Momak ne znam da li se zezas ili si ironican,imati pare a nemati viziju za razvoj kluba,trositi tolike milione mogao si za neki iznos makar pokriti istok,pa bi se vidio rezultat ,ovo je sve vecinom profuckano bezveze, ili je oprano.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
I na kraju će opet doći ime koje smo mogli dovesti i onog dana kad smo izgubili od Leotara. Koje će nastaviti “dominaciju” otkad je Mirvić tu.pitara je napisao/la: ↑08 dec 2022, 19:55Vjerovatno nam se dešava to jer se pregovara sa imenima kojim FK Sarajevo nije premija, da smo mi zvali Jusufbegovića, Trivunovića, Maksimovića, Jagodića i slične ublehe imali bi trenera 20.11.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑08 dec 2022, 19:10Eto vidjet ces da ce propasti(ako vec nije pa se suti)GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 dec 2022, 18:58Ma samo lagano. Prvo kažu Rahimić SD, evo nema ga za sad.
Robi dogovoren - pa se objavi da ipak nije.
A dobro, bilo bi i čudno da smo do 8. decembra riješili pitanje trenera i sportskog. Ipak to nije za nas, jedno 3 sedmice pa se može pričati o pravom vremenu za imenovanja![]()
Bilo bi cudo da mi nesto brzo i jednostavno rijesimo.Samo se nama mislim moze desiti da od 5 kandidata vrlo vjerovatno na kraju nijedan ne pristane.
Ovo za 10 milki necu puno komentarisati.Zeljo i Siroki koji su na tabeli iznad nas i imaju znatno bolju igru od nas zajedno nisu toliko potrosili u zadnje 2 godine.Debili nesposobni jel vam treba 100 mil.da bi se u ovoj karini od lige moglo pisljivo pretkolo Koferencijske lige izboriti?
Samo kažem.
Eto, daj Bože da nisam u pravu.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ma dobro, drugi je to par cipela hoćeš li moći privući nekoga od ovih imena, nije to samo izvadi pare i eto me, samo kažem da se ne može govoriti kako je Velež našao trenera dan nakon otkaza Osimu, jer dobro znamo da su naši nakon ostavke Dudića doveli toga istog Jusufbegovića, još pri tom da je SD Ćosić, gorio bi grad od Sebilja do Otoke.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 dec 2022, 19:59I na kraju će opet doći ime koje smo mogli dovesti i onog dana kad smo izgubili od Leotara. Koje će nastaviti “dominaciju” otkad je Mirvić tu.pitara je napisao/la: ↑08 dec 2022, 19:55Vjerovatno nam se dešava to jer se pregovara sa imenima kojim FK Sarajevo nije premija, da smo mi zvali Jusufbegovića, Trivunovića, Maksimovića, Jagodića i slične ublehe imali bi trenera 20.11.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑08 dec 2022, 19:10
Eto vidjet ces da ce propasti(ako vec nije pa se suti)
Bilo bi cudo da mi nesto brzo i jednostavno rijesimo.Samo se nama mislim moze desiti da od 5 kandidata vrlo vjerovatno na kraju nijedan ne pristane.
Ovo za 10 milki necu puno komentarisati.Zeljo i Siroki koji su na tabeli iznad nas i imaju znatno bolju igru od nas zajedno nisu toliko potrosili u zadnje 2 godine.Debili nesposobni jel vam treba 100 mil.da bi se u ovoj karini od lige moglo pisljivo pretkolo Koferencijske lige izboriti?
Samo kažem.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
A dobro to se slažem da bi gorio grad.pitara je napisao/la: ↑08 dec 2022, 20:06Ma dobro, drugi je to par cipela hoćeš li moći privući nekoga od ovih imena, nije to samo izvadi pare i eto me, samo kažem da se ne može govoriti kako je Velež našao trenera dan nakon otkaza Osimu, jer dobro znamo da su naši nakon ostavke Dudića doveli toga istog Jusufbegovića, još pri tom da je SD Ćosić, gorio bi grad od Sebilja do Otoke.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 dec 2022, 19:59I na kraju će opet doći ime koje smo mogli dovesti i onog dana kad smo izgubili od Leotara. Koje će nastaviti “dominaciju” otkad je Mirvić tu.
