To je između njega i moderacije. Mene da banuju jednom trajno, ne bih se vratio više, a ne pravio 352324 profila.
Samo se nadam da je kvalitetno placen
To je između njega i moderacije. Mene da banuju jednom trajno, ne bih se vratio više, a ne pravio 352324 profila.
Multi acc zabranjen na svakom forumu koji postoji, a njem je ovo najmanje stoti profil. Znas li ti sta znaci dobiti toliko puta ban, pa se registrovati opet i doci botovati? To nijedna normalna osoba ne bi radila. I sad ima jos jedan profil mimo ovog.
koliko ja imam info, pocele su sa radom 1.12 a ocekuju se na operaterima prije nastavka fudbalskih sampionataBlackwargreymon je napisao/la: ↑04 dec 2022, 16:40Jel se negdje prikazuju ovi AS Premium 1,2,3 BiH ili je to samo trac? Zna li se kada stizu na Moja TV? Vidim na 'tv profil' stranici da postoji programska shema za njih koja se razlikuje od srpskih verzija.
Ti, vjerovao ili ne, nemas ni upola accounta ko on
od iduće sezone škotsku i copu libertadores. Od košarke španjolsku će prenositi, što je čudno da su uspjeli uzet.
Nema razloga da ne budu, moguce da su vec pusteni.SantiCazorla08 je napisao/la: ↑07 dec 2022, 17:44Da li će Arena premium kanali biti dostupni na Msatu?
Hvala.Zasad nisu.Najbitnije da ih ubace do nastavka sezone u ovim najjačim fudbalskim ligama.Federer17 je napisao/la: ↑07 dec 2022, 18:00Nema razloga da ne budu, moguce da su vec pusteni.SantiCazorla08 je napisao/la: ↑07 dec 2022, 17:44Da li će Arena premium kanali biti dostupni na Msatu?
Btw, red je napokon i pohvaliti poteze Arene u posljednjih 20-ak dana kada je BiH u pitanju. Nesto sto smo trebali imati pocetkom ove sezone, ali nije kasno ni na polusezoni.Ovih 10-ak kanala (koliko ih trenutno imamo) bi trebali biti dovoljni za pracenje vecine sadrzaja kojeg su otkupili, ako ne i svog uz dobar raspored.
Ja mislim da je kod ovog Azijata Xtream Codes playlist.Dobro zasticen server, mada se moze vrsiti exploat sa njega, treba samo dobar IP-Range nastimat i poskidat mu serverske liste.Koliko sam upratio oko 50 vulnerable IP adresa ima.
1x2 i PL samo u HD-uBlackwargreymon je napisao/la: ↑07 dec 2022, 17:35Stigle Premium Arene na Moja TV, kao i 1x2 kanal te Premier League HD.
Ja kao da sam vidio da ove premium isto idu u HDu.legenda reala je napisao/la: ↑07 dec 2022, 23:031x2 i PL samo u HD-uBlackwargreymon je napisao/la: ↑07 dec 2022, 17:35Stigle Premium Arene na Moja TV, kao i 1x2 kanal te Premier League HD.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.