Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Kažu neki tamo da xG uništio draž fudbala
Fudbal je bio i ostao igra gdje slabiji tim može dobiti boljeg od sebe.
Fudbal je bio i ostao igra gdje slabiji tim može dobiti boljeg od sebe.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Uvijek sam bio protiv toga da se nogomet ovoliko reklamira, i dovodi u živote "običnih civila". Produkt svega toga jeste taj da su se utakmice pretvorile u promociju tamo nekih Kosovara, gejeva, Ujgura, radnika bez prava bla bla blaaa uglavnom predosadne teme i neki problemi koji se ionako ne rejšavaju. Odjednom Vlahovic ebe sve zene redom, nekakve sisulje dobivaju pažnju na utakmicama, Ronaldo jedan dan potpisuje za MLS, drugi za neku tamo naftašku ekipu. Evo nismo ni završili sa igračima Srbije i njihovim orgijama a već ste sebi našli novu temu koja nema veze za fudbalom, koja se čak ne priča ni sa svekrvom uz kafu.
Ko imalo ima pojma o nogometu, ili općenito o Ronaldu ili bilo kojem drugom velikom nogometašu, zna da se transfer ne pravi niti dogovara dan pred utakmicu četvrtfinala bilo kojeg takmičenja. Ovaj portal, inače poznat i kao kurirkurir.ba je sa novom garniturom content craetora usrao kompletnu stvar i umanjio zadovoljstvo praćenja i diskusiju sporta.
Ko imalo ima pojma o nogometu, ili općenito o Ronaldu ili bilo kojem drugom velikom nogometašu, zna da se transfer ne pravi niti dogovara dan pred utakmicu četvrtfinala bilo kojeg takmičenja. Ovaj portal, inače poznat i kao kurirkurir.ba je sa novom garniturom content craetora usrao kompletnu stvar i umanjio zadovoljstvo praćenja i diskusiju sporta.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Fudbal je postao takav, a pogotovo fudbal na višem nivou. Prije to nije bio slučaj.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Koja velicina od trenera
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Ma Gavi ispade najprljaviji igrac u historiji.Ja ne mogu se sjetiti njegovog starta da je nijet povreda bila.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑08 dec 2022, 12:10A Casemiro im je dobar bio iako je 10 puta poganiji![]()
Dok se drugi prljavci dizu u nebesa , on je zvaljo.Nista novo , dokaz da ce biti velicina.Sa 18 godina imati ovaj skillset u nogama ,drskost i muda moze samo unikatan fudbaler.
- Shategabri
- Kontakt:
Casemiro je prgavac s pokrićem.JoeBleck je napisao/la: ↑08 dec 2022, 15:29Ma Gavi ispade najprljaviji igrac u historiji.Ja ne mogu se sjetiti njegovog starta da je nijet povreda bila.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑08 dec 2022, 12:10A Casemiro im je dobar bio iako je 10 puta poganiji![]()
Dok se drugi prljavci dizu u nebesa , on je zvaljo.Nista novo , dokaz da ce biti velicina.Sa 18 godina imati ovaj skillset u nogama ,drskost i muda moze samo unikatan fudbaler.
Gavi se kofrči, realno nema čime.
Doduše, mlad je još, al ne vidim ga ni upola kao Casemira u onom što ovaj radi.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Sahranio ih je kako?BoixosNois1899 je napisao/la: ↑08 dec 2022, 13:47Znalo se odmah da će ih egomanijak sahraniti. Da je Santos imao muda nije ga trebao zvati nikako na prvenstvo. Jbt čak i kad je na klupi šteti ekipi, kad igra pogotovo. Ne bi me sad uopšte iznenadilo da ih Maroko izbaci.
Portugal realno stoji među top 4 favorita za titulu.
Druga je stvar što se vi lijepite ko muhe i vjerujete u sve što pišu tabloidi.
Koševo Zapad
Samo slijepac ili retard moze tvrditi da je Portugal bolji sa Ronaldom. Bez kompleksasa i sa normalnim selektorom ova generacija lagano moze biti najbolja na svijetu godinama.
De obrazlozi mi molim te ovaj prvi dio.Shategabri je napisao/la: ↑08 dec 2022, 15:31Casemiro je prgavac s pokrićem.JoeBleck je napisao/la: ↑08 dec 2022, 15:29Ma Gavi ispade najprljaviji igrac u historiji.Ja ne mogu se sjetiti njegovog starta da je nijet povreda bila.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑08 dec 2022, 12:10
A Casemiro im je dobar bio iako je 10 puta poganiji![]()
Casemiro je prgavac sa pokricem a ovaj nije.Sta Casemiro radi pa je to opravdano a sta ovaj da nije.
Cisto da znamo koja kategorija prgavaca je jedan a koja drugi, da znamo kako da rangiramo i grupisemo.
Mozes li nam usput navesti jos par igraca koji spadaju u prgavce sa pokricem a koji u prgavce bez pokrica.
To je kao srednja skolaJoeBleck je napisao/la: ↑08 dec 2022, 15:46De obrazlozi mi molim te ovaj prvi dio.Shategabri je napisao/la: ↑08 dec 2022, 15:31Casemiro je prgavac s pokrićem.JoeBleck je napisao/la: ↑08 dec 2022, 15:29
Ma Gavi ispade najprljaviji igrac u historiji.Ja ne mogu se sjetiti njegovog starta da je nijet povreda bila.
Casemiro je prgavac sa pokricem a ovaj nije.Sta Casemiro radi pa je to opravdano a sta ovaj da nije.
Cisto da znamo koja kategorija prgavaca je jedan a koja drugi, da znamo kako da rangiramo i grupisemo.
Mozes li nam usput navesti jos par igraca koji spadaju u prgavce sa pokricem a koji u prgavce bez pokrica.

