Sve to stoji slazem se al evo citav roster nam je poprilicno(bar bio) isti tip napadaca, nije ni problem sto su oni svi isti nego 90% njih kod nas okretni ko donernapoleon72 je napisao/la: ↑09 dec 2022, 14:24Zato sto smo mi (barem do unazad dvije sezone) bili ekipa protiv koje se svako manje-vise brani i nabije u sesnaesterac (mislim na 70% ekipa u ligi). Onda ti treba neki krupniji targetman da otvara prostor krilima, igra ledjima okrenut ka golu i kupi centarsuteve jer su nam krila i bekovi (takodje do unazad dvije sezone) bili velika snaga. Brz napadac ti ne pije puno vode u ovoj ligi, protiv koga da trci kad ti se otvore 2-3 ekipe? Evo primjer Coulibaly, protiv nas izgledao kao Mbappe jer su nam stoperi izlazili na 40 metara od gola i iza ostaje pista za brzog igraca. Taj isti Coulibaly je nakon te tekme dao jos dva gola u ligi. Dzaba ti brzina kad ti Leotar ili Sloga nabiju sve na 20 metara od gola.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Pa Merso i Nardin bi po gradji trebali igrati isto s tim sto je Merso sa 37 godina bio bolji od Nardina sa 24. Hamza nije bas takav tip spica na kojeg bi trebali ici centarsutevi i da se hrva sa stoperima. Scepovic jeste bez kluba od ljeta al prosla sezona u Omoniji veoma solidna. Karijera itekako dobra. I merso i benko su dosli sa 31 godinu i pokidali ovu ligu. Uvijek sam za opciju iskusnog spica jer nam se to nebrojeno puta pokazalo kao pun pogodak.Chony533 je napisao/la: ↑09 dec 2022, 14:32Sve to stoji slazem se al evo citav roster nam je poprilicno(bar bio) isti tip napadaca, nije ni problem sto su oni svi isti nego 90% njih kod nas okretni ko donernapoleon72 je napisao/la: ↑09 dec 2022, 14:24Zato sto smo mi (barem do unazad dvije sezone) bili ekipa protiv koje se svako manje-vise brani i nabije u sesnaesterac (mislim na 70% ekipa u ligi). Onda ti treba neki krupniji targetman da otvara prostor krilima, igra ledjima okrenut ka golu i kupi centarsuteve jer su nam krila i bekovi (takodje do unazad dvije sezone) bili velika snaga. Brz napadac ti ne pije puno vode u ovoj ligi, protiv koga da trci kad ti se otvore 2-3 ekipe? Evo primjer Coulibaly, protiv nas izgledao kao Mbappe jer su nam stoperi izlazili na 40 metara od gola i iza ostaje pista za brzog igraca. Taj isti Coulibaly je nakon te tekme dao jos dva gola u ligi. Dzaba ti brzina kad ti Leotar ili Sloga nabiju sve na 20 metara od gola.
- Felixians4
- Kontakt:
Kakvo je stanje u školi klupskoj,scouting odjelu, strukovno? Sarajevo može vratiti sjaj i to s manje ulaganja nego što se prodaje magla. Ne lupam tek tako,a za par milijuna eura godišnje možeš dovesti i 3-4 ozbiljna igrača
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Veća je enigma kako mu je ponuđen ugovor, a čeka se odobrenje Tana

Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
- napoleon72
- Kontakt:
"Mufa je sredio varijantu noge, cekala se rijec cetnika"MaroonBjelave je napisao/la: ↑09 dec 2022, 15:57Veća je enigma kako mu je ponuđen ugovor, a čeka se odobrenje Tana![]()
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- PapirnaMarka
- Kontakt:
Veća je enigma od toga ko mu je ponudio ugovor ako nemamo trenera i sportskog direktoraMaroonBjelave je napisao/la: ↑09 dec 2022, 15:57Veća je enigma kako mu je ponuđen ugovor, a čeka se odobrenje Tana![]()

Mrsko mi da trazim i idem od kluba do kluba bivse Yuge al me zivo zanima ima li ijedan klub u bivsoj Yugi da dovodi igrace iz Malezije, Vijetnama, Sirije, Indonezije ili smo mi jedina špdačina od kluba koja dozoli da se mogu dovesti ovi igraci.
Ima Dinamo onog Iranca al on je jedini koji valja, ja za drugog nisam cuo.
Pa iran je za ove drzave u fudbalu Brazilado-hz je napisao/la: ↑09 dec 2022, 16:23Mrsko mi da trazim i idem od kluba do kluba bivse Yuge al me zivo zanima ima li ijedan klub u bivsoj Yugi da dovodi igrace iz Malezije, Vijetnama, Sirije, Indonezije ili smo mi jedina špdačina od kluba koja dozoli da se mogu dovesti ovi igraci.
-
- Kontakt:
Ima dosta klubova iz regiona koji su doveli igrače iz Indonezije, konkretno zbog marketinga. Najpoznatija je Rijeka.ado-hz je napisao/la: ↑09 dec 2022, 16:23Mrsko mi da trazim i idem od kluba do kluba bivse Yuge al me zivo zanima ima li ijedan klub u bivsoj Yugi da dovodi igrace iz Malezije, Vijetnama, Sirije, Indonezije ili smo mi jedina špdačina od kluba koja dozoli da se mogu dovesti ovi igraci.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
spezial je napisao/la: ↑09 dec 2022, 16:34Ma naravno slazem se al ima li ijedan klub iz bivse Yuge da dovodi igrace iz gore nabrojanih zemalja.ado-hz je napisao/la: ↑09 dec 2022, 16:23Mrsko mi da trazim i idem od kluba do kluba bivse Yuge al me zivo zanima ima li ijedan klub u bivsoj Yugi da dovodi igrace iz Malezije, Vijetnama, Sirije, Indonezije ili smo mi jedina špdačina od kluba koja dozoli da se mogu dovesti ovi igraci.
Dovodi li Dečič, Rudeš, Sutjeska i ostali klubovi tog ranga.
Procitas da klub mozda dovodi ovog iz Indonezije, onda skontas da imas pravo na samo 5 stranaca koji bi valjda trebali biti u rangu Benke, Jajala.
Onda skontas da ti je vlasnik "MILIJARDER"...i onda skontas da ovdje nesto debelo smrdi odavno.
Pa iran je za ove drzave u fudbalu Brazil
Dje ba Prosinečki petak je
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Otišao u Zagreb porodično, ali zapeo na granici ne daju mu dušmani da se vrati u Sarajevo da šarne..

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Na kraju nasi nisu ni pricali sa bilo kojim trenerom 

- MaroonBjelave
- Kontakt:
Džuma u Seattleu je sad nekad, jelde?
Igrači će odmah na trening.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Amidzaa, johntravolta123, Kyle88, Rodman, SamoDaKazeem, senad82, Sinfoc1986 i 113 gostiju.