Kazem ti,bilo bi mi zao da odes sa foruma

Moze li opklada u avatar 3 mjeseca?
Kazem ti,bilo bi mi zao da odes sa foruma
Slažem se. Pa Lampard je kao CM davao više golova nego eki napadači tada.Pensioner26 je napisao/la: ↑04 dec 2022, 22:09
Mene bi bilo sramota reći da su Lampard i Gerrad bolje verzije Hendersona. Scholes je igrač ispod njih dvojice realno.
Njima*
Ma jest al Scholes je znao vise s loptom, realno. Engleska verzija Pirla ili Xabi Alonsa. Mozda i jedini engleski veznjak u 21. vijeku koji je diktirao tempo.Panta79rei je napisao/la: ↑04 dec 2022, 22:12Slažem se. Pa Lampard je kao CM davao više golova nego eki napadači tada.Pensioner26 je napisao/la: ↑04 dec 2022, 22:09
Mene bi bilo sramota reći da su Lampard i Gerrad bolje verzije Hendersona. Scholes je igrač ispod njih dvojice realno.
Ništa avatar, samo hardcore
Šta fali mojim postovima?forgempp je napisao/la: ↑04 dec 2022, 22:13
Njima*
Ti si izsudeći po nicku.
Ne znam zašto "nazor" trpanje tamo gdje ne pripadaš, a vala nisu popularni ovi "nasilu Hrvati" među pravim Hrvatima
Pa evo vidi kako su kulturni i normalni Felixians, cipiripi i slicni... sigurno se i postide tvojih postova.
mislio sam na prvu tvrdnju.Pensioner26 je napisao/la: ↑04 dec 2022, 22:09Mene bi bilo sramota reći da su Lampard i Gerrad bolje verzije Hendersona. Scholes je igrač ispod njih dvojice realno.jestamaji je napisao/la: ↑04 dec 2022, 21:27to je istinaAlanSmith14 je napisao/la: ↑04 dec 2022, 21:26
Po talentu. Scholes je igrac tipa i nivoa Pirla.
Lampard i Gerrard su bolje verzije Hendersona.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.