Postoje oni koji su dominantni i jaki pa udaraju ostale a postoje oni koji prave probleme i traze kavgu a uvijek dobiju batina
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ne bih ja baš rekao da će Brazilci preslušati Hrvate. Stoji to da Brazil ima strašan tim, ali ja im još toliko ne vjerujem. Prije bih se kladio na Portugal. Također, Brazilci dosad nisu imali istinski test. Ponovo se puno kurce ovim plesovima i pretjeranim samopouzdanjem, da ne bi opet ranije dobili po nosu.
Hrvati me nisu nešto oduševili, ali i dalje mislim da imaju kvalitet i strašan mentalitet da mogu iznenaditi Brazilce.
Što se tiče Holanđana i Argentinaca, po meni će to biti 50-50. Argentinci su se malo probudili, iako nemaju neku prelijepu igru, ali nisu je imali ni 2014. godine, pa stigoše do finala. Holandija isto tako, ne neka prelijepa igra, ali imaju par finih igrača tipa Gakpa, koji vrlo lako mogu iznenaditi u svakom momentu.
Hrvati me nisu nešto oduševili, ali i dalje mislim da imaju kvalitet i strašan mentalitet da mogu iznenaditi Brazilce.
Što se tiče Holanđana i Argentinaca, po meni će to biti 50-50. Argentinci su se malo probudili, iako nemaju neku prelijepu igru, ali nisu je imali ni 2014. godine, pa stigoše do finala. Holandija isto tako, ne neka prelijepa igra, ali imaju par finih igrača tipa Gakpa, koji vrlo lako mogu iznenaditi u svakom momentu.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Bez Ronalda, možda. Vidjeli smo neku noć koliko to sve bolje izgleda bez njega. Sa njim u ekipi su daleko od favorita.Shategabri je napisao/la: ↑08 dec 2022, 15:34Sahranio ih je kako?BoixosNois1899 je napisao/la: ↑08 dec 2022, 13:47Znalo se odmah da će ih egomanijak sahraniti. Da je Santos imao muda nije ga trebao zvati nikako na prvenstvo. Jbt čak i kad je na klupi šteti ekipi, kad igra pogotovo. Ne bi me sad uopšte iznenadilo da ih Maroko izbaci.
Portugal realno stoji među top 4 favorita za titulu.
Druga je stvar što se vi lijepite ko muhe i vjerujete u sve što pišu tabloidi.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Jedva cekam sutra vecer

Iz ovog prvenstva se dalo nauciti jednom za svagda ko je bolji izmedju argentinca i portugalca. Pa svaki dan se o Kristijanu pise, bez obzira ko igra i da li igra. Lionel je bitan kao i Zordi Alba. 

- GalileoGalilei
- Kontakt:
Odakle si ti sine… pitam jer mozda nisi imao tv zadnjih 15 godina da vidis stanje izmedju njih dvijice… jedan virtuoz, cetvrti najbolji ikad.. moze sa lopticom za stoni tenis sto ovaj moze sa fudbalkom.. jednom bitniji gol ekipe, drugom vlastita frizura.. ako si ih neke zabite na planini gdje niste imali tv i struju oprastam.. svako dobro sine..
Napises svoje misljenje vrijedjaju te. Seljacka posla.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.