U teoriji, što više čekamo - bolje ime treba doći. I to bi trebalo biti tako, ali mi dugo čekamo i na kraju se skroz razočaramo. Nadam se da nisam u pravu, ali znajući iz prošlosti..
Eno Dala u LA kod Amrine male.
Ko igra za raju i zanemaruje taktiku ...
Ko igra za raju i zanemaruje taktiku ...
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- JavierBosnia
- Kontakt:
Robi ce doci vjerovatno uz 30k platu i bonuse ako se izbori evropa
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Rekoše u četvrtak će se znati za Prosinečkog a evo još uvjek niša
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sutra
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Cardiff u hurcu, Kotrijk na zacelju, a Bgmi i mi smo u hurcuMaroonBjelave je napisao/la: ↑08 dec 2022, 17:52Amidža kupio Cardiff City, Kotrijk, Sarajevo inapoleon72 je napisao/la: ↑08 dec 2022, 17:43Abramovic kupio Chelsea 2003., do 2006. osvojio dvije lige i igrao jedno polufinale LP, i jos neke kupove uzeo. RB Leipzig osnovan 2009., do danas su usli u Bundesligu i postali fakticki drugi/treci najjaci klub tamo. PSG od 2011. ima vlasnika i u ovih 11 godina samo tri put nisu ligu osvojili. Newcastle prosle godine dobio gazde, evo cetvrti u ligi ove sezone, naredne mozes ocekivat borbu za vrh.
Primjera je bezbroj. Samo kod nas "treba vremena".
Sve mi znamo.
Joj likova, jel svi nešto pucate i nagađate iz glave ili neko ima neku informaciju iz prve ruke, jer često čitam ovdje neke informacije iz prve ruke, neke prve ruke? Generalno pitam, oko tih plata, novog trenera, novog Sda, novih igrača? 

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Jel sutra predstavljanje Prosinečkog ili se i to izjalovilo?
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Dajte covjeku konkretne dokaze sta ga zavlacite sa poluinformacijama!
Jeste vala, sve neke poluinformacije, ako se uopšte mogu nazvati informacijama 
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Ko bi mogao pojačati FK Sarajevo?
U FK Sarajevo su svjesni da je u zimskom prelaznom roku teško naći slobodne fudbalere, ali u klubu će sve učiniti da naprave ekipu koja će na proljeće popraviti loš utisak koji su jesenas ostavili fudbaleri Sarajeva.
Kao i uvijek, klubovi kriju svoje želje kako ne bi transferi propali u posljednji momenat, ali iz menadžerskih krugova dolaze informacije da Bordo klub ima nekoliko fudbalera na "oku".
S obzirom da su praktično ostali bez pravog napadača jer je ugovor raskinut sa Nardinom Mulahusejnovićem, a Mersudin Ahmetović se oprašta, pronalazak golgetera je prioritet na Koševu.
Dva imena su među glavnim kandidatima da pojačaju napad Sarajeva. Prvi je Luka Kulenović (23) mladi napadač Sloge iz Doboja koji sjajno igra ove sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, dok je drugo ime koje se spominje Marko Šćepović 31-godišnji napadač koji je trenutno slobodan fudbaler, a posljednji angažman je imao u Omoniji iz Nikozije.
Pored pomenuta dva imena zanimljive informacije stižu iz daleke Malezije. Novo ime u Bordo svlačionici mogao bi biti Saddil Ramdani, 23-godišnji fudbaler koji ima već 15 upisanih nastupa za reprezentaciju Indonezije i trenutno je član malezijskog Sabaha. Pomenuti fudbaler igra na poziciji krila i krasi ga izuzetna brzina, tako da bi mogao biti zamjena za Asmira Suljića.
Četvrto ime koje bi mogli vidjeti na Koševu je i Vladimir Bradonjić, bivši fudbaler Radnika iz Bijeljine koji trenutno igra za B tim PAOK-a iz Soluna. Bradonjić ima 23 godine, svojevremeno je bio najbolji mladi igrač Prmeijer lige BiH, nakon toga je napravio sjajan transfer u PAOK, međutim nije se baš najbolje snašao u timu iz Soluna čemu su kumovale i učestale povrede.
