FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Apsolutno sam protiv Prosineckog. Pa covjek svaki put progresivno ide u losiji i losiji klub. Kad ga mi nogiramo, onda ce otici u jos slabiji klub. Nisu normalni ako njega dovedu, ali kakve se odluke donose nista me ne bi iznenadilo.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
A iskreno brate. Dva tipa trenera mozes dovesti - onaj kome je FKS najveći izazov, i kome je trenerska karijera u padu i dolazi ovdje. Kao najveće izazove imali smo u posljednje vrijeme Vasoskog i Dudića, pa se nismo lijepo proveli..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- NisamInSajder
- Kontakt:
Prosinečki milione zaradio, što se kaže ima trulih zaštekanih, al eto tamo neki Barišić kojeg navijači pljuju i tjeraju na svakom koraku zbog kriminala kaže da je Prosinečki htio uzimat pare preko nekih menadžera. Ali eto, što je najgore 90% igrača Love Playersa je bolje od Olimpijinih svaki bi im bio pojačanje. A pritom Prosinečki je odličan posao radio u Olimpiji u tih par sedmica što je bio, uprkos svim problemima. Prosinečki je i sa repkom radio vrlo dobar posao, dok se nije razbolio, pa onda je dao otkaz i rekao da ne može biti u poslu, ali eto neko je ocjenio u savezu da ipak mora ostati pa se njegov bilans i utisak u repci srozao na minimum. No ona liga nacija koju je on odradio je barem 3-4 puta bolja i kvalitetnija od ove zadnje, a sad su protivnici bili klasa ispod. Od igre do rezultata. Problem je taj njegov mentalitet i stil života, nit bi dobro došao u ovom našem okruženju, a nit bi pomogao klubu i igračima da ostvare svoj maksimum i naprave korak naprijed. A opet kakav god da je, duplo je bolji od onih kojih su marširali klubom u 2022goj godini.
Što se tiče Zekića, on je realna opcija i u ovom trenutku njegov dolazak je bliži i realniji nego ranijih puta, a opet je to u isto vrijeme daleko, jer treba dosta stvari da se poklopi i ispregovara da ga dovedeš. Što se njega tiče, rekao sam gotovo isti kao Sablić. A što @napoleon72 kaže da je neki stručnjak ili mag za prekide, nije tačno. Prepoznao je da Bočkaj dobro izvodi i samo je njemu prepustio izvođenje prekide i da on radi šta od njih hoće, praktično nisu ih ni vježbali na treningu. Defanzivno da, ali ofanzivno sve je prepušteno bilo Bočkaju, niko nije praktično smio ni prići lopti kad je Bočkaj tu. A Bočkaj to fenomenlano radi, pa i izgleda da je svaki prekid pola gola. Trenerski stil Zekića je da balansira između prilagođavanja protivniku i korištenju svojih kvaliteta, znao je nekad u Slavenu se protiv nekih zatvoriti u sistemu 541, gdje bi od 4 veznjaka 3 bili defanzivni i razbijači ili nekad izvesti sistem 343, a ustvari umjesto jednog štopera ima beka, pa je to ustvari 2 štopera, 3 beka/bočna, 2 krila, da bi imao imao igrače po boku koji centriraju na Krstanovića. Voli da miksa i nikad ne znaš šta će izvesti.
Što se tiče Zekića, on je realna opcija i u ovom trenutku njegov dolazak je bliži i realniji nego ranijih puta, a opet je to u isto vrijeme daleko, jer treba dosta stvari da se poklopi i ispregovara da ga dovedeš. Što se njega tiče, rekao sam gotovo isti kao Sablić. A što @napoleon72 kaže da je neki stručnjak ili mag za prekide, nije tačno. Prepoznao je da Bočkaj dobro izvodi i samo je njemu prepustio izvođenje prekide i da on radi šta od njih hoće, praktično nisu ih ni vježbali na treningu. Defanzivno da, ali ofanzivno sve je prepušteno bilo Bočkaju, niko nije praktično smio ni prići lopti kad je Bočkaj tu. A Bočkaj to fenomenlano radi, pa i izgleda da je svaki prekid pola gola. Trenerski stil Zekića je da balansira između prilagođavanja protivniku i korištenju svojih kvaliteta, znao je nekad u Slavenu se protiv nekih zatvoriti u sistemu 541, gdje bi od 4 veznjaka 3 bili defanzivni i razbijači ili nekad izvesti sistem 343, a ustvari umjesto jednog štopera ima beka, pa je to ustvari 2 štopera, 3 beka/bočna, 2 krila, da bi imao imao igrače po boku koji centriraju na Krstanovića. Voli da miksa i nikad ne znaš šta će izvesti.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Hocu, ti ces biti moja Ajla.keli je napisao/la: ↑05 dec 2022, 17:41Prijavi se da mu budes savjetnik.nokee je napisao/la: ↑05 dec 2022, 17:36Mislim da poslije ovog poteza sa Prosineckim i po meni sigurnim promasajem, nema povratka vise Mirvicu. On jednostavno ili nece nikoga da slusa ili slusa pogresne ljude. Ja sam ovdje pisao i smirivao mnoge i kad smo furiozno startali i kad su kola krenula nizbrdo ali sad fakat vise ne znam sta da mislim. Nikako ne vidim Robija i Elvira kao duo koji ce nas izvici iz vanago. Razocarenje pravo!
od 07.45
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- JavierBosnia
- Kontakt:
Eno ne valja nam ni Prosinecki a nije ni dosao. Do juce repku vodio, osvajao diviziju Lige nacija, sad eto Sarajevo treba velestrucnjaka. Slazem se nije on neki strucnjak aman zaman kao sto je igrac bio, ali 15 godina radi posao bez prekida. Hocemo li Varesanovica onda ako ovaj ne valja?
Mi svakog ili osudimo cim dodje, ili od njega legendu napravimo. Na kraju ih svakako otjeramo i te "legende" i te "propalice"
Mi svakog ili osudimo cim dodje, ili od njega legendu napravimo. Na kraju ih svakako otjeramo i te "legende" i te "propalice"
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Apetiti porasli, a nama rezultati nikad goriJavierBosnia je napisao/la: ↑05 dec 2022, 22:54Eno ne valja nam ni Prosinecki a nije ni dosao. Do juce repku vodio, osvajao diviziju Lige nacija, sad eto Sarajevo treba velestrucnjaka. Slazem se nije on neki strucnjak aman zaman kao sto je igrac bio, ali 15 godina radi posao bez prekida. Hocemo li Varesanovica onda ako ovaj ne valja?

