Ronaldo Stats All Time Internationals All Time Portugal
117 Goals.
33 Assists.
191 Apps
Jel i Vardy ima ovakvu statistiku za Englesku?

Ronaldo Stats All Time Internationals All Time Portugal
I opet u zadnjih 50 godina imaju uspjesniju fudbalsku historiju od nesposobnih engleskih luzeraakisarajevo92 je napisao/la: ↑06 dec 2022, 14:42prije Ronalda, Portugal se samo 3 puta kvalifikovao na SP od 17 odrzanih.
mislio sam da imaju malo jacu fudbalsku historiju![]()
2x da bolje vidis jer izmisljate gluposti, sta je problem ako sam to postavio, sta vam smeta tolikobaboedindzeko09 je napisao/la: ↑06 dec 2022, 15:01
Čovjeće postavljaš 3x od jutros jedan te isti tiktok edit sa twittera, šta je sa tobom? Jel ti ili ovaj ronaldo-fanboy acc znate bolje od Santosa? Zadnji put ću ti reply jer vidim da si fakat zaluđen i da je svaka rasprava uzaludna
Pa i jeste rang Haalanda
Zasto te bilo sta cudi od pasceta katalonskog, smijesan lik.f0rest1946 je napisao/la: ↑06 dec 2022, 15:23Jel moguce da je Enrique stavio zadnjeg veznog na beka
Cudi me da mali Fati ne igra nikako, bolji je i od Asensia i Torresa.
Morata mora poceti svaku utakmicu, od ona tri slabića u napadu je slaba korist dosad bila, ono protiv Kostarike ne racunam jer ni Enrique ne zna kako su dali sedam golova.Igra im je ocajna zasad, milion beskorisnih dodavanja.
forgempp je napisao/la: ↑06 dec 2022, 15:33Zasto te bilo sta cudi od pasceta katalonskog, smijesan lik.f0rest1946 je napisao/la: ↑06 dec 2022, 15:23Jel moguce da je Enrique stavio zadnjeg veznog na beka
Llorente prije Carvajala na beku + Ramosa ne zove da bi mu Rodri igrao na stoperu, a penzioner Busquets mu zauzima poziciju.
Iznenadio sam se kroz pricu s ljudima koji prate fudbal koliko ih je vjerovalo da je Iniesta katalonaclet3 je napisao/la: ↑06 dec 2022, 15:46forgempp je napisao/la: ↑06 dec 2022, 15:33Zasto te bilo sta cudi od pasceta katalonskog, smijesan lik.f0rest1946 je napisao/la: ↑06 dec 2022, 15:23Jel moguce da je Enrique stavio zadnjeg veznog na beka
Llorente prije Carvajala na beku + Ramosa ne zove da bi mu Rodri igrao na stoperu, a penzioner Busquets mu zauzima poziciju.![]()
Kakva crna Katalonija, Enrique iz Gijona, Asturija![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.