Preteze ih ova kaciga,ima u njoj 10kgasylum je napisao/la:VidjecemoPonos Torina je napisao/la:Dobri su mislim da ce imati dobar nastup
[youtube][/youtube]
hf

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Preteze ih ova kaciga,ima u njoj 10kgasylum je napisao/la:VidjecemoPonos Torina je napisao/la:Dobri su mislim da ce imati dobar nastup
[youtube][/youtube]
hf
ahahahhaha Božeeeeeeeeeeedr.van nostrand je napisao/la:[youtube][/youtube]
I ovo se moze dogoditi ,![]()
Na Jednom je napisao/la:ahahahhaha Božeeeeeeeeeeedr.van nostrand je napisao/la:[youtube][/youtube]
I ovo se moze dogoditi ,![]()
![]()
![]()
ma nemoj tako ovo je sve već isplanirano i sastavni dio je akcijeforza je napisao/la:ljudi se prekombinovali ........ hoce protivnika da zavaraju, oni sebe i to dobro ...
Najgore prođe onaj sa gitarom. Dok on svira, ostali pokupe cure, tako da njemu jedino preostaje da i dalje svira i potegne koju(da, zato sam ja svir'o bubnjeve).ever je napisao/la:Isto i ja tako moj Harry..Nista ljepse nema..Jedva cekam malo da otopli..Mi u raji samo to furamo..Ponesemo gitaru,4-5 muskaraca,isto toliko cura i laganica
ja najvise volim sad uzmem krampu i lagano nijivu po njivu izorem hektare i hektareMonolog je napisao/la:Najgore prođe onaj sa gitarom. Dok on svira, ostali pokupe cure, tako da njemu jedino preostaje da i dalje svira i potegne koju(da, zato sam ja svir'o bubnjeve).ever je napisao/la:Isto i ja tako moj Harry..Nista ljepse nema..Jedva cekam malo da otopli..Mi u raji samo to furamo..Ponesemo gitaru,4-5 muskaraca,isto toliko cura i laganica
Trenutno korisnika/ca: feniksptica, jasmin10, Mocvara1991 i 10 gostiju.