Daj Robiju 4 pojačanja u pravom smislu, i vidjet ćeš rezultate. Nikakva filozofija.
Pogotovo u ligi gdje su ostali treneri Mulalić, Jusufbegović, Jahić Itd

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Marko Obradović slobodan igrač 

Robi mlatno Besiktas sa Kayseriom, meni dovoljno.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Šta je sa Ordagićem? Valj'o bi nam pravo

Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Gori će od Dudica biti
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Sve ok drug, ali ne moze Liga Nacija biti referenca ni u jednom smislu, pa mi smo te tekme protiv Sjeverne rske i Austrije igrali uzasno (sto je na kraju krajeva u kvalifikacijama i doslo na naplatu). Irci su nas i u Belfastu i na Grbavici ubili, ali promasivali prazne golove, pogadjali stative, izveli 20 kornera itd. Obije tekme smo zasluzili da izgubimo 3 razlike. Protiv Austrije su nas isto vile pronosale i kuci i kod njih.JavierBosnia je napisao/la: ↑05 dec 2022, 22:54Eno ne valja nam ni Prosinecki a nije ni dosao. Do juce repku vodio, osvajao diviziju Lige nacija, sad eto Sarajevo treba velestrucnjaka. Slazem se nije on neki strucnjak aman zaman kao sto je igrac bio, ali 15 godina radi posao bez prekida. Hocemo li Varesanovica onda ako ovaj ne valja?
Uglavnom, smatram da se sigurno moze dovesti bolji trener. Vrlo tesko da ce nam ovo biti dobitna kombinacija. Sem (igrackog) imena, Robi ni u jednom smislu ne pokazuje, niti je pokazao da je ozbiljan trener. Sigurno postoji bolja opcija. Ok, male su sanse da bude Zekic, ali mora se valjda bar malo razuma imati pri ovakvim odlukama. Zapitati se, sta to trener posjeduje, sto ce nas unaprijediti. Medjutim, sta ce ocekivati kada nemas strucna lica koja bi uopste vodila ove pregovore.
FK SARAJEVO
Prosinecki je fula teska, i nadam se da nece doc..
Kodro je najbolja opcija, ili neko iz PRVE HNL
Kodro je najbolja opcija, ili neko iz PRVE HNL
Ja ne vjerujem da ljudi zele Prosineckog pijanduru teskog. Izvlace neke njegove pobjede od prije 10 godina. Cuj osvojio Kup , pa i Dudic je osvoji, i Sablic i Vasoski. Pa su ovdje ublehe bile teske. Definitivno tonemo sve dublje i dublje
FC United Of Manchester !
-
- Kontakt:
Realno čovjek ima najbolji trenerski CV koji bi dosao u ligu, kad ga uporediš za Zekićem vodio je našu reprezentaciju, vodio je Azerbejdžan 3 godine, Zvezdu 2 godine i radio u Turksoj 2 3 godine. Zekić Šerif, koji je vodio i Sablić, Osijek i Slaven u Hrvatskoj i Diosgyor u Mađarskoj. Pogotovo Toplak koji je spominjan ovdje par puta je tanak ko bašlija kad ga usporedis sa Robijem.
I pustite tu priču Zekić izbacio PSV, pa i Dudić je izbacio AEK, Husref Genk, Odović Ferencvaroš, pa je l znači to da su bolji treneri?
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, admir1946, ajdohordas, Amidzaa, amypitar, Bing [Bot], Burberry46, bvsic, ErosViverosViv, johntravolta123, muhamedhulk, napoleon72, Pitaristok, Sinfoc1986, skoJaa, Tarapi i 100 gostiju.