Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

Felixians4
Kontakt:

Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la Felixians4 » 05 dec 2022, 23:22

Epidaurus je napisao/la:
05 dec 2022, 23:15
Kakav Dalici vrhunski strucnjak :rol:

Ovi uspjesi Hrvatske su uprkos njemu, ne zahvaljujuci njemu. Ima srece sto ima strasnu ekipu i Modrica prije svih. Bilic je kud i kamo ozbiljniji trener od njega sto ce se uostalom i pokazat kad preuzme neku drugu ekipu nakon reprezentacije.
Da. On je preuzeo 2017. i nema bitnog kiksa. U tom periodu Hrvatska NIKADA nije bila top5 favorit na Euru,Svjetskom ni u Ligi Nacija,a svi ili skoro svi izbornici,odnosno top reprezentacije u tom periodu znali su žestoko omanuti,u seriji neki pak. Puno sreće ga prati,to je velika istina,istina je i da Modrić ogromnoća i generalno odlična generacija su tu,no toga je bilo i ranije pod Kovačom,Bilićem,Čačićem kao što i ostale reprezentacije imaju.

Dalić s mizernom plaćom s obzirom koliko doprinosi i SAMO financijski koliko donosi poslodavcu,čuda radi i ostvaruje dok mnogi plaćeni 10 i više puta iznad u klublovima i reprezentacijama underachieving im je učestao slučaj. FAKTI

Kad se misli stručnjak,ne misli se uopće na taj dio tko je kakvog znanja i velika je razlika u trenerskom(a on i tu ima solidan CV) i izborničkom poslu

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 05 dec 2022, 23:24

Felixians4 je napisao/la:
05 dec 2022, 23:22
Epidaurus je napisao/la:
05 dec 2022, 23:15
Kakav Dalici vrhunski strucnjak :rol:

Ovi uspjesi Hrvatske su uprkos njemu, ne zahvaljujuci njemu. Ima srece sto ima strasnu ekipu i Modrica prije svih. Bilic je kud i kamo ozbiljniji trener od njega sto ce se uostalom i pokazat kad preuzme neku drugu ekipu nakon reprezentacije.
Da. On je preuzeo 2017. i nema bitnog kiksa. U tom periodu Hrvatska NIKADA nije bila top5 favorit na Euru,Svjetskom ni u Ligi Nacija,a svi ili skoro svi izbornici,odnosno top reprezentacije u tom periodu znali su žestoko omanuti,u seriji neki pak. Puno sreće ga prati,to je velika istina,istina je i da Modrić ogromnoća i generalno odlična generacija su tu,no toga je bilo i ranije pod Kovačom,Bilićem,Čačićem kao što i ostale reprezentacije imaju.

Dalić s mizernom plaćom s obzirom koliko doprinosi i SAMO financijski koliko donosi poslodavcu,čuda radi i ostvaruje dok mnogi plaćeni 10 i više puta iznad u klublovima i reprezentacijama underachieving im je učestao slučaj. FAKTI

Kad se misli stručnjak,ne misli se uopće na taj dio tko je kakvog znanja i velika je razlika u trenerskom(a on i tu ima solidan CV) i izborničkom poslu
:rol:
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 05 dec 2022, 23:24

branimir85 je napisao/la:
05 dec 2022, 23:18
Felixians4 je napisao/la:
05 dec 2022, 23:06
branimir85 je napisao/la:
05 dec 2022, 23:04

Ako je tebi Dalić top stručnjak onda sam promašio zasigurno čitav svemir.
Možemo o činjenicama,a možemo i laprdati. Ja biram prvo,ti drugo tako da nismo na istoj planeti. Top stručnjak,širok pojam,preširok,a ti ne želiš normalno raspravljati po ovom pitanju pa nema smisla ni započinjati. Kao izbornik je briljantan i ništa drugo
Ti si prvi zalaprdao kad si stavio Dalića u top 3 stručnjaka,što je teška balsfemija...da nešto znaš takvu glupost
nebi napisao,tako da ustvari nemamo šta raspravljati.
Apsolutno bi s tim izbacivanjem Brazila bio u top5 hrvatskih stručnjaka u svim sportovima ikada,to ni najveća laprdala ne bi mogla osporiti pa ni ti. Blasfemija je uopće raspravljati o tome. Ajde se javi kad budeš mogao razlučiti subjektivno od činjenica,dotad živio i pozdrav

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 05 dec 2022, 23:25

I dalje je ku.rac od trenera, dzaba sve. Ima ekipu kakav nije imao nijedan selektor prije njega, danas je taktickim vratolomijama sa Petkovicem i Lovrenom umalo kostao ekipu prolaska.

