DAVID VILLA 7' je napisao/la:@Emir zenica nek se javi da se dogovorimo kad cemo odigrati tekmu ?
PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
@ 3nemy_ - Kad možeš da odigramo utakmicu 10. kola Lazio - Fiorentina?
@ jasko_juve - Isto pitanje? Radi se o 12. kolu. Lazio - Aston Villa.
P.S. samo nemojte u isto vrijeme da dogovorite
i probajte do 20 sati da to odradimo 
@ jasko_juve - Isto pitanje? Radi se o 12. kolu. Lazio - Aston Villa.
P.S. samo nemojte u isto vrijeme da dogovorite
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
- Donnie Darko
- Kontakt:
ta utakmica je upisana 3:0, jer u to vrijeme fiorentina nije imala vlasnika, tako da... nista od te tekmeToxicity je napisao/la:@ 3nemy_ - Kad možeš da odigramo utakmicu 10. kola Lazio - Fiorentina?
Ok, hvala na informacijiDonnie Darko je napisao/la:ta utakmica je upisana 3:0, jer u to vrijeme fiorentina nije imala vlasnika, tako da... nista od te tekmeToxicity je napisao/la:@ 3nemy_ - Kad možeš da odigramo utakmicu 10. kola Lazio - Fiorentina?
"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
Možemo danas ako ti odgovara.bavarian_bk je napisao/la:Ovo nismo mogli usaglasiti termine . Meni ne pase kad njemu pase , tako da cemo odigrati neki drugi dan ako pase . Mozemo sutra ako je dozvoljenoDonnie Darko je napisao/la:sta je sa ovim tekmama 11.og kola!?!?!?!
Roma - Lyon
You'll Never Walk Alone
Donnie Darko je napisao/la:sta je sa sljedecim tekmama iz desetog kola:
Rangers - Galatasaray
Sporting - Palermo
Panathinaikos - Everton
Ja sam ti na msn reko sta je sa mojom utakmicom.... Samo FKS nema nikako, znam ga je zub nesto bolio ;( ...
Glory Glory Man United!
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Svi moji protivnici sa kojima nisam igrao , odigracemo u toku sedmice sve meceve ! Izvinite sto cekate ali imam nekih obaveza. Ali ima problem ne koristim deemaz vec shollym patch
Donnie Darko je napisao/la:ta utakmica je upisana 3:0, jer u to vrijeme fiorentina nije imala vlasnika, tako da... nista od te tekmeToxicity je napisao/la:@ 3nemy_ - Kad možeš da odigramo utakmicu 10. kola Lazio - Fiorentina?
E je_baji ga
Ja i on smo se dog da odigramo ne bi bilo fair da ne odigramo ako smo vec obojica tu i aktivni. .zar vama nije cilj da se sto vise utakmica igra a ne da sve zavrsava sluzbenim rezultatom od 3 : 0 ???
BHUNITED CS COMMUNITY
BHUnited-CS.Info
BHUnited-CS.Info
I od prije se tako igralo, za sve je vrijedilo da se igraju utakmice otkako se preuzme tim, a sad kad bi bilo tako pola utakmica bi se ponavljalo koje su bile službeno 3:0. Još onda pravite problem donie_darko oko tabele, zato ne bi se trebalo igrati3nemy_ je napisao/la:E je_baji ga) Osvojit cu ja turnir i ovako i onako ..
Ja i on smo se dog da odigramo ne bi bilo fair da ne odigramo ako smo vec obojica tu i aktivni. .zar vama nije cilj da se sto vise utakmica igra a ne da sve zavrsava sluzbenim rezultatom od 3 : 0 ???
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Ok! Samo ti moj drug nesto kaze, JUVENTUS IMA 27 TITULAjuventus 0244 je napisao/la:I od prije se tako igralo, za sve je vrijedilo da se igraju utakmice otkako se preuzme tim, a sad kad bi bilo tako pola utakmica bi se ponavljalo koje su bile službeno 3:0. Još onda pravite problem donie_darko oko tabele, zato ne bi se trebalo igrati3nemy_ je napisao/la:E je_baji ga) Osvojit cu ja turnir i ovako i onako ..
Ja i on smo se dog da odigramo ne bi bilo fair da ne odigramo ako smo vec obojica tu i aktivni. .zar vama nije cilj da se sto vise utakmica igra a ne da sve zavrsava sluzbenim rezultatom od 3 : 0 ???. Ali ja se ne pitam tako da ostaje da glavni odluče
BHUNITED CS COMMUNITY
BHUnited-CS.Info
BHUnited-CS.Info
- Donnie Darko
- Kontakt:
ovo pravilo vrijedi od pocetka, nece se sada mijenjat.3nemy_ je napisao/la:Donnie Darko je napisao/la:ta utakmica je upisana 3:0, jer u to vrijeme fiorentina nije imala vlasnika, tako da... nista od te tekmeToxicity je napisao/la:@ 3nemy_ - Kad možeš da odigramo utakmicu 10. kola Lazio - Fiorentina?
E je_baji ga) Osvojit cu ja turnir i ovako i onako ..
..valjda poslije vikenda,tj.nakon 12.KolaAnderson8 je napisao/la:kad ce upload tabela?
zvao sam tog fahreheita i nije napravio patchDonnie Darko je napisao/la:ne, trebas ne prigovarat nikome na njegovoj igri.
btw. kad si vec tu, sta je utakmicom rangers-galatasaray iz desetog kola?
we love United, we do!
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
imal ko raspolozen da ga pobjedim?

"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
- Donnie Darko
- Kontakt:
idu tabele za par minuta.
kivi je napisao/la:imal ko raspolozen da ga pobjedim?![]()
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
- Donnie Darko
- Kontakt:
Gornje tabele su one nakon 10 odigranih kola.
Donje tabele su tabele koje ukljucuju sve odigrane utakmice.
nisu svi upisani rezultati definitivni, i postoji mogucnost promjene. takodjer, ako primjetite neku gresku recite.

Donje tabele su tabele koje ukljucuju sve odigrane utakmice.
nisu svi upisani rezultati definitivni, i postoji mogucnost promjene. takodjer, ako primjetite neku gresku recite.

-
jasko_juve
- Kontakt:
eu 2 soba ss.ba pw ss.bajasko_juve je napisao/la:ajd kivi napravi
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.