sad vi ko neka ekipa,
jedno veliko NISTA!!!!
al neka, za 15-ak dana, kad nabijemo onu djecurliju iz londona, na ovom forumu ce ostati samo navijaci Barce,
a svi ostali ce narednih barem 10 dana da pobjegnu u svoje rupice gdje im je i mjesto...
sto me lik nasmija...
sta to sad ima nocni crtani program pa djeca ostaju do kasno
Prvo ćete ispasti od Arsenala. A onda u aprilu ima da vas poderemo i na Bernabeu i na Mestalli. Biće vam ovo sezona za pamćenje. Osvojiti ćete jedno veliko NIŠTA!
a sad vi ko neka ekipa,
jedno veliko NISTA!!!!
sto me lik nasmija...
Ti nisi jos skonto ebe se nama za Barcom i Arsenalom
Nebrinem ja da vama treba saljevat stravu kad se pomene BARaka. Ne padne ti kucica na pamet 100%. A samo 3 slova
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Prvo ćete ispasti od Arsenala. A onda u aprilu ima da vas poderemo i na Bernabeu i na Mestalli. Biće vam ovo sezona za pamćenje. Osvojiti ćete jedno veliko NIŠTA!
ziv ti meni bio prijatelju,pa da se mi cujemo poslije ovih utakmica...
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Make je rekao da ce Barcelona pobjedit Real na Bernabeu necu sad moci spavati radi toga
Da se mi vratimo Levanteu,mogla je past jos jedna osmica i trebalo bi Pedru Leonu dat priliku
MElloo je napisao/la: Make je rekao da ce Barcelona pobjedit Real na Bernabeu necu sad moci spavati radi toga
Da se mi vratimo Levanteu,mogla je past jos jedna osmica i trebalo bi Pedru Leonu dat priliku
I Pedru i Canalesu
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
MElloo je napisao/la:Make je rekao da ce Barcelona pobjedit Real na Bernabeu necu sad moci spavati radi toga
Pa ako povedemo rano moglo bi petak lako pasti...dobro je i 1-0 3 boda i onda misliti na OL..
Fakat OL igrao danas, njima izasli u susret njihovi a ovi iz LFP jedan dan manje imamo u odnosu na Lyon za pripremu ove tekme + igramo u gostima
de mi boga ti nadji jos 2-3 sigurna para, pa da uplatim na kladionici.
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
RE-SU je napisao/la:Znamo i za 6-ticu, pa zar ti moj avatar nista ne govori
Mi na svom terenu nikad nismo bili tako ponizeni
Hhahahahahahah I za sto jos znate ??
I to je tooooo
Hah ono Laportino: Da se napravi liga bez Real Madrid-a HAHAAAHAHAH pa dajte djeco ne budite smijesni . Uhvatila vas prpa ?!
Ili ono Mourinho je šapnuo Guardioli: 'Ići ćeš u Madrid, ali ne ove sezone!' Ili Mourinho je šapnuo Guardioli: 'Pobjedit ces u Madridu, ali ne ove sezone!'
I to je tooooo
Hah ono Laportino: Da se napravi liga bez Real Madrid-a HAHAAAHAHAH pa dajte djeco ne budite smijesni . Uhvatila vas prpa ?!
Ili ono Mourinho je šapnuo Guardioli: 'Ići ćeš u Madrid, ali ne ove sezone!' Ili Mourinho je šapnuo Guardioli: 'Pobjedit ces u Madridu, ali ne ove sezone!'
ili onu Mourinho sapnuo Guardioli: "Blizi se Nova godina a, nemam petardi" a Guardiola njemu je sapnuo: "Imaces poslije utakmice"
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
I to je tooooo
ili onu Mourinho sapnuo Guardioli: "Blizi se Nova godina a, nemam petardi" a Guardiola njemu je sapnuo: "Imaces poslije utakmice"
na kojom jeziku je to petarda sapnuo yugo jeli isfurana balkanska fora nepali na zapadu tj.spaniji
bparena je napisao/la:Hajd djeco evo crtani film pa na spavanje ...
[youtube][/youtube]
neda se kristini frizuru pokvarit ...
samo za Los_Blanos2 kako nebi zaspo prije crtanog ....