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 05 dec 2022, 23:29

Epidaurus je napisao/la:
05 dec 2022, 23:25
I dalje je ku.rac od trenera, dzaba sve. Ima ekipu kakav nije imao nijedan selektor prije njega, danas je taktickim vratolomijama sa Petkovicem i Lovrenom umalo kostao ekipu prolaska.
Naravno,takvima poput tebe ne vrijedi ništa nego osobni stav,ko da s mazgom raspravljaš argumentima,nema smisla. Lovren sjajan na prvenstvu dosad,a jako je nepopularan među rajom i zgražali se kad je postavljen za startera. To je upitno,ali ajd nek ima najbolju ekipu,svejedno HRV nije bila top5 ni po stručnjacima ni kladionicama,a finale Mundijala,u Ligi Nacija sada F4,prije tog ostanak u grupi,nikad lakši prolasci kroz kvalifikacije,smjene generacija itd. BEZ KIKSA,a ponavljam, u međuvremenu su Njemačka,Italija,FRANCUSKA,Argentina,PORTUGAL,Belgija itd. sa svojim veličinama i ekipama,izbornicima grozne rezultate pravili. FAKTI

spursman
Kontakt:

Post Postao/la spursman » 06 dec 2022, 07:08

Epidaurus je napisao/la:
05 dec 2022, 23:25
Lovren je igrač utakmice, naravno iza Livakovića, da je ne nabaci on Perišiću do jutra ga ne bi dali. U obrani odličan bio također
audere est facere!

bavariapivo
Kontakt:

Post Postao/la bavariapivo » 06 dec 2022, 11:13

ne razumijem ovo svrsavanje jednog forumasa na dalica...

prosjecni trener sa top ekipom.

Rodju
Kontakt:

Post Postao/la Rodju » 06 dec 2022, 12:39

Jedna malo drugačija vizura Hrvatske na zadnjih osam utakmica dvaju svjetskih prvenstava, 2018 i 2022.
U 90 minuta nogometne igre, koliko regularna utakmica traje, u tih 8 utakmica samo jedna pobjeda i to
ova protiv simpatične, ali izuzetno naivne Kanade.
Finale i zasad četvrtfinale sa takvim saldom u zadnjih 8 utakmica.
Ne čini li se nekom, kako je posrijedi loš sustav natjecanja ?
Ja sam u velikoj dilemi šta misliti.

Cipiripiblicblic
Kontakt:

Post Postao/la Cipiripiblicblic » 06 dec 2022, 13:00

Rodju je napisao/la:
06 dec 2022, 12:39
Jedna malo drugačija vizura Hrvatske na zadnjih osam utakmica dvaju svjetskih prvenstava, 2018 i 2022.
U 90 minuta nogometne igre, koliko regularna utakmica traje, u tih 8 utakmica samo jedna pobjeda i to
Ne.

Nekako moraš odrediti pobjednika, a Hrvatska je u 4 utakmice bila izjednačena s protivnikom nakon 90 minuta. Zbog toga imaš 4 pobjede koje nisu unutar 90 minuta. Kako bi ti drukčije odredio pobjednika? To što svaki put pobijedimo nakon što uđemo u produžetke druga je priča.

spursman
Kontakt:

Post Postao/la spursman » 06 dec 2022, 13:21

Rodju je napisao/la:
Ajmo ovako Hrvatska u zadnjih 11 utakmica na SP ima samo jedan poraz, nekome je čaša poluprazna, nekome polupuna
audere est facere!

Cipiripiblicblic
Kontakt:

Post Postao/la Cipiripiblicblic » 06 dec 2022, 13:31

Koliko poraza ima bilo koja druga reprezentacija koja je zaslužila više od nas na zadnja dva SP-a?

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 06 dec 2022, 13:40

bavariapivo je napisao/la:
06 dec 2022, 11:13

Aha,ako se netko usudi argumentima proturječiti vama trovačima,haterima,pljuvačima, on SVRŠAVA... kakav divan rječnik,prava klasična forum rasprava. Gubitak vremena i zdravlja.

Hrvatska nije bila u 5-6 favorita striktno od njegova dolaska(a kad je došao,morao je pobijediti u Kijevu i proći Grčku za plasman uopće u Rusiju) niti na jednom natjecanju tako da što to znači top ekipa,ne znam. Jer mnoge top ekipe s tzv. top trenerima znaju se izblamirati,a njemu se to nikada dogodilo nije. FAKT.

bavariapivo
Kontakt:

Post Postao/la bavariapivo » 06 dec 2022, 15:14

pa sta je drugo, nego svrsavanje... a kad neko nesto napise da ne valja, onda dodje drugi je bio, sada cetvrtfinale itd. a znamo i vidimo svi, osim tebe da je sa puno srece dosao do ovamo, gdje je sada...

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 06 dec 2022, 15:18

06 dec 2022, 15:14
pa sta je drugo, nego svrsavanje... a kad neko nesto napise da ne valja, onda dodje drugi je bio, sada cetvrtfinale itd. a znamo i vidimo svi, osim tebe da je sa puno srece dosao do ovamo, gdje je sada...
Objektivno sagledavanje. Daleko od tog da obožavam jednog Zlatka Dalića niti tvrdim da je on elitan TRENER. Ali na dužnosti hr izbornika,izvanredan,ništa manje ni više. Pfff,pa 2018. na hr forumu su me napadali kad sam tvrdio da je s puno sreće HRV stigla do finala,a onda koji mjesec kasnije 98 % istih Dalića tjeralo i napadalo. Tko bi ugodio raji?

bavariapivo
Kontakt:

Post Postao/la bavariapivo » 06 dec 2022, 15:23

po meni je prosjecan selktor, koji ima masu srece.

na ovom prvenstvu je bar za mene dokazao, bas ono sto mislim o njemu.

uvijek neko ima drugo misljenje, to razumijem, ali ne mora se on braniti na svaki upis, kao sto ti radis trenutno, zato ona moja svrsavanje, razumijes.

