Nije isključeno da im je ovo i taktika da se sve prebaci na njega, a da ekipa radi u miru. Ipak su oni zajedno, komuniciraju između sebe i ma koliko Ronaldo bio egoista, sumnjam da bi baš ovakav nemir unosili on i mlada.
Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Najgluplja izjava Mundijala. Najjači su ovi Španci kad zasluženost pobjede mjere s posjedom lopte. A Maroko primjera radi stvorio više ozbiljnih šansi.
Samo je jedan ispravan način igre, svi ostali zaslužuju da gore u paklu. Logika Španaca (i pepoljubaca
)

Samo je jedan ispravan način igre, svi ostali zaslužuju da gore u paklu. Logika Španaca (i pepoljubaca

Mislim da jes,cini mi se da je iz kome izasao skoro...baboedindzeko09 je napisao/la: ↑07 dec 2022, 12:07
Jel ovo dres onog malog iz Ajaxa, što mu je prije par godina pozlilo na utakmici pa u komi završio?
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- napoleon72
- Kontakt:

Ko gubi ima pravo da se ljuti. Ovako su navijaci Barselone kmecali kad su ih Inter i Chelsea izbacivali iz LP "antifudbalom", ljudi u ukupnom skoru dobili 3:2. Ali eeee, nisu imali posjed 80%, yebo tu pobjedu.
Debilizam.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Laz, niko nije kmecao, pobjeda je pobjeda. Mozda se tu i tamo nadje pojedinac koji ce osporiti neku pobjedu ali takvih navijaca imas svagdje, jedini debil si ispao ti sa tim postom.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Holandija vs Argentina - 50%-50%
Brazil Vs Hrvatska - 80%-20%
Francuska vs Engleska 70%-30%
Portugal vs Maroko - 98%-2%
Brazil Vs Hrvatska - 80%-20%
Francuska vs Engleska 70%-30%
Portugal vs Maroko - 98%-2%
Ma kakva taktika, lik je takav čitav život. Najgora vrsta egoiste koji misli samo o sebi i svi drugi mu se stalno prilagođavaju. Nisu mi jasni ljudi koji brane takvo ponašanje a žale se na takve ljude u svom okruženju. Mada mislim da ga uglavnom gotovi ova omladina koja je uglavnom narcisoidna kao i on.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Al kako ce lagano Amrabat u tisini napravit neki sjajan transfer, momak igra odlicno.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Maroko je igrao antifudbal i dobio rezultat. Sve kritike Španije na jednu stranu ali onakav fudbal je odvratan. Nije Maroko mala država i slaba reprezentacija pa da nemaju izbora nego da se brane.napoleon72 je napisao/la: ↑07 dec 2022, 12:28![]()
![]()
![]()
Ko gubi ima pravo da se ljuti. Ovako su navijaci Barselone kmecali kad su ih Inter i Chelsea izbacivali iz LP "antifudbalom", ljudi u ukupnom skoru dobili 3:2. Ali eeee, nisu imali posjed 80%, yebo tu pobjedu.
Debilizam.
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Maroko bunkerom ima dobre šanse protiv svakoga, mogu i do titule.
Fudbal kao igra ima sistematsku grešku a zove se bunker. Disciplinovana ekipa, sa 10 solidnih igrača iza lopte može dobiti svakoga na turnirskom takmičenju. Maroko može biti nova Grčka.
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Argentina 55%
Francuska 60%
Brazil 80%
Portugal 60%
Francuska 60%
Brazil 80%
Portugal 60%
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma realno Portugal ima najveći napadački potencijal od svih ekipa sa kojima je Maroko igrao do sada i ne vjerujem da Marokanci mogu izdržati 90 ili 120 minuta bez da prime neki gol. Normalno mogu i oni dati gol ali uz onakvu postavku kao jučer protiv Španije mogu se nadati samo penalima.
Portugal ima mnogo konkretnije igrače u napadu od Španije i to je glavna razlika između njih, mislim ipak da je tu Portugal veliki favorit (koliko je moguće biti veliki favorit u četvrtfinalu SP-a).
Holandija-Argentina, dajem prednost Holandezima jer mi nekako kao ekipa djeluju bolje i kompaktnije od Argentine.
Engleska-Francuska, očekujem prolaz Francuske.
Što se tiče Hrvatske i Brazila, jesu Brazilci favoriti ali ne baš onoliki koliko su predstavljeni u javnosti. Recimo meni je Portugal veći favorit protiv Maroka nego Brazil protiv Hrvatske.
Ako ih uspiju Hrvati smiriti u prvih pola sata odnosno izdržati da ne prime gol moglo bi biti svašta.
Portugal ima mnogo konkretnije igrače u napadu od Španije i to je glavna razlika između njih, mislim ipak da je tu Portugal veliki favorit (koliko je moguće biti veliki favorit u četvrtfinalu SP-a).
Holandija-Argentina, dajem prednost Holandezima jer mi nekako kao ekipa djeluju bolje i kompaktnije od Argentine.
