hahahahahahaahahahah volim bracu hahahahahhaahhSA_U_SRCU je napisao/la:Visocka publika je bolja od Relove, od Milanove, bicu tu za vas i publike Manijaka, bicu tu danas i Horda zla...![]()
Mirno stalozeno, nemoj da se dese razne price....
Puce Petarda
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
hahahahahahaahahahah volim bracu hahahahahhaahhSA_U_SRCU je napisao/la:Visocka publika je bolja od Relove, od Milanove, bicu tu za vas i publike Manijaka, bicu tu danas i Horda zla...![]()
Mirno stalozeno, nemoj da se dese razne price....
zabit cemo abd isto ovolikoAldinn je napisao/la:Da hocemo Celiku bar pola zabit od ovog
Jako lijepo,ali me nervira ovo sa 2 primljena golapadobranac1978 je napisao/la:fino vidjeti ovu petardu,pa neka je i prijateljska
Joj,nemogu se sjetiti,ali jelde da je ovaj Jovic primio obapadobranac1978 je napisao/la:i to glavom cini mi se obadva gola
EDIT:drugi glavom
oba gola u drugom poluvremenu kada je on branio,ali ne mora to nista da znacitarpi do bagro 2 je napisao/la:Joj,nemogu se sjetiti,ali jelde da je ovaj Jovic primio obapadobranac1978 je napisao/la:i to glavom cini mi se obadva gola
EDIT:drugi glavom
ma haj vidjecemo abd,kad dodje za to vrijemepadobranac1978 je napisao/la:oba gola u drugom poluvremenu kada je on branio,ali ne mora to nista da znacitarpi do bagro 2 je napisao/la:Joj,nemogu se sjetiti,ali jelde da je ovaj Jovic primio obapadobranac1978 je napisao/la:i to glavom cini mi se obadva gola
EDIT:drugi glavomu Turskoj je branio extra
maa u nicize 0 : 2 za bordo bijele i naravno show na sjeveru !Zlo se vratilo je napisao/la:Jedva cekam utakmicu sa Celikom ludilo na nasem djelu tribine i bar nerijeseno!!!
Nesmijem bas da budem prevelik optimista la sve je moguce pa sjetimo se jesenjeg dijela oni su se jedva provlacili i gubili bodove ode drine cini mi se i od leotara abd da i mi imamo srece i da napadaci budu raspolozeni!Colorado je napisao/la:maa u nicize 0 : 2 za bordo bijele i naravno show na sjeveru !Zlo se vratilo je napisao/la:Jedva cekam utakmicu sa Celikom ludilo na nasem djelu tribine i bar nerijeseno!!!![]()
po svim segmentima i po ovim prijateljskim utakmicama imamo pravo da se nadamo pobjediZlo se vratilo je napisao/la:Nesmijem bas da budem prevelik optimista la sve je moguce pa sjetimo se jesenjeg dijela oni su se jedva provlacili i gubili bodove ode drine cini mi se i od leotara abd da i mi imamo srece i da napadaci budu raspolozeni!Colorado je napisao/la:maa u nicize 0 : 2 za bordo bijele i naravno show na sjeveru !Zlo se vratilo je napisao/la:Jedva cekam utakmicu sa Celikom ludilo na nasem djelu tribine i bar nerijeseno!!!![]()
naravnoDirk je napisao/la:Jel bilo nase raje u Visokom
To su nam rezerve,imamo mi napadaca na izvozbilino polje je napisao/la:naravno da nemozete pobjediti u zenici imate extra napadace obuca avdic heheh bit ce ludilo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.