Ovdje je javna tajna da su on i stari išli all-in što se tiče nogometa tako da mislim da ni srednju školu nije završio, da nije uspio u nogometu vrlo vjerojatno bi završio kao stolar.Justin je napisao/la: ↑05 dec 2022, 19:32Kazu da je lik dosta glup. Je li tacno to?akisarajevo92 je napisao/la: ↑05 dec 2022, 19:26Ne moras ni pogadjati ko je najvise pretrcao na utakmici.
I onda onako izvede penal![]()
Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Justin je napisao/la: ↑05 dec 2022, 19:32Kazu da je lik dosta glup. Je li tacno to?akisarajevo92 je napisao/la: ↑05 dec 2022, 19:26Ne moras ni pogadjati ko je najvise pretrcao na utakmici.
Marcelo nije završio srednju školu, ispisao se iz nje dok je još bio u Hrvatskom dragovoljcu, tako su odlučili jer smatraju da škola i nogomet ne idu skupa.
Zadnja izmjena: baboedindzeko09, dana/u 06 dec 2022, 09:13, ukupno mijenjano 2 puta.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- Shategabri
- Kontakt:
Pa stolar bi u tom slučaju bila premija od zanimanja.Winters je napisao/la: ↑06 dec 2022, 08:26Ovdje je javna tajna da su on i stari išli all-in što se tiče nogometa tako da mislim da ni srednju školu nije završio, da nije uspio u nogometu vrlo vjerojatno bi završio kao stolar.Justin je napisao/la: ↑05 dec 2022, 19:32Kazu da je lik dosta glup. Je li tacno to?akisarajevo92 je napisao/la: ↑05 dec 2022, 19:26
Ne moras ni pogadjati ko je najvise pretrcao na utakmici.
![]()
Prije kao sezonski radnik ili neki fizikalac da tegli vreće cementa u nekom skladištu.
Koševo Zapad
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
nije to mit, hrvati trče ko mahniti, ne znam čime su ušikani ali ovo je fascinantno!Madal je napisao/la: ↑06 dec 2022, 08:04Prevelik mit se stvorio oko kondicije, drugi produzetak na kraju Hrvati stisnuli Japan i imali jedini sut u tom 2. produzetku. Al neko ovdje napisao Hrvati ne mogu trcati pa svi povjerovali.
Svakako da je bolje da se nije desila ta izmjena ali sta se koji qurac ima pljuvati tu. Meni je za pohvalu sto je tako javno priznao gresku i probao nesto drugo kad je vidio da ne ide.
pored gvardiola me to najviše kod njih impresionira. imam utisak da su tu još korak dalje nego 2018
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Dijete ako ima motoricke sposobnosti 50% su mu šanse da može uspjeti, barem kao neki regionalni igrač. Pogotovo u Hrvatskoj.Shategabri je napisao/la: ↑06 dec 2022, 09:04Pa stolar bi u tom slučaju bila premija od zanimanja.
Prije kao sezonski radnik ili neki fizikalac da tegli vreće cementa u nekom skladištu.
Ali jeste to kocka jer ti dijete može sutra polomiti noge i šta onda?
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- Goalgetter
- Kontakt:
Ronaldo je dosadio svima sa svojim egom i ponasanjem, cak i u svojoj ekipi, tako da je Portugalu samo za pozeliti da vec protiv Svice pakuju kofere.
Svi ga cijenimo kao velikog igraca, ali u zadnjih par mjeseci je totalno izgubio kompas.
Svi ga cijenimo kao velikog igraca, ali u zadnjih par mjeseci je totalno izgubio kompas.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Izgubio dodir sa realnošću kao BakirGoalgetter je napisao/la: ↑06 dec 2022, 09:35Ronaldo je dosadio svima sa svojim egom i ponasanjem, cak i u svojoj ekipi, tako da je Portugalu samo za pozeliti da vec protiv Svice pakuju kofere.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ja mislim da je ovo prvi put u životu da ga je i Santos kritikovao nakon onog ponašanja protiv Koreje. Inače lik koji bi metak za njega primio ako treba.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Mislim da Ronaldo hvata zadnji voz da nesto znacajno napravi. Zna da mu je zadnja prilika.
Hajte Boga vam dragog kao da Guardiola nije ego manijak, jel se svi mi pravimo blesavi?
Hajte Boga vam dragog kao da Guardiola nije ego manijak, jel se svi mi pravimo blesavi?
⚜️~⚜️~⚜️
ko igra za sebe i zanemarije taktiku završiće karijeru u al-nassr-urio_Ferdy88 je napisao/la: ↑06 dec 2022, 09:51Izgubio dodir sa realnošću kao BakirGoalgetter je napisao/la: ↑06 dec 2022, 09:35Ronaldo je dosadio svima sa svojim egom i ponasanjem, cak i u svojoj ekipi, tako da je Portugalu samo za pozeliti da vec protiv Svice pakuju kofere.
Svi ga cijenimo kao velikog igraca, ali u zadnjih par mjeseci je totalno izgubio kompas.![]()
bez obzira kakav je igrač u pitanju potpuno je prolupao i ponaša se kao najobičnija kretenčina ... prvo onaj intervju pa onda dno dna ponašanje na ovom SP gdje je toliko očigledno da mu je samo sopstvena satisfakcija bitna. majmun!
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 06 dec 2022, 11:19, ukupno mijenjano 1 put.