Što se tiče Hrvatske i Brazila, jesu Brazilci favoriti ali ne baš onoliki koliko su predstavljeni u javnosti. Recimo meni je Portugal veći favorit protiv Maroka nego Brazil protiv Hrvatske.
Ako ih uspiju Hrvati smiriti u prvih pola sata odnosno izdržati da ne prime gol moglo bi biti svašta.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Portugal je siguran ucesnik u polufinalu. Sigurna je i Engleska, ovo guranje Upamecana mora negdje doci na naplatu.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Pamtim SP-a od Francuske 98 i ovo je jedno od zanimljivijih ali nije posebno kvalitetno. Kvalitet fudbala je globalno u padu zbog više razloga prvenstveno demografskih i kulturnih. Nove lopte nisu od pomoći, sve su brže i nepredvidljivije, skoro je nemoguće dati gol van šesnesterca.
Meni je najbolje bilo Brazil 2014 i J/K 2002 iz više razloga. Najgore je bilo u Južnoj Africi dok je ono u Njemačkoj najprecjenjenije ikad po meni. Svaka utakmica Francuske 2006 je bila patnja za oči i uglavnom su na silu dobijali dok je Italija bila daleko bolja ali su ih sudije pogurale protiv Australije.
Meni je najbolje bilo Brazil 2014 i J/K 2002 iz više razloga. Najgore je bilo u Južnoj Africi dok je ono u Njemačkoj najprecjenjenije ikad po meni. Svaka utakmica Francuske 2006 je bila patnja za oči i uglavnom su na silu dobijali dok je Italija bila daleko bolja ali su ih sudije pogurale protiv Australije.
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Pa imali su i Spanci priliku igrati na isti nacin. Ovo je nokaut faza i vazan je rezultat na kraju. Maroko je na kraju imao nekoliko sansi da odluce utakmicu prije penala, a Spanija tek onu stativu Sarabiju u zadnjim minutama. Spanci mogu biti ljuti sami na sebe i na Enriqea najvise, yebes ti njihovi 1000+ dodavanja, a nijedno nije bilo ustvari opasno i da je napravilo neku stetu Marokancima. Barcelona kad je bila uspjesna sa ovim nacinom igre je tad imala u sastavu 9/11 vrhunskih igraca i mogli su zabiti kad su htjeli, naravno i njima se je dogadjao Inter ili Chelsea, al to je sve normalno. Ova danasnja Barca je ista kao i ova Spanija, i vide se i rezultate, kruzenje od jutra do sutra bez konkretnog pasa. Spanci zasluzeno otisli kuci.
⚽FK Garaže⚽
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Treba smanjiti dimenziju terena, prosiriti jos golove.DRHAUSE je napisao/la: ↑07 dec 2022, 12:57Pamtim SP-a od Francuske 98 i ovo je jedno od zanimljivijih ali nije posebno kvalitetno. Kvalitet fudbala je globalno u padu zbog više razloga prvenstveno demografskih i kulturnih. Nove lopte nisu od pomoći, sve su brže i nepredvidljivije, skoro je nemoguće dati gol van šesnesterca.
⚜️~⚜️~⚜️
Grčka je osvojila Euro 2004 bunkerom protiv boljih timova od ovih što su ostali na takmičenju danas. Ljudi dobili Portugal i Ronalda na domaćem terenu.Raonffa je napisao/la: ↑07 dec 2022, 12:54Ma realno Portugal ima najveći napadački potencijal od svih ekipa sa kojima je Maroko igrao do sada i ne vjerujem da Marokanci mogu izdržati 90 ili 120 minuta bez da prime neki gol. Normalno mogu i oni dati gol ali uz onakvu postavku kao jučer protiv Španije mogu se nadati samo penalima.
Maroko može bunkerom protiv svakoga i ako ih neko izbaci to će biti vrlo guravo.
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Ne sporim ništa, sve je moguće, ali ipak mislim da se Marokanci nisu susreli sa toliko kvalitetnim napadom u dosadašnjem dijelu takmičenja. Ako izbace Portugal i Englesku/Francusku u polufinalu onda ne znam, to je ubjedljivo najveći rezultat jedne male reprezentacije na Svjetskim prvenstvima ikada vjerovatno.DRHAUSE je napisao/la: ↑07 dec 2022, 13:02Grčka je osvojila Euro 2004 bunkerom protiv boljih timova od ovih što su ostali na takmičenju danas. Ljudi dobili Portugal i Ronalda na domaćem terenu.Raonffa je napisao/la: ↑07 dec 2022, 12:54Ma realno Portugal ima najveći napadački potencijal od svih ekipa sa kojima je Maroko igrao do sada i ne vjerujem da Marokanci mogu izdržati 90 ili 120 minuta bez da prime neki gol. Normalno mogu i oni dati gol ali uz onakvu postavku kao jučer protiv Španije mogu se nadati samo penalima.
Maroko može bunkerom protiv svakoga i ako ih neko izbaci to će biti vrlo guravo.
Španija, Portugal, Engleska/Francuska, zamisli nanizati takve ekipe do finala

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.