Pa ova Svica je dominirala protiv Francuske na EP, izbacila ih na penale, gdje su Francuzi imali jednu od najjačih repki ikad.
Za Garetha ne znam šta da mislim iskreno.
Pa ova Svica je dominirala protiv Francuske na EP, izbacila ih na penale, gdje su Francuzi imali jednu od najjačih repki ikad.
Ne lupetaj.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑06 dec 2022, 20:38Švicarska slaba. Prošli su samo zato što su imali najlakšu grupu na prvenstvu.
Da je bio prisebniji u onoj situaciji, hat-trick bi sad bio
Portugalski Mandzo upravo presao i Messija po golovima u knock out fazama SPaFelixians4 je napisao/la: ↑06 dec 2022, 20:46Propustio zatim dvije prilično fine šanse,finishing mu je rijetko problematična stavka,a svakako je tehnički manjkaviji,Benficin Mandžo.
Pa to je ono što stalno naglašavam,tako ćeš SVAKOME pronaći žestok podbačaj i razlog za spuštanje. Ali treba gledati ono dobro što je ostvareno,a Deschampsov trenersko-izbornički CV,itekako se čime pohvaliti može i treba. Isto i Southgate,Engleska nikada u kontinuitetu nije bila ovako u vrhu,a ovo sada jest extra generacija,no i prilično mlada,a 2018. nije bila za među 4 po individualnoj kvaliteti,mada je tu bilo provlačenja u lakšem dijelu ždrijeba.emir18 je napisao/la: ↑06 dec 2022, 21:05Pa ova Svica je dominirala protiv Francuske na EP, izbacila ih na penale, gdje su Francuzi imali jednu od najjačih repki ikad.
Za Garetha ne znam šta da mislim iskreno.
Pa Mandžo je dao tri prošlo prvenstvo u nokaut-fazi, što želiš rećiharden je napisao/la: ↑06 dec 2022, 21:11Portugalski Mandzo upravo presao i Messija po golovima u knock out fazama SPaFelixians4 je napisao/la: ↑06 dec 2022, 20:46Propustio zatim dvije prilično fine šanse,finishing mu je rijetko problematična stavka,a svakako je tehnički manjkaviji,Benficin Mandžo.ne tvrdim da je igracina, samo zanimljiva statistika.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.