Bilo kako bilo, očekuje nas sigurno uzbudljiva zima na Koševu, Sarajevo mora pojačati ofanzivni red, a vidjet ćemo uskoro i ko će biti novi trener Bordo tima.
Ja bi sve 4 doveo
U FK Sarajevo su svjesni da je u zimskom prelaznom roku teško naći slobodne fudbalere, ali u klubu će sve učiniti da naprave ekipu koja će na proljeće popraviti loš utisak koji su jesenas ostavili fudbaleri Sarajeva.
Kao i uvijek, klubovi kriju svoje želje kako ne bi transferi propali u posljednji momenat, ali iz menadžerskih krugova dolaze informacije da Bordo klub ima nekoliko fudbalera na "oku".
S obzirom da su praktično ostali bez pravog napadača jer je ugovor raskinut sa Nardinom Mulahusejnovićem, a Mersudin Ahmetović se oprašta, pronalazak golgetera je prioritet na Koševu.
Dva imena su među glavnim kandidatima da pojačaju napad Sarajeva. Prvi je Luka Kulenović (23) mladi napadač Sloge iz Doboja koji sjajno igra ove sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, dok je drugo ime koje se spominje Marko Šćepović 31-godišnji napadač koji je trenutno slobodan fudbaler, a posljednji angažman je imao u Omoniji iz Nikozije.
Pored pomenuta dva imena zanimljive informacije stižu iz daleke Malezije. Novo ime u Bordo svlačionici mogao bi biti Saddil Ramdani, 23-godišnji fudbaler koji ima već 15 upisanih nastupa za reprezentaciju Indonezije i trenutno je član malezijskog Sabaha. Pomenuti fudbaler igra na poziciji krila i krasi ga izuzetna brzina, tako da bi mogao biti zamjena za Asmira Suljića.
Četvrto ime koje bi mogli vidjeti na Koševu je i Vladimir Bradonjić, bivši fudbaler Radnika iz Bijeljine koji trenutno igra za B tim PAOK-a iz Soluna. Bradonjić ima 23 godine, svojevremeno je bio najbolji mladi igrač Prmeijer lige BiH, nakon toga je napravio sjajan transfer u PAOK, međutim nije se baš najbolje snašao u timu iz Soluna čemu su kumovale i učestale povrede.
Bilo kako bilo, očekuje nas sigurno uzbudljiva zima na Koševu, Sarajevo mora pojačati ofanzivni red, a vidjet ćemo uskoro i ko će biti novi trener Bordo tima.
Ja bi sve 4 doveo

-
- Kontakt:
Krenulo je lupanje imena idemo sada svaki 20.ti igrac pogodak
Možda i nadju mu klub tamo
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Ko pregovara sa ovim igracima i ko ovako daje ova imena u javnost? Za ovog iz Indonezije nemozes reci da lupaju novinari kad nikome nije u interesu istom npr cijenu da diže nit je ko cuo za momka do sad sto znaci da je vjerovatno tacno da je u nekim pricama.
Imamo duha SD koji je pri tom mahalac.Emire daj nam neki znak
Imamo duha SD koji je pri tom mahalac.Emire daj nam neki znak

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ljetos Dudić forsirao da se dovede Nardin, Emir htio Šćepovića. Zima - Dudića nema, Emir dobio “otkaz”miky_hz je napisao/la: ↑08 dec 2022, 21:30Ko pregovara sa ovim igracima i ko ovako daje ova imena u javnost? Za ovog iz Indonezije nemozes reci da lupaju novinari kad nikome nije u interesu istom npr cijenu da diže nit je ko cuo za momka do sad sto znaci da je vjerovatno tacno da je u nekim pricama.
Imamo duha SD koji je pri tom mahalac.Emire daj nam neki znak![]()
Prvo ime koje se spominje za napad da će pojačati - Šćepović

Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, bhfanatic14, bosnas_, Dave, Kyle88, napoleon72, propoklopac i 86 gostiju.