Crče frajer od dragosti što je dao gol iz penala u porazu koji ih izbacuje sa SP i kojeg je odigrao ispod svakog nivoa.
Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
- Marsal
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Lewatflopski je psihički spržen totalno.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Sinoc Messi najbolji, danas Mbappe, veceras vjerovatno Foden ide na prvo mjesto do sutra kad ga skida Vini.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Nek ostane upamćeno da Lewandowski ne fula tri penala zaredom"
- Goalgetter
- Kontakt:
Kako Lewa lagano proslavi gol kao da je za izjednacenje 
- feniksptica
- Kontakt:
Realan je covjek. Zna s kim igra i protiv koga igra
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Joooj pLehova pa zar i ovo slave u pm, sve kontas da su ovi drugi Slaveni malo odmakli od nas juznih al nista, ni nokat.
Nek su vala lehovi ispali, sramota za fudbal na prvenstvu, a sad arogantne (s)pustiti da mastaju da ga nise kuci.
Nek su vala lehovi ispali, sramota za fudbal na prvenstvu, a sad arogantne (s)pustiti da mastaju da ga nise kuci.
CPOJ
Baš mi je neugodno gledat ovog Lewandowskog bgm.
- akisarajevo92
- Kontakt:
ovako ga ne bi proslavio ni igrac Burkine Faso pri ovom rezultatuGoalgetter je napisao/la: ↑04 dec 2022, 18:01Kako Lewa lagano proslavi gol kao da je za izjednacenje![]()
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 04 dec 2022, 18:05, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
- Chapman1886
- Kontakt:
treba istaći jednu stva a toje da je ovo na jgora poljska ikad.
1974 sam imo sreću da gledam poljsku uživo na weltmeister s obzriom da sam radijo am FRankfurt mjenjajući cjevovod novi za donju trećinu od rajne i imao sam čas da gledam tadašnup oljsku protiv reprezentacije ZLOČINAČKO TERORISTIČKE PRĆIJE MAŠINBRAVARA TITA JOSIP BROZ HITLER PEKO SE U DŽEHENEMU VIJEČNO
gledajući tada poljsku uživo sam u igrama bete i omege LATA I ŽMUDU a ne polovnjake ko lewavosvki milik i šćežni
1974 sam imo sreću da gledam poljsku uživo na weltmeister s obzriom da sam radijo am FRankfurt mjenjajući cjevovod novi za donju trećinu od rajne i imao sam čas da gledam tadašnup oljsku protiv reprezentacije ZLOČINAČKO TERORISTIČKE PRĆIJE MAŠINBRAVARA TITA JOSIP BROZ HITLER PEKO SE U DŽEHENEMU VIJEČNO
gledajući tada poljsku uživo sam u igrama bete i omege LATA I ŽMUDU a ne polovnjake ko lewavosvki milik i šćežni
Samo Sloboda | COYG
Kakva dva gola Mbappea 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Pa jesam li ja napisao da će ga sad prestignuti? Momak ima 24 godine i nevjerovatne stvari iza sebe do sada. Potencijalno drugo Svjetsko postavlja veliku ljestvicu i podvig (naravno, ne mora ni osvojiti sad jer ne sumnjam da će imati priliku za to, doslovno je na početku karijere). Golova će se nadavati i sigurno će ići iz Parisa u jednom trenutku tako da ne sumnjam u osvojene Lige prvaka u budućnosti.
Ma nema Mbappeu niko ravan. Samo glava ga moze sprijecit da godinama bude najbolji na svijetu.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
- kraljttbvb
- Kontakt:
Jest kad sjedis u fotelji i gledas utakmicu.
Stani nekad na gol, pa vidi koliki je...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.