Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Zaboravio sam pitati
Jel igrao generacijski talenat anus fati?
Jel igrao generacijski talenat anus fati?
Dajem glavu da je Real Madrid balkan fans na facebooku. Najveci debili se nalaze na toj stranici

Edit: Pogodio sam

Zadnja izmjena: DamirT, dana/u 06 dec 2022, 19:23, ukupno mijenjano 1 put.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Stijena.Sofyan Amrabat's game by numbers vs Spain:
49 touches
9 ball recoveries
7 duels won
6 possession won in final ⅓
4 tackles
1 interception
1 clearance
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- f0rest1946
- Kontakt:
Pisao sam i na temi Barcelone prije par sedmica...u ovako bitnim utakmicama kao sto je protiv Maroka (1/8) ili biti ne biti protiv Intera, pa i Bayerna, ne mogu Pedri i Gavi činiti vezni red, kao ni ostala djeca. Iskustvo se ne može kupiti!!!
S dr.strane, zaslužio je ovo selektor Španije jer se pravio previse pametan...
Nisam nikad volio ovu njihovu dosadnu tika taka igru a sad mi je pogotovo drago sto su ispali zbog nepozivanja Ramosa.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 06 dec 2022, 19:22, ukupno mijenjano 1 put.
Za Asensija je i minuta previse. Dani jeste najbolji desni bek u ovom timu koji je Enrique pozvao na svjetsko.
-
- Kontakt:
E jest ih Vaha pripremio.
Dobar je LE trener i lahko ja biti pametan kad izgubis na penale, ali, imali su bas ozbiljnu ekipu na drugoj strani koju su podcijenili jos u utakmici s Japanom. I tu nije do njega sve sigurno, cijela struka je tu ocijenila da je bolje da se kockaju, a ko se kocke lati mora prihvatiti i ishod kakav nije očekivao.
Možda ovo oko Busketsa, nepozivanje Ramosa i sl. mu ide na dušu, ali ostalo je bilo u smjeru smjene generacija.
Možda ovo oko Busketsa, nepozivanje Ramosa i sl. mu ide na dušu, ali ostalo je bilo u smjeru smjene generacija.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Liči na nekoga sa Korejskog RMB foruma

Madridisti se najviše obradovali prolasku Maroka, a nisu svjesni da ih je ova reprezentacija Katalonije ostavila na -2 na polusezoni i da se odmorni vraćaju kući

Sto se Asensia tice samo još jedan dokaz da je Enrike debil.
Asensio je pizda u duši
Asensio je pizda u duši
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Zadnja izmjena: moj uzor-S.G, dana/u 06 dec 2022, 19:25, ukupno mijenjano 1 put.
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Vidim niko ga ne spomenu ovdje, a i ja ga zaboravi, kakav masterclass danas

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Jes ih ostavila na -2 ,kad je Benzema propustio skoro citavu polusezonu zbog povreda
Ma ne mogu se ti porediti sa Rodrygom, mali imam golove u KO fazi LP već je na 13 golova u LP sa 21 godinom, ima LP kao jako bitan igrač, Barca i njemi zlatni momci nemaju nikakvog uspjehababoedindzeko09 je napisao/la: ↑06 dec 2022, 19:20Ne budi ko Katalonci ljubi te brat, Mendy najbolji bek planete, Rodrygo golden boy i ostalo![]()

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Fudbalski bogovi kaznili Španiju
A lakši žrijeb bi im bio da su ostali prvi, ja čak i ne vjerujem da su kalkulisali.
PS: Ne znam za vas raja, ali i Španci su večeras katastrofalno izvodili penala poput Japanaca sinoć. Je li moguće da to i nisu tako mlaki šutevi nego nas vara ona kamera iza leđa igrača gdje ne možeš baš procijeniti brzinu lopte

A lakši žrijeb bi im bio da su ostali prvi, ja čak i ne vjerujem da su kalkulisali.
PS: Ne znam za vas raja, ali i Španci su večeras katastrofalno izvodili penala poput Japanaca sinoć. Je li moguće da to i nisu tako mlaki šutevi nego nas vara ona kamera iza leđa igrača gdje ne možeš baš procijeniti brzinu lopte

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Cancelo nije za klupe nego za tribine. Defanzivni amater ispod nivoa TAA.
4-IN-A-ROW
Koga boli qracAndrew je napisao/la: ↑06 dec 2022, 19:25Jes ih ostavila na -2 ,kad je Benzema propustio skoro citavu polusezonu zbog povreda

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.