FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kad se sjetim koliko smo ga kleli…Počivaj u miru.
- ElCartel11
- Kontakt:
Počivaj u miru Jesicu.
Strašna nesreca.
Strašna nesreca.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
RIP Ješić
ko je fedji dao 15 ta j ne bi smio gledati fudbal ni na tvKaunas je napisao/la: ↑08 dec 2022, 13:2415 jeste sigurno a moguce i da je vise.boki86 je napisao/la: ↑08 dec 2022, 12:3920 ljami fedjiGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 dec 2022, 12:34
Ako su Feđi 20.000 davali, plus pomoćnici, vala nije za Robija puno istu cifru dati( eventualno malo veću ako traži)jel moguce, nesto mi to puno.
RIP Miodrag Jesic
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Jest da si nam yebo mater kad si bio kod nas al nek ti je laka zemlja i pokoj dusi Jesicu...
You are someone else I am still right here
- napoleon72
- Kontakt:
Dzaba je, kad si na glasu kao firma koja preplacuje svakog uposlenika, ne mozes sad ni spustit kriterije tek tako. Sta ce i Fedja, dosao na razgovor, zna manje vise kakve plate su imali Vasoski, Vinko, Husref... Samo Sablic je mozda imao manju radi situacije tadasnje.
Kao da sad dodjes u termoelektranu i pristanes radit za 800 KM. Ili udjes u parlament i kazes "ma meni je dosta 1300". O tom je trebalo ranije razmisljat.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Samo da se nadovezen na ovu zadnju recenicu, zato jesu meni zgadili fudbal u toj mjeri da ne mogu pogledati Svjetsko Prvenstvo bez neke mucnine u stomaku.GalileoGalilei je napisao/la: ↑08 dec 2022, 10:00Pročitaj šta sam napisao. Da ganjamo karakterne ljude i sportiste, ne bi nam se događali razni bojkoti i kurcenja igrača. U svemu tome, mislim i na Suljića, Kobiljara, Dala itd.spezial je napisao/la: ↑07 dec 2022, 21:27A jesu li Suljic, Dal, Kobiljar, Rashid, Tomasevic i ostali ublehasi karakter i profesionalci za Sarajevo, a ranije Krste Heba Dupovac i ostala seljadija sto je bojkotovala trenere i na kraju krajeva vjerovatno ogadila klub Fanimu da je covjek pobjegao glavom bez obzira? Mora postojati neki razlog sto je covjek digao ruke i nije htio igrati, nije iz cista mira sebi karijeru upropastio?GalileoGalilei je napisao/la: ↑07 dec 2022, 19:25
To ti je dovoljan pokazatelj koliko ljudi pamte i koliko im vrijedi obraz. Lik se piššao po klubu za koji navijaš i onda neko kaže "ajoooj dobar je on igrač". Nebitno da je najbolji na svijetu, ako nije profesionalac i karakter kakav treba biti da bi igrao u FKS. Kad bi malo više gledali igrača kroz tu prizmu, manje bi imali raznoraznih kurcenja, bojkota, pištoljanja itd.
Tužno je vidjeti koliko ovdje ljudi nemaju svoje mišljenje i kako lelujaju u stavovima.
Pozeljeli su nasi navijaci nekoga ko zna igrat lopte i zabit gol, pa makar i da je pakas. Dzaba sto su nam igraci ljudine, vjernici, postenjacine, kad ne zna niko lopte igrat...
Jeste, ogadili mu oni fudbal ovdje, pa nije htio više igrati. Daj ba..
You are someone else I am still right here
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Jašta je. Evo vidjet ćeš da će propasti.
I onda ide jedan jedini, neponovlji Husro za trenera. Jer niko drugi ni neće.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
ma popustit ce Mirvic i pljunut ce pare tolike . Zna li se koliko je zaradjivao Jakirovic ili Mulalic ?
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
I izborit evropu, sljedece godine osvojit titulu, pa ce opet doci neki "gospodin" da ga pljuje jer nije osvojio ligu prvaka.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 dec 2022, 14:36Jašta je. Evo vidjet ćeš da će propasti.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Da. A Koševo će biti od marmelade, a Butmir od čokolade.JVVVST je napisao/la: ↑08 dec 2022, 14:58I izborit evropu, sljedece godine osvojit titulu, pa ce opet doci neki "gospodin" da ga pljuje jer nije osvojio ligu prvaka.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 dec 2022, 14:36Jašta je. Evo vidjet ćeš da će propasti.
Nakon toga, osvajamo ligu prvaka, a nosioci tima će biti Jahić i Tucaković

Tipični glupan sa istoka, guši se u svom otrovuGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 dec 2022, 15:07Da. A Koševo će biti od marmelade, a Butmir od čokolade.JVVVST je napisao/la: ↑08 dec 2022, 14:58I izborit evropu, sljedece godine osvojit titulu, pa ce opet doci neki "gospodin" da ga pljuje jer nije osvojio ligu prvaka.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 dec 2022, 14:36
Jašta je. Evo vidjet ćeš da će propasti.
Nakon toga, osvajamo ligu prvaka, a nosioci tima će biti Jahić i Tucaković![]()

Ignor
BŽKŠ
BŽKŠ
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Samo ti. Ja ne navijam za pojedince nego za FK Sarajevo. Ovaj klub niti je bio, niti će biti idealizacija pojedinca osim ako je u pitanju Hase.
- JavierBosnia
- Kontakt:
SAOPŠTENJE ZA JAVNOST
FK Sarajevo obavještava javnost da su ispunjene sve obaveze i uslovi koje su investitori, g. Ismir Mirvić i g. Vincent Tan, preuzeli po ugovoru potpisanom 20.09.2021. kada su i zvanično postali vlasnici 98,26% glasačkih prava.
U periodu od ulaska u klub do sada ukupno je uloženo 9,7 miliona KM čime su pokriveni naslijeđeni dugovi, stabilizovano poslovanje i unaprijeđena infrastruktura s posebnim akcentom na poboljšanje uslova u Akademiji FK Sarajevo.
Predstavnici kluba su započeli pregovore sa investitorima o nastavku ulaganja kroz drugu fazu. Gospodinu Mirviću i gospodinu Tanu predstavljen je plan strateškog razvoja kluba u periodu od dvije godine sa ciljem da klub ostvari uspješne rezultate sa prvim timom kao i da se dodatno razvije Akademija FK Sarajevo, što uključuje značajna ulaganja u infrastrukturu kao i najbolji sistem i kadar koji može podržati proces razvoja mladih igrača.
O ishodu pregovora i daljim koracima u ovom procesu FK Sarajevo će blagovremeno obavijestiti navijače i ostatak javnosti.
FK Sarajevo obavještava javnost da su ispunjene sve obaveze i uslovi koje su investitori, g. Ismir Mirvić i g. Vincent Tan, preuzeli po ugovoru potpisanom 20.09.2021. kada su i zvanično postali vlasnici 98,26% glasačkih prava.
U periodu od ulaska u klub do sada ukupno je uloženo 9,7 miliona KM čime su pokriveni naslijeđeni dugovi, stabilizovano poslovanje i unaprijeđena infrastruktura s posebnim akcentom na poboljšanje uslova u Akademiji FK Sarajevo.
Predstavnici kluba su započeli pregovore sa investitorima o nastavku ulaganja kroz drugu fazu. Gospodinu Mirviću i gospodinu Tanu predstavljen je plan strateškog razvoja kluba u periodu od dvije godine sa ciljem da klub ostvari uspješne rezultate sa prvim timom kao i da se dodatno razvije Akademija FK Sarajevo, što uključuje značajna ulaganja u infrastrukturu kao i najbolji sistem i kadar koji može podržati proces razvoja mladih igrača.
O ishodu pregovora i daljim koracima u ovom procesu FK Sarajevo će blagovremeno obavijestiti navijače i ostatak javnosti.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Navijas ti za cunu svoju. Postujes Haseta, a ne postujes trenera koji nam je donio najvise trofeja.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 dec 2022, 15:11Samo ti. Ja ne navijam za pojedince nego za FK Sarajevo. Ovaj klub niti je bio, niti će biti idealizacija pojedinca osim ako je u pitanju Hase.
Tema o FK Kmelji je udaljena par klikova, tamo oni vole "gospodine" svakako.
BŽKŠ
BŽKŠ
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pogrešno. Možda si me loše shvatio. Ja poštujem Husrefa, hvala na titulama, ali druže nije on za ovoga više. To je moje mišljenje.JVVVST je napisao/la: ↑08 dec 2022, 15:14Navijas ti za cunu svoju. Postujes Haseta, a ne postujes trenera koji nam je donio najvise trofeja.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 dec 2022, 15:11Samo ti. Ja ne navijam za pojedince nego za FK Sarajevo. Ovaj klub niti je bio, niti će biti idealizacija pojedinca osim ako je u pitanju Hase.
Tema o FK Kmelji je udaljena par klikova, tamo oni vole "gospodine" svakako.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
9,7 miliona 

Pa sta si mogao kad mu je Velez nudio 12 da ostane.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Trenutno korisnika/ca: feniksptica, fera, Google Adsense [Bot], Jadnimi, James1987, johntravolta123, keli, ledesma, riki46, sfedjomdotitule, sirferguson, WeekendOffender i 115 gostiju.