Felixians4
Kontakt:

Post Postao/la Felixians4 » 06 dec 2022, 15:37

06 dec 2022, 15:23
po meni je prosjecan selktor, koji ima masu srece.

na ovom prvenstvu je bar za mene dokazao, bas ono sto mislim o njemu.

uvijek neko ima drugo misljenje, to razumijem, ali ne mora se on braniti na svaki upis, kao sto ti radis trenutno, zato ona moja svrsavanje, razumijes.
al nema po meni,po tebi. imamo projekcije,objektivno stanje i (ne)uspjehe. to nije mišljenje,činjenice isključivo. pa naravno da ću braniti laprdanje po ovako uspješnom liku i jasno da ćeš ti to predstaviti tako uličarskim rječnikom kad argumenata nema.

Vjeverica777
Kontakt:

Post Postao/la Vjeverica777 » 06 dec 2022, 15:48

Svašta se piše. Dalić je ok trener, ne predobar ali nije ni prosječan kao što neko kaže. Što znači top ekipa? Biti u top 10 na svijetu po vrijednosti igrača, pa Hrvatska i jest u top 10 i po uspjehu, šta ne valja. Mislite da su igrački jači od Brazila, Francuske, Njemačke, Španjolske, Portugala, Engleske pa i Belgije, Urugvaja... Ne nisu, i šta očekujete svako prvenstvo borbu za prvo mjesto, pa od ovih nabrojanih dosta njih muku muči da se plasira na prvenstvo a dosta njih ne može dalje od osmine finala već godinama. O čemu pričamo, hajde ima Hrvatska ok ekipu, ali imala je Belgija pa ništa, Njemačka. A šta znači top ekipa, moje mišljenje je da Dalić čak nije trebao raditi nijednu izmjenu kako su loše izmjene odradile posao. Pametnjakovići navalili uvedi Livaju ušao kretenski odradio svoje minute,, pokušaj ismijavanja Japanskog golmana kao da ovaj brani u Gorice, Budimir se snašao kao krava na kružnom toku. Pašaliću i Majeru se noge oduzele. Eto izmjena. Nemojte pametovati bezveze

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 06 dec 2022, 15:56

06 dec 2022, 11:13

Ako cemo realno top ekipe su englezi,brazilci,argentinci,portugalci ,spanjolci francuzi pa mozda i belgijanci ali svi znamo njihove probleme igraci od tih reprezentacija igraju u ligama petice i vecinom su udarni igraci u svojim momcadima malo tko ima jednog Bornu Barisica i Juranovica kao glavne bekove koji igraju u ekipama koje su u rangu zagrebackog Dinama a o napadackoj impotenciji Hrvatske sa HNL dvojcom koji je ostao u Sliskovicevom nogometu iz 80ih da ne pricamo.
Hrvatska ima srce terena u Kovacicu,Brozovicu i Modricu ostalo su prosjecni igraci u prosjecnim momcadima i mozda ce od svih jedino Gvardiol igrati u ozbiljnom klubu.Perisic jeste kvalitet ali opet je to mozda top 5 igraca koje Hrvatska posjeduje.Pusti Hrvatske medije koji od Sucica i Majera prave nove Modrice sa placenim clancima i Sosu kojeg ce malo ozbiljnije krilo pojesti za dorucak .Kad realno pogledas Hrvatska ostvaruje iznadprosjecne rezultate na kojima i jedna velika Njemacka moze pozavidjeti i samim tim je Zlatko Dalic odlican trener jer po meni izvlaci maksimum iz momcadi.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

Rodju
Kontakt:

Post Postao/la Rodju » 06 dec 2022, 16:01

spursman je napisao/la:
06 dec 2022, 13:21
Rodju je napisao/la:
Ajmo ovako Hrvatska u zadnjih 11 utakmica na SP ima samo jedan poraz, nekome je čaša poluprazna, nekome polupuna
U sistemu ligaškog takmičenja si u osam kola prvenstva sa jednom pobjedom, 6 nerješenih i 1 porazom u najboljem slučaju u donjem dijelu sredine tablice, a možda i niže.
Da im malo popravimo rezultat i dodamo one 3 pobjede iz Rusije nakon 11 kola liga natjecanja i imamo 4 pobjede, 6 nerješenih i 1 poraz i nalaziš se čvrsto u sredini tablice, mjesto ili dva ispod plasmana u Ligu Europe, pod uvjetom da se takmičiš u ligama 5-ice.
Graditi taktiku na penalima, kao što sad neki teoretiziraju, moram priznati, da još nikoga nisam čuo govoriti ili pisati o tom.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []