I ti si cuo znaci

I ti si cuo znaci
Ne treba isključit takav rasplet. Preiskusna je ovo ekipa, ali to će ponajviše ovisiti o Modriću i veznom redu, a čini mi se da su mrtvi umorni.
pa sem rusije,uglavnom ih fortuna nije služila. brazil preko japana i koreje do približavanja onome što su dosegli prije 20 i pol godina u japanu i koreji,bilo bi cool
Ne valja u Engleskoj. Svugdje drugo je dobar.
Pisam se na oba bht ima steamFinn je napisao/la: ↑05 dec 2022, 16:52Pročitaj saopštenje, sve ti piše. U drugim državama uopšte nije praksa ovako izaći u susret, kad su saradnje u pitanju (a ovdje je izgleda telecom bar 80% para dao). Nemoj paliti telefon, izdrži 15 minuta i gledaj utakmicu ko čovjek do krajaSimi je napisao/la: ↑05 dec 2022, 16:44Ne znam vala što su ovdje gospoda ispali. Isto mi dođe bilo u 12 ili 15 minuta kašnjenja. U tih 15 minuta padne gol, garantujem ti da ćeš uzeti mobitel u ruke bar jednom svakih 15 minuta i izletiti ti da je bio gol, a na BHT-u čekaš da vidiš isti još 15 minuta. Nema draž. Ovdje mnogi Telemach psuju, a ljudi otvorili platformu za Eurobasket kad ih Telecom nije htio produžiti. To je već bilo gospodski. BHRT-u i Telecomu od srca želim što brzi stečaj.![]()
To za telemach je bio potez očajnika, da malo pridobiju javnost na svoju stranu s obzirom da su praktično propali. Da su u boljoj situaciji, kao prije 4-5 godina, ne bi to nikad uradili.
Ovo je ipak jedan nivo iznad standardnog VARa.
Uopste nije bilo na ovom igracu. Ovaj nije diro loptu, onaj iznad njega jest - on je i asistent. Nez sta radi ovaj VAR
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.