- bavariapivo
- Kontakt:
za 200 milioncica je to bas losa odlukajestamaji je napisao/la: ↑06 dec 2022, 11:10ko igra za sebe i zanemarije taktiku završiće karijeru u al-nassr-urio_Ferdy88 je napisao/la: ↑06 dec 2022, 09:51Izgubio dodir sa realnošću kao BakirGoalgetter je napisao/la: ↑06 dec 2022, 09:35Ronaldo je dosadio svima sa svojim egom i ponasanjem, cak i u svojoj ekipi, tako da je Portugalu samo za pozeliti da vec protiv Svice pakuju kofere.
Svi ga cijenimo kao velikog igraca, ali u zadnjih par mjeseci je totalno izgubio kompas.![]()
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
⚜️~⚜️~⚜️
Švicarska večeras ima dobru šansu da izbaci Portugal koji me nije uopšte impresionirao nekom igrom.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Kakav je inace gospodin @Saurman sa prognozama?
⚜️~⚜️~⚜️
Jedna malo drugačija vizura Hrvatske na zadnjih osam utakmica dvaju svjetskih prvenstava, 2018 i 2022.jestamaji je napisao/la: ↑06 dec 2022, 09:17nije to mit, hrvati trče ko mahniti, ne znam čime su ušikani ali ovo je fascinantno!Madal je napisao/la: ↑06 dec 2022, 08:04Prevelik mit se stvorio oko kondicije, drugi produzetak na kraju Hrvati stisnuli Japan i imali jedini sut u tom 2. produzetku. Al neko ovdje napisao Hrvati ne mogu trcati pa svi povjerovali.
Svakako da je bolje da se nije desila ta izmjena ali sta se koji qurac ima pljuvati tu. Meni je za pohvalu sto je tako javno priznao gresku i probao nesto drugo kad je vidio da ne ide.
pored gvardiola me to najviše kod njih impresionira. imam utisak da su tu još korak dalje nego 2018
U 90 minuta nogometne igre, koliko regularna utakmica traje, u tih 8 utakmica samo jedna pobjeda i to
ova protiv simpatične, ali izuzetno naivne Kanade.
Finale i zasad četvrtfinale sa takvim saldom u zadnjih 8 utakmica.
Ne čini li se nekom, kako je posrijedi loš sustav natjecanja ?
Ja sam u velikoj dilemi šta misliti.
Bit ću hrabar u prognozi i reći ću da to Portugal lagano rješava.
Švica tanka u odbrani, vidjelo se tu dosta rupa protiv Srbije, bekovi prosjek obični, puše sa svih strana.
A Porugal dosad sve rutinski osim Koreje, doduše tu i nije igralo dosta igrača iz prvih 11.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- napoleon72
- Kontakt:
Zasto bi bio los? I produzeci i penali su regularni, ako ih znas pucat ili imas dobrog golmana za njih, oslonit ces se na to i svjesno ici na penale. Englezi ih ne znaju sutat, da nije penala imali bi najmanje jedno finale SPa vise, jedan EURO u svojim vitrinama i jos jedno finale EURA. Al posto ne znaju, imaju kharinu.Rodju je napisao/la: ↑06 dec 2022, 12:35Jedna malo drugačija vizura Hrvatske na zadnjih osam utakmica dvaju svjetskih prvenstava, 2018 i 2022.jestamaji je napisao/la: ↑06 dec 2022, 09:17nije to mit, hrvati trče ko mahniti, ne znam čime su ušikani ali ovo je fascinantno!Madal je napisao/la: ↑06 dec 2022, 08:04
Prevelik mit se stvorio oko kondicije, drugi produzetak na kraju Hrvati stisnuli Japan i imali jedini sut u tom 2. produzetku. Al neko ovdje napisao Hrvati ne mogu trcati pa svi povjerovali.
U 90 minuta nogometne igre, koliko regularna utakmica traje, u tih 8 utakmica samo jedna pobjeda i to
ova protiv simpatične, ali izuzetno naivne Kanade.
Finale i zasad četvrtfinale sa takvim saldom u zadnjih 8 utakmica.
Ne čini li se nekom, kako je posrijedi loš sustav natjecanja ?
Ja sam u velikoj dilemi šta misliti.
Van Gaal je 2014. isao na penale u 1/2 finalu i uveo Krula koji ih zna branit, usao u finale. Njemacka u 1/4 finalu 2006. isto, Lehmann proucavao kako argentinci pucaju i skinuo dva penala. Cak ima onaj legendarni video kad iz stucne vadi papiric prije suta Cambiassa, provjerava da li je dobro zabiljezio, i brani mu penal. Zamisli koja psiholoska.prednost nad igracem - stavis mu do znanja da znas gdje inace puca. Il ce ici na rizik pa gadjat kontra stranu, ili ce pucat u standardnu koju golman unaprijed zna. Penali mogu bit strasna taktika onom ko ih zna izvodit.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Tesko da je Gana bila rutinska pobjeda, da se onaj nije okliznuo bilo bi X negledajuci onaj penalforgempp je napisao/la: ↑06 dec 2022, 12:44Bit ću hrabar u prognozi i reći ću da to Portugal lagano rješava.![]()
Švica tanka u odbrani, vidjelo se tu dosta rupa protiv Srbije, bekovi prosjek obični, puše sa svih strana.
A Porugal dosad sve rutinski osim Koreje, doduše tu i nije igralo dosta igrača iz prvih 11.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.