Prati, ali previše je 11:1 udarci u okvir gola, mislim ono.

100%f0rest1946 je napisao/la: ↑09 dec 2022, 18:50Svaka cast Hrvatima ali Tite glavni krivac.
Ovako je majmun i proslo finale copa Americe radio pa izgubio na penale.
Ma danas sam Hrvate navijao isto kao kad moj Željo igra. Svaka cast Vatreni ovo je golemo! 2 prvenstva u nizu polufinale. Kapa do poda!RubikovaKocka je napisao/la: ↑09 dec 2022, 18:54Nije on balija, on je gospodin. Balije su ovi sto srcano navijaju kontra bliznjeg svog i sto se nasladjuju porazima komsija. Isto tako i s druge strane imas cetnike i ustase.
Jes, kad ima otvoren put prema golu.
Ma da, ekipa koja nema ništa osim tih par ofanzivaca naprijed od kojih je jedino Neymar baš prava klasa, ali eto ljudima zamažu oči one neke akcije protiv kosookih amatera koji su izašli ko na termin.RollMan je napisao/la: ↑09 dec 2022, 18:52Kao što su iskusniji poznavaoci fudbala govorili ,kada Brazil naleti na prvu ozbiljniju reprezentaciju ispast će. Malo duže je se čekalo zato sto ih ždrijeb poslužio i šakom i kapom.
Držim da su Španija, Holandija, Francuska, Engleska i Portugal za koplje kvalitetnije reprezentacije od Hrvatske , i Brazilci su ispali i protiv takvih, s lopatama u napadu. Da su se susreli s elitnim Europskim napadima , poraz bi vjerovatno bio i bolniji.
Super, jedna agresija nije bila dovoljnaSimi je napisao/la: ↑09 dec 2022, 18:56Ma danas sam Hrvate navijao isto kao kad moj Željo igra. Svaka cast Vatreni ovo je golemo! 2 prvenstva u nizu polufinale. Kapa do poda!RubikovaKocka je napisao/la: ↑09 dec 2022, 18:54Nije on balija, on je gospodin. Balije su ovi sto srcano navijaju kontra bliznjeg svog i sto se nasladjuju porazima komsija. Isto tako i s druge strane imas cetnike i ustase.![]()
![]()
![]()
Autoput do gola i ako igra protiv J.Koreje,Getafea i Cadiza.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.