Upravo tako, rastavljanje na dijelove ce biti! Hainze im glavna uzdanica u odbrani koji je dobio sut kartu iz ManUtd zbog velikih kikseva, mnogo ste jaki!Ted Mosby je napisao/la:Unique smiri se, vidjet ćemo sve vrlo brzomarseille_unique je napisao/la:haxonja je napisao/la:Ima da za 7 dana vas rastavimo na dijelove... Rooney i Nani ce zatisati Welodrom!![]()
pa i jeste smijesno sta ti pricas, nisi se daba nasmijo, i sta su izbrisali moj post o hajduku, haman posto sam napiso da imaju nacionalni znak kao i vecina klubova na balkanu
Marseille
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Marseille
There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
- marseille_unique
- Kontakt:
vi ste vec usrali u gace cim pokusavate da unesete nervozu u nase redove, ali neuspjesno, i nemoj da zaboravis da je cantona zapoceo karijeru u marseillu, zato ohladi malo i razmisli ko vam je otac fudbala
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Bolan Unique ja ne znam na čemu ti temeljiš svoj optimizam. No dobro nek ti bude, vidjet ćemo sve nakon utorkamarseille_unique je napisao/la:vi ste vec usrali u gace cim pokusavate da unesete nervozu u nase redove, ali neuspjesno, i nemoj da zaboravis da je cantona zapoceo karijeru u marseillu, zato ohladi malo i razmisli ko vam je otac fudbala
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
ponašanje karakteristično za @Paju ali dobro ovdje je ipak riječ o gostovanju na Velodrome-u a koliko se ja sjećam nismo baš blistali protiv francuskih klubova barem na gostovanjima tako da donekle ga mogu razumjeti ali opet Marseille nije klub koji standardno igra dobro i koji ima tu snagu da u dvomeču prođe a čak mislim da ako ih se ''napadne'' već u prvoj tekmi da će sve biti lakše.I još nešto treba biti realan pa napraviti razliku između francuskog fudbala a time i Marseille-a iz 90-tih i sadašnjeg te koliki se jaz napravio u kvaliteti engleske i francuske lige.Ted Mosby je napisao/la:Bolan Unique ja ne znam na čemu ti temeljiš svoj optimizam. No dobro nek ti bude, vidjet ćemo sve nakon utorkamarseille_unique je napisao/la:vi ste vec usrali u gace cim pokusavate da unesete nervozu u nase redove, ali neuspjesno, i nemoj da zaboravis da je cantona zapoceo karijeru u marseillu, zato ohladi malo i razmisli ko vam je otac fudbala
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- marseille_unique
- Kontakt:
zato sto francuska liga ima velike taxe i zato igraci ne ostaju u toj ligi jer klubovi placaju velike taxe i ne mogu da im ponude kao ostale lige, zbog toga francuska liga je najaca na svijetu a ustvari i nije, kako da ti kazem jeste ali nema potvrdu na papiru, dovoljno je pogledati ko je sve izasao iz te lige i igrao u njoj i kolko bi igraca iz ostalig liga jos dosli u francusku ligu da su taxe kako treba, prije su englezi harali francuskom ligom kao waddle u marseilleu a danas je obrnuto, pae vrte sve ljudi moji, ali navijace i duh i ono sto je marseille hvala bogu pare ne mijenjaju
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
Upravo tako, svaka cast...veceras tekma protiv Saint Ettiene-a, najveci francuski derbi, ocekujem pobjedu, ali znam da ce biti gusto. Ako Gignac nastavi sa svojim partijama, onda ne bi trebalo biti problema. Samo Brandaa na klupu i Remyja umjesto njega ubaciti.marseille_unique je napisao/la:zato sto francuska liga ima velike taxe i zato igraci ne ostaju u toj ligi jer klubovi placaju velike taxe i ne mogu da im ponude kao ostale lige, zbog toga francuska liga je najaca na svijetu a ustvari i nije, kako da ti kazem jeste ali nema potvrdu na papiru, dovoljno je pogledati ko je sve izasao iz te lige i igrao u njoj i kolko bi igraca iz ostalig liga jos dosli u francusku ligu da su taxe kako treba, prije su englezi harali francuskom ligom kao waddle u marseilleu a danas je obrnuto, pae vrte sve ljudi moji, ali navijace i duh i ono sto je marseille hvala bogu pare ne mijenjaju
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
- marseille_unique
- Kontakt:
kakva atmosfera na pocetku i tokom utakmice vidi se da su navijaci napaljeni za manutd vec
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
- marseille_unique
- Kontakt:
gol luchooooo a ovaj gignac je malo je rec neprocjenjiva vrijednost kakav duh samo ima sada nasa ekipa samo tako
marseille en force
marseille en force
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
- marseille_unique
- Kontakt:
2 0 a remy ali tuga je veca sada od radosti iznesose gignaca ccc pa gdje bas sad isto kao prosle godine treba nam lucho protiv milana i povriejdi se zasto je to tako ccc
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
- Marseille_CU84
- Kontakt:
Atmosfera na Velodromu prejaka tekma ok prvih sat vremena malo dosadna al je zato kraj extra mada ga je malo pokvario Landrin ali nema veze pobjeda idemo na titulu idemo na manchester !!!
