Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Milan Zivadinovic je uvijek govorio ds englezi u odbrani uvijek imaju dva buzdovana koja mogu da se prodju
Jos ce poceti pratiti ono nije ga sudija opomenuo posliie faula.napoleon72 je napisao/la: ↑04 dec 2022, 20:46Ma jasno mi je da ne podnosis neku ekipu, i ja Argentince mrzim. Al izmisljanje pravila, lafo cist penal, pa sad i problem oprosten zuti Walkeru. Sta i da je dobio, frajer na klupi ima dva bolja desna beka i pet izmjena. Bi ga zayebao zuti karton haha.
Kakvi likovi.
šteta što se jugoslavija raspala. sada bi sastav bioAntipolitika3 je napisao/la: ↑04 dec 2022, 20:08
Steta sto nismo konfederacija sa Hrvatskom,kako bi Dzeko i Pjanke dobro dosli sutra.
Jehbem ti granice tko nas zavadi.
livaković; juranović, lovren, gvardiol, sosa; brozović, modrić, kovačić; kramarić, perišić, livaja
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Sir Harry 

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
I obavezno pisanje svakih 15 minutanapoleon72 je napisao/la: ↑04 dec 2022, 20:46Ma jasno mi je da ne podnosis neku ekipu, i ja Argentince mrzim. Al izmisljanje pravila, lafo cist penal, pa sad i problem oprosten zuti Walkeru. Sta i da je dobio, frajer na klupi ima dva bolja desna beka i pet izmjena. Bi ga zayebao zuti karton haha.
"Englezi su precjenjeniiiiii"

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Bellingham.
Allahu dragi oprosti mi za sve, amin
Allahu dragi oprosti mi za sve, amin

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Nisu Englezi precijenjeni. Fizicki su najspremnija ekipa koja moze igrati kombinaciju igre City-a i Liverpoola ali nema trenera da to poslozi.AlanSmith14 je napisao/la: ↑04 dec 2022, 20:44Englezi su tim kojem je 1/4 finala bas mjera. Uvijek bili i ostat ce precijenjen tim.
Taman imas 5-6 koji su nivo iznad njih (Brazil, Spanija, Francuska, Portugal, Argentina, Hrvatska).
Zamisli da si selektor reprezentacije vise od 5 godina i igru ti u 1/4 finalu SP gradi Hary *ucking Maguire. Kao da gledam Solskjaerov United kada glavonja pegla loptu i pokusava nesto sa poluvisokom pasom za Shawa koji je 20 metara od njega. Uzas.
Ovo pisem i pade go

Al ne realno imaju potencijal da igraju puno dominantnije i brze.
4-IN-A-ROW
ovo se nije smjelo pikati, bilo je 15 sekundi više od dodanog vremena 

- IlCapitano
- Kontakt:
Bellingham je prvi neprecijenjen Englez preko deceniju i više. Kakav igrač 

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- anonymousHD
- Kontakt:
Jude Bellingham uff
Joj hoće se oparit ovi u Borusiji ako nema klauzule neke ko na Halandu, ide 150 miliona najmanje, čudo je mali
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Rekao sam na početku da od Bellinghama ovisi kako će Engleska igrati i koliko će uopšte biti ozbiljni. Ovo do sad je na njegov pogon i mali pokazuje da zna igrati lopte.
Kuci dolazi 

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
-
- Kontakt:
Ma uzeo bih Oblaka i Džeku.gnojnice je napisao/la: ↑04 dec 2022, 20:47šteta što se jugoslavija raspala. sada bi sastav bioAntipolitika3 je napisao/la: ↑04 dec 2022, 20:08
Steta sto nismo konfederacija sa Hrvatskom,kako bi Dzeko i Pjanke dobro dosli sutra.
Jehbem ti granice tko nas zavadi.
livaković; juranović, lovren, gvardiol, sosa; brozović, modrić, kovačić; kramarić, perišić, livaja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.