jos danas, ili nakon toga ide 3:0, za one koji su bili tureds je napisao/la:@Analitičar šta će biti sa ovima što nisu odigrali 1. kolo ?![]()

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
jos danas, ili nakon toga ide 3:0, za one koji su bili tureds je napisao/la:@Analitičar šta će biti sa ovima što nisu odigrali 1. kolo ?![]()
Evo samo sam ja tu piši 3:0 !Analiticar=Ahmo je napisao/la:jos danas, ili nakon toga ide 3:0, za one koji su bili tureds je napisao/la:@Analitičar šta će biti sa ovima što nisu odigrali 1. kolo ?![]()
I dalje sam samo ja tu... :ugeek:reds je napisao/la:Evo samo sam ja tu piši 3:0 !Analiticar=Ahmo je napisao/la:jos danas, ili nakon toga ide 3:0, za one koji su bili tureds je napisao/la:@Analitičar šta će biti sa ovima što nisu odigrali 1. kolo ?![]()
![]()
Los_Blanos2 je napisao/la:Propala ova liga haxballaprevise igraca prijavljeni tj.parova, a mene zapao Faraon koji nikad nije igrao do 1 kola, i pusiona 1 tekmu
![]()
Stvarno tuga brate..Potrudis se,imamo sve na gotovo i tesko nekima doci da odigraju,a to je sve sto trebaju da urade..Sto se prijavljujete,ako ne igrate ???Analiticar=Ahmo je napisao/la:Meni se ne igra u ovakvoj neaktivnosti :S
Jbt jos ni jedna utakmica nije gotovo, a imate danas i sutra.Kako sam se ja umorio,trudio da napravim ligu,raspored tabele, a vi napiste poruku za vas 4, u toliko i toliko i ko ne dodje 2 vs 1.
pa i ti stavio ,neke ljude što imaju 1-2 posta na forumu ,i šta si očekivo drugo nego da će izostajati ,mjesto da si alfu stavio u sve ekipe i liga bi se igrala ,a i on bi tako imo više postovaAnaliticar=Ahmo je napisao/la:Vidm strasno ste "aktivni" da ne mogu ni sredit rezultate.
Sta se koji qrac prijavljujete ako ne mozete 2,3 sata u danu bit online.
Ako nakon ovog kola ne bude 50 %(6 utakmica), napustam takmicenje i ne vodim vise ligu.
Sve vam je dato na dlan, sve sam namjestio, a vi ne mozete da dodjete na forum.
pa svi sa barem 2 na forumu dnevno, ali ne dolaze na ovo temu :Slegenda reala je napisao/la:pa i ti stavio ,neke ljude što imaju 1-2 posta na forumu ,i šta si očekivo drugo nego da će izostajati ,mjesto da si alfu stavio u sve ekipe i liga bi se igrala ,a i on bi tako imo više postovaAnaliticar=Ahmo je napisao/la:Vidm strasno ste "aktivni" da ne mogu ni sredit rezultate.
Ako nakon ovog kola ne bude 50 %(6 utakmica), napustam takmicenje i ne vodim vise ligu.
Sve vam je dato na dlan, sve sam namjestio, a vi ne mozete da dodjete na forum.![]()
ma izbaci iz lige ove sto nisu tu , i reorganizaciju izvrsiti , sa nama koji smo stalno tu mozemo svaki dan jedno kolo odigrat xDAnaliticar=Ahmo je napisao/la:pa svi sa barem 2 na forumu dnevno, ali ne dolaze na ovo temu :Slegenda reala je napisao/la:pa i ti stavio ,neke ljude što imaju 1-2 posta na forumu ,i šta si očekivo drugo nego da će izostajati ,mjesto da si alfu stavio u sve ekipe i liga bi se igrala ,a i on bi tako imo više postovaAnaliticar=Ahmo je napisao/la:Vidm strasno ste "aktivni" da ne mogu ni sredit rezultate.
Sve vam je dato na dlan, sve sam namjestio, a vi ne mozete da dodjete na forum.![]()
pa sta neko se registruje kaze bit cu aktivan, a ja kazem ne moze ?
naprimjer:ecif i alen7 prvi im post bio na forumu, a odigrali su tekmu i budu tu
mozemo veceras odigrati tekmu ako budu svi....L_blancos je napisao/la:Nek se jave interista i onaj drugi za drugo kolo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.