Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Komfort zona 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Japan ako ne prodje u produzetku, mogu se pakovat kuci.
Hajd sto ostavi Modrica, evo ostavi i KovacicaJonSnow je napisao/la: ↑05 dec 2022, 17:54Čovjek je ograničen ko balkon i ni sam ne zna kako je došao do ove pozicije. Tj. Zna. Ima na terenu pomoćnika u vidu Modrića koji sve to još i drži pod kontrolom, pa ga zato ne smije ni zamijeniti, jer mu se igra raspadne ko kula od karata svaki put kad ga izvadi.harden je napisao/la: ↑05 dec 2022, 17:51Lik ima jos 3 izmjene a 5 igraca ne moze hodati, ne mijenja nistakakva je logika cuvanje izmjena, pa valjda ti mogu rezerve odigrati 40min nogometa sa 2 pauze ako ih ubacis u 80. minuti makar, nek se i igraju produzeci nece izgubiti svjezinu za 10 15min regularnog vremena

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
uf … ko će izdržat još pola sata mučenja
Modrić se nečim ozbiljnim puca. Trebo je do sada crknuti na terenu.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- Panta79rei
- Kontakt:
O čemu ti čovječe? Ja pišem da čovjek, na turnirskom natjcanju najvišeg inteziteta i potrošnje, rauba stalno iste igrače. Pogotovo Modrića koji ima 37 godina. Ne, nije idiot, genijalac jeFelixians4 je napisao/la: ↑05 dec 2022, 17:52
Ti ćeš takvu veličinu prozvati idiotom? Bravo. Idu produžeci. 2018. Hrvatska 3/3 prolaz,uvijek bila u gubitku dok je Japan prosuo vodstvo 2-0 u drugom poluvremenu s Belgijom,nije ni produžetke izborio. Ovaj put nastavak tog ili će Cariocama vjerojatno Korea pa Japan na
Nedopustivo bi trebalo biti ovako se uopće izražavati,no nažalost na ovom forumu je sve dozvoljeno. Za to za što ga proizvaš,Guardiola je tek posebna sorta koji često 0 ili 1 izmjenu koristi,a uvijek se ističe strahovita dubina i klasa Cityevih. Eto,Guardiolastalno među top favoritima u LP pa nikako i nikako,ispada na svakojake načine od slabijih,a Dalić od dolaska bez mrlje,za razliku od SVAKOG kolege izbornika Engleske,FRancuske,Brazila,Italije,Njemačke itd. SRAMNO
Šutnji sam se naučio od brbljavaca, trpeljivosti od netrpeljivih, ljubaznosti od neljubaznih. Tim učiteljima ne smijem biti nezahvalan.
H. Džubran
H. Džubran
Produzetke treba ukinuti, patnja
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
apropo raubanja, ima pet dana pauze do četvrtfinala
-
- Kontakt:
I penale ukinuti, ko je imao manje zutih, ide dalje...
- napoleon72
- Kontakt:
Barem vratit zlatni gol.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Većina ih se puca, tako da je oke i pošteno
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
tri kornera penalSanfrancisco je napisao/la: ↑05 dec 2022, 18:03I penale ukinuti, ko je imao manje zutih, ide dalje...
uf … čuo vas, fakat vadi luku i matea … očito mu dojadilo SP
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 05 dec 2022, 18:05, ukupno mijenjano 1 put.
- Felixians4
- Kontakt:
Genijalac zasigurno nije,idiot također. Postoji i između koješta,je li? Šta ima veze koliko godina ima Modrić ako je spremniji od većine igrača na svijetu? Isto se naglašava i u drugim sportovima,zašto bi prosječan 25-godišnjak trebao biti spremniji od elitnog 35+ kolege? Logično je da ne bi.Panta79rei je napisao/la: ↑05 dec 2022, 18:00O čemu ti čovječe? Ja pišem da čovjek, na turnirskom natjcanju najvišeg inteziteta i potrošnje, rauba stalno iste igrače. Pogotovo Modrića koji ima 37 godina. Ne, nije idiot, genijalac jeFelixians4 je napisao/la: ↑05 dec 2022, 17:52
Ti ćeš takvu veličinu prozvati idiotom? Bravo. Idu produžeci. 2018. Hrvatska 3/3 prolaz,uvijek bila u gubitku dok je Japan prosuo vodstvo 2-0 u drugom poluvremenu s Belgijom,nije ni produžetke izborio. Ovaj put nastavak tog ili će Cariocama vjerojatno Korea pa Japan na
Nedopustivo bi trebalo biti ovako se uopće izražavati,no nažalost na ovom forumu je sve dozvoljeno. Za to za što ga proizvaš,Guardiola je tek posebna sorta koji često 0 ili 1 izmjenu koristi,a uvijek se ističe strahovita dubina i klasa Cityevih. Eto,Guardiolastalno među top favoritima u LP pa nikako i nikako,ispada na svakojake načine od slabijih,a Dalić od dolaska bez mrlje,za razliku od SVAKOG kolege izbornika Engleske,FRancuske,Brazila,Italije,Njemačke itd. SRAMNO![]()
Mijenja napadače,evo Borna umjesto Borne lijevo silom neprilika,a stoperi i vezni red funkcioniraju. Eto,Lovren igra super turnir,a sprdalo se stalno da on ne bi ni trebao biti unutar selekcije. Vidim ja,na forumu isključivo natjecanje ko će koliko ispljuvati top sportaše ,stručnjake itd. JADNO
- Panta79rei
- Kontakt:
Ove zamjene je trebao napraviti ima 15 minuta.
Šutnji sam se naučio od brbljavaca, trpeljivosti od netrpeljivih, ljubaznosti od neljubaznih. Tim učiteljima ne smijem biti nezahvalan.
H. Džubran
H. Džubran
-
- Kontakt:
Jel samo meni ovaj Domagoj Vida odvratan ili ima jos neko ?
to je ovdje vazda bilo tako …. 90% balavaca bez mozga čije je najveće dostignuće u životinda im je babo kupio smartfonFelixians4 je napisao/la: ↑05 dec 2022, 18:05….. Vidim ja,na forumu isključivo natjecanje ko će koliko ispljuvati top sportaše ,stručnjake itd. JADNO
Dobrodosli na internetjestamaji je napisao/la: ↑05 dec 2022, 18:08to je ovdje vazda bilo tako …. 90% balavaca bez mozga čije je najveće dostignuće u životinda im je babo kupio smartfonFelixians4 je napisao/la: ↑05 dec 2022, 18:05….. Vidim ja,na forumu isključivo natjecanje ko će koliko ispljuvati top sportaše ,stručnjake itd. JADNO
izašli luka i mateo …. sad knol nezna više nikoga
Svima rekao bihSanfrancisco je napisao/la: ↑05 dec 2022, 18:08Jel samo meni ovaj Domagoj Vida odvratan ili ima jos neko ?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.