.– Preuzimam li u Tuzla City? Ma, ne bih ništa o tome, barem ne u ovom trenutku, vidjet ćemo… Sve što kažem može se krivo protumