klasu jaci od Bosne, za ostale mozda i 2-3 klasejeremija je napisao/la:Apsolutno..Široki i Igokea su po 2-3 klase bolji od ostatka BH Lige...bar trenutno...ali početkom LIGE 6,mislim da će se taj jaz produbiti,jer će i Široki i Igokea dovesti bar po 1-2 dobra pojačanja...Prije svega mislim na Igokeu,koja svakako ima najviše para u BH,a i šire...Ako ove godine ne uzmu titulu sa ovakvim timom,onda stvarno ne znam kad će?...U procentima..Igokea 55%-Široki 45%
Igokea
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: Igokea
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
nerminh74 je napisao/la:klasu jaci od Bosne, za ostale mozda i 2-3 klasejeremija je napisao/la:Apsolutno..Široki i Igokea su po 2-3 klase bolji od ostatka BH Lige...bar trenutno...ali početkom LIGE 6,mislim da će se taj jaz produbiti,jer će i Široki i Igokea dovesti bar po 1-2 dobra pojačanja...Prije svega mislim na Igokeu,koja svakako ima najviše para u BH,a i šire...Ako ove godine ne uzmu titulu sa ovakvim timom,onda stvarno ne znam kad će?...U procentima..Igokea 55%-Široki 45%
Klasu,dve,tri...svejedno je..Igokea ili Široki će odlučivati o prvaku BiH..
Srbin sam i tim se ponosim...
PFC
PFC
Nije to bas tako kako ti pricas...NLB i nasa liga su potpuno dva drugacija takmicenja...jeremija je napisao/la:nerminh74 je napisao/la:klasu jaci od Bosne, za ostale mozda i 2-3 klasejeremija je napisao/la:Apsolutno..Široki i Igokea su po 2-3 klase bolji od ostatka BH Lige...bar trenutno...ali početkom LIGE 6,mislim da će se taj jaz produbiti,jer će i Široki i Igokea dovesti bar po 1-2 dobra pojačanja...Prije svega mislim na Igokeu,koja svakako ima najviše para u BH,a i šire...Ako ove godine ne uzmu titulu sa ovakvim timom,onda stvarno ne znam kad će?...U procentima..Igokea 55%-Široki 45%
Klasu,dve,tri...svejedno je..Igokea ili Široki će odlučivati o prvaku BiH..
U NLB u 65 - 70 posto slucajeva su timovi autsajderi, a u Ligi 6 to je drugacije....
Svako se trudi da ih skine...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
upravo tako, u NLB igrali su bez epiteta favorita, dok u ligi 6 biti ce apsolutni favoriti sa svim pritiskom samo na njih, a sve ekipe koje budu igrali protiv njih ce igrati bez pritiska i sa velikom motivacijom, dok ce se igokea i siroki dalkeo teze motivisatineno#4 je napisao/la:
Nije to bas tako kako ti pricas...NLB i nasa liga su potpuno dva drugacija takmicenja...
U NLB u 65 - 70 posto slucajeva su timovi autsajderi, a u Ligi 6 to je drugacije....
Svako se trudi da ih skine...
tu pricu sam ja vec dobro vidjao u Bosni iz ranijih godina, a evo vec igre od 30+ minuta polako uzimaju danak u igrackom klubu tih klubova
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Odgledao sam sada Igokea-Krka,i osim odlicne igre u 2/4 Igokea nista narocito nije pokazala,narocito otvaranje meca i prvih 10 minuta je bilo ocajno sa samo 9 poena,a Krka je uspela da ubaci 28.U drugom poluvremenu Krka iskusno privela mec kraju bez puno poteskoca i zasluzeno pobedila ovih 12 razlike.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Igokea pogrijesila dovodjenjem Joksimovica,definitivna fula.Momak nemoze meda.jednu utakmicu da je odigro dobro,u sirokom brijegu kad je Chase bio otsutan..Kako koja utamica prolazi sve mi se cini da Vitkovac nesmije da sutira za 3 poena...Florence previse srlja,nema rutinu Bryana Chasea...bilo je fula vidjet cemo kako ce sve na kraju zavrsiti
*** ŽIVOT ZA IGOKEU ***
Vitkovac je jucer bio u kanalu, ali je igrao ove godine odlicno...Zahvaljujuci njemu i Chaseu Igokea je dosta utakmica dobila...Miljan je napisao/la:Igokea pogrijesila dovodjenjem Joksimovica,definitivna fula.Momak nemoze meda.jednu utakmicu da je odigro dobro,u sirokom brijegu kad je Chase bio otsutan..Kako koja utamica prolazi sve mi se cini da Vitkovac nesmije da sutira za 3 poena...Florence previse srlja,nema rutinu Bryana Chasea...bilo je fula vidjet cemo kako ce sve na kraju zavrsiti
Florence je najveca enigma, njegov dolazak ne da je promasaj, nego je pokazatelj da se ekipa pravila s koca i konopca....Doduse pogodilo se sa Chaseom, licno po meni bice covjek koji je najbolji stranac ikada koji ce da igra/koji je igrao u Prvenstvu BiH...Mislio sam da nece ovako da igra, da ce biti losiji, ali momak igra fenomenalno..