MARSEILLE EN FORCE !
- marseille_unique
- Kontakt:
znao sam da se neko cudo mora desiti da bi nas manchester izbacio i desilo se jer gignac i remy dva pojacanja koja smo kupili ove sezone i koji razvuljuju ove godine su iznesena sa terena veceras protiv saint ettiena
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
- Marseille_CU84
- Kontakt:
marseille_unique je napisao/la:znao sam da se neko cudo mora desiti da bi nas manchester izbacio i desilo se jer gignac i remy dva pojacanja koja smo kupili ove sezone i koji razvuljuju ove godine su iznesena sa terena veceras protiv saint ettiena
AkoBogda bice dobro
MARSEILLE EN FORCE !
pa čovječe dragi zar stvarno misliš da će OM igrati sa 2 špica (bez obzira na ove povrede)? A druga stvar sam Brandao je sasvim dovoljan i opasan a uz to ima i iskustva igranja u ligi prvaka tako da Remy teško da bi i dobio priliku da igra.marseille_unique je napisao/la:znao sam da se neko cudo mora desiti da bi nas manchester izbacio i desilo se jer gignac i remy dva pojacanja koja smo kupili ove sezone i koji razvuljuju ove godine su iznesena sa terena veceras protiv saint ettiena
It was turned around so that right looked wrong
- Marseille_CU84
- Kontakt:
Jesi li ti ikada gledao tekmu Marseja Brandao je toliko smotan kad primi loptu toliko se prepadne necega da i ako da go bude sreca.Remy je jaci od njega duplo iako je dosta mladjibrazzo je napisao/la:pa čovječe dragi zar stvarno misliš da će OM igrati sa 2 špica (bez obzira na ove povrede)? A druga stvar sam Brandao je sasvim dovoljan i opasan a uz to ima i iskustva igranja u ligi prvaka tako da Remy teško da bi i dobio priliku da igra.marseille_unique je napisao/la:znao sam da se neko cudo mora desiti da bi nas manchester izbacio i desilo se jer gignac i remy dva pojacanja koja smo kupili ove sezone i koji razvuljuju ove godine su iznesena sa terena veceras protiv saint ettiena
MARSEILLE EN FORCE !
- marseille_unique
- Kontakt:
Marseille_CU84 je napisao/la:Jesi li ti ikada gledao tekmu Marseja Brandao je toliko smotan kad primi loptu toliko se prepadne necega da i ako da go bude sreca.Remy je jaci od njega duplo iako je dosta mladjibrazzo je napisao/la:pa čovječe dragi zar stvarno misliš da će OM igrati sa 2 špica (bez obzira na ove povrede)? A druga stvar sam Brandao je sasvim dovoljan i opasan a uz to ima i iskustva igranja u ligi prvaka tako da Remy teško da bi i dobio priliku da igra.marseille_unique je napisao/la:znao sam da se neko cudo mora desiti da bi nas manchester izbacio i desilo se jer gignac i remy dva pojacanja koja smo kupili ove sezone i koji razvuljuju ove godine su iznesena sa terena veceras protiv saint ettiena
daba je to njima pricati to su jadnici koji su zatvoreni u epl i nemaju pojma o cemu pricaju kad je neka druga liga u pitanju pogotovo francuska, zato gledja vako na njih kad pricaju stobom o francuskoj ligi, gledaj na njih kao na muhe bez glave

Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
hahahaha cuj ovoga, brandao sasvim dovoljan...prati malo francusku ligu pa pricaj...nadam se da ce gignac i remy biti dobro jer bez njih nemamo velike sanse. Sjajna pobjeda veceras, atmosfera prejaka, prepun stadion, kakav samo duh, kakva borbenost, kakvo navijanje, jos jednom smo pokazali koji klub je najveci u francuskoj. ALLEZ L'OM! Idemo zgaziti djavolcicebrazzo je napisao/la:pa čovječe dragi zar stvarno misliš da će OM igrati sa 2 špica (bez obzira na ove povrede)? A druga stvar sam Brandao je sasvim dovoljan i opasan a uz to ima i iskustva igranja u ligi prvaka tako da Remy teško da bi i dobio priliku da igra.marseille_unique je napisao/la:znao sam da se neko cudo mora desiti da bi nas manchester izbacio i desilo se jer gignac i remy dva pojacanja koja smo kupili ove sezone i koji razvuljuju ove godine su iznesena sa terena veceras protiv saint ettiena
- marseille_unique
- Kontakt:
ma nema sanse da ce se oporaviti za tri dana jednostavno ta je misija nemoguca, jedina nam je sansa da onaj brandao pogodi stotu, jer on pogada jedno od sto, valjda mu u ovoj tekmi bude 100-ta
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
- Marseille_CU84
- Kontakt:
Mogu se kladiti da je ovo manchesterovo maslo ove povrede nasih Giganta.
MARSEILLE EN FORCE !
Marseille_CU84 je napisao/la:Mogu se kladiti da je ovo manchesterovo maslo ove povrede nasih Giganta.

>Vamos Sevilla<
Jbm im sve, povrijedise gignaca, najmanje 10 dana out a i remy je upitan. Onaj manchester se uvijek izvuce ali neka, nema predaje, idemo po pobjedu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.