FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Shategabri
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Da hoce krenut dok nije snijeg udario
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
A dje zurite s tom travom ko da igramo za vikend? I da stave, sta sa njom?
- Shategabri
- Kontakt:
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Nek je Robiju s srećom ako se to kompletira, ali nisam optimističan. Više sam bio za Zekića, ali hajde. Ko god da bude, nek mu je sretno, da se konačno nešto pokrene s mrtve tačke.
Prosinecki 99%
Zekica nisam pratio, al ako je uspio rijesit prekide i bit medju 5 hrvaske lige, to je nivo koji nama u ovom trenutku treba.
Robi je svatio da nema znanje trenerako i odlucio je da do 60 godine pokusa uzet sto vise para na svoje (igracko ime)
Robi je toliko igracko ime u hrvaskoj da sa 50% jakirevicevog znanja bi mogao da vodi Gorici Rijeku i tako te klubove al koliko je los trener dokazuje da ga tamo niko nije htio..
I ovo malo sto je radio nigdje se nije zadrzao vise id 3 mjeseca zasto mislite da ce on ostat kos nas a posebno kad bude cuo izvike psovke sa tribina..
Gdje bio iole dobar je CZ jer to je prvi klub koji je preuzeo posle igracke karijere, vidjelo se da pokusava i da daje sve od sebe cim su ga istjerali on je digo ruke od fudbala, i poceo se ponasat kad radi treneraki posao kao da odradjuje robiju..
Nama u ovoj situaci treba dobar ostar trener koji ce igrat jaku obranu i ucinkovit napad jer jedino tako mozemo do evrope jer kasnimo dosta bodeva ispali smo iz kupa a imamo VICA ZELJKANOVICA NA LEDJIMA
Robi je svatio da nema znanje trenerako i odlucio je da do 60 godine pokusa uzet sto vise para na svoje (igracko ime)
Robi je toliko igracko ime u hrvaskoj da sa 50% jakirevicevog znanja bi mogao da vodi Gorici Rijeku i tako te klubove al koliko je los trener dokazuje da ga tamo niko nije htio..
I ovo malo sto je radio nigdje se nije zadrzao vise id 3 mjeseca zasto mislite da ce on ostat kos nas a posebno kad bude cuo izvike psovke sa tribina..
Gdje bio iole dobar je CZ jer to je prvi klub koji je preuzeo posle igracke karijere, vidjelo se da pokusava i da daje sve od sebe cim su ga istjerali on je digo ruke od fudbala, i poceo se ponasat kad radi treneraki posao kao da odradjuje robiju..
Nama u ovoj situaci treba dobar ostar trener koji ce igrat jaku obranu i ucinkovit napad jer jedino tako mozemo do evrope jer kasnimo dosta bodeva ispali smo iz kupa a imamo VICA ZELJKANOVICA NA LEDJIMA
I ja bih više volio Zekića, ali pitam se ko Mara za kriv quratz. Neka bude što biti mora.
Ma džaba ko god bude, sve dok je selekcija igrača kriminal. Sad imamo 10ak nedostojnih dresa.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Pripremi lovu Ismire, bit ce svakakvih zahtjeva za nove igrace
U Olimpiju su ga optuzivali nešto vezano za to

. Barišić: Htjeli su dovesti igrače koje im je preporučivao isti agent i plaćati im duplo više
Barišić tvrdi da su Prosinečki i njegov kum i sportski direktor Mladen Rudonja pokušavali napuniti klub igračima njihova prijatelja agenta, da su inzistirali na pojačanjima iako je klub bez novca, a onda su pokušali posredovati u prodaji kluba bez znanja aktualnih vlasnika.
"Na platnoj listi su nam bila 42 igrača, a ja sam stopirao dovođenje novih dok ne smanjimo kadar na 25 igrača. Tu je nastao cirkus", započeo je Barišić priču o genezi sukoba između Prosinečkog i njegova tabora s jedne strane, a njega i predsjednika kluba s druge.
"Zajedno sa svojim kumom, našim sportskim direktorom Rudonjom, počele su kombinacije s agentima iz Zagreba, a kad smo saznali s kim surađuju i što rade, blokirali smo sve transfere. Jedan jedini agent, Dalibor Kvrgić iz agencije Love players, preporučio bi im svoje igrače, a to su igrači ispod prosjeka, od 29-30 godina, kojima su kod nas htjeli dati duplo veće plaće nego što su imali u dosadašnjim klubovima", rekao je Barišić.
"Na primjer, ucjenjivali su nas da dovedemo Ognjena Mudrinskog. On je 31-godišnji napadač kojem su htjeli da damo 200.000 eura na ruke za potpis, 46.000 provizije njegovu ocu i godišnju plaću od 240.000."
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Dabogda i nas ucjenjivao za Mudrinskog, kakva je to igračinamiky_hz je napisao/la: ↑05 dec 2022, 17:04Pripremi lovu Ismire, bit ce svakakvih zahtjeva za nove igraceU Olimpiju su ga optuzivali nešto vezano za to
. Barišić: Htjeli su dovesti igrače koje im je preporučivao isti agent i plaćati im duplo više
Barišić tvrdi da su Prosinečki i njegov kum i sportski direktor Mladen Rudonja pokušavali napuniti klub igračima njihova prijatelja agenta, da su inzistirali na pojačanjima iako je klub bez novca, a onda su pokušali posredovati u prodaji kluba bez znanja aktualnih vlasnika.
"Na platnoj listi su nam bila 42 igrača, a ja sam stopirao dovođenje novih dok ne smanjimo kadar na 25 igrača. Tu je nastao cirkus", započeo je Barišić priču o genezi sukoba između Prosinečkog i njegova tabora s jedne strane, a njega i predsjednika kluba s druge.
"Zajedno sa svojim kumom, našim sportskim direktorom Rudonjom, počele su kombinacije s agentima iz Zagreba, a kad smo saznali s kim surađuju i što rade, blokirali smo sve transfere. Jedan jedini agent, Dalibor Kvrgić iz agencije Love players, preporučio bi im svoje igrače, a to su igrači ispod prosjeka, od 29-30 godina, kojima su kod nas htjeli dati duplo veće plaće nego što su imali u dosadašnjim klubovima", rekao je Barišić.
"Na primjer, ucjenjivali su nas da dovedemo Ognjena Mudrinskog. On je 31-godišnji napadač kojem su htjeli da damo 200.000 eura na ruke za potpis, 46.000 provizije njegovu ocu i godišnju plaću od 240.000."

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Idealna finta za mirvica kurbanamiky_hz je napisao/la: ↑05 dec 2022, 17:04Pripremi lovu Ismire, bit ce svakakvih zahtjeva za nove igraceU Olimpiju su ga optuzivali nešto vezano za to
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ako Mirva ne pogodi iz tri rekonstrukcije, uvijek je tu i cetvrta na ljeto.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Blitva, ajvar, glavusa i sad gemist 

Elvis Sarić

- MaroonBjelave
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Hasselbank

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 42 gosta.