Bez njega Igokea je 40 posto slabija momcad....Iskreno ja sam mislio da ce dva puta vise da srlja Brian, ali za sada sam odusevljen...
Najveci problem je Pantic, na pocetku sezone sam pricao da ce covjek vise da provede van parketa, nego na parketu..
Meni je najveca nedorecenost ove ekipe Harvi, sta se desava s tim covjekom, je li otpusten??
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Mislim da je imao nekih porodilčnih problema pa je otišao u Usa valjda , tako sam ja čuo
nije otpusten..brat mu je poginuo u saobracajnoj nesreci,pa je pusten da bude sa porodicom...kada ce se vratiti...to niko ne zna...
nadjfej otisao iz igokee..
hvala bogu jedno od skupljih i najgorih pojacanja.nadam se da cemo naci dobru zamjenu za njega.igos je napisao/la:nadjfej otisao iz igokee..
Da li je istina kao sto je negdje pisalo da ce Klipu zamijeniti Bosko Djokic??
ipak sam se zajebao,nije otisao,iako sam navijao da ode...nula od igraca...a sto se tice tog djokica,to je izmisljena prica,klipa ostaje trener..
Nadjfeji je jedan od najgorih ove sezone....Dao je neki intervju grcima gdje pise nesto u fazonu ...kao zao mi je sto ne mogu da dodjem ne mogu da izadjem iz ugovora ...
nemogu da nadjem svoj post sa pocetke sezone kada sam napisao da vam je nadjefi losa opcija za prvu 4 jer on je skoro citavu karijeru igrao 3 i ne snalazi se kada cjelo vrijeme igra na 4 i onda se brzo zamara pa nema ni njegove najvece karateristike tj. vanjskog suta-sony- je napisao/la:Nadjfeji je jedan od najgorih ove sezone....Dao je neki intervju grcima gdje pise nesto u fazonu ...kao zao mi je sto ne mogu da dodjem ne mogu da izadjem iz ugovora ...
-
- Kontakt:
ako dobijemo prve dve utakmice msm da osvajamo titulu 1000000% 

..dosta vazna utakmica..mislim da ce nasi igraci imate dodatni motiv da im se oduze za poraze u nlb ligi...ocekujem vrlo vaznu pobjedu i nadam se sa sto vecom razlikom...
- MilosObilic
- Kontakt:
razbili ih kao beba zvečku, još da je Zurapović sudio kako treba bilo bi 50 razlike 

Ma bilo bi 100 razlike hehehh, jao što volim ovakve komentare podcjenjivačke, na kraju se vidimo!!!! Cestitke na pobjedi!!!!MilosObilic je napisao/la:razbili ih kao beba zvečku, još da je Zurapović sudio kako treba bilo bi 50 razlike
- MilosObilic
- Kontakt:
nisam ja nikoga potcjenio, samo kažem šta bi bilo da je bilo normalno suđenje, na ovoj utakmici. Realno gledano ove sezone Igokea je jača od Širokog(na papiru), i to će svako normalan priznati, ali to ništa ne mora znači i Široki je 3 puta pokazao da može pobijeditišampioni je napisao/la:Ma bilo bi 100 razlike hehehh, jao što volim ovakve komentare podcjenjivačke, na kraju se vidimo!!!! Cestitke na pobjedi!!!!MilosObilic je napisao/la:razbili ih kao beba zvečku, još da je Zurapović sudio kako treba bilo bi 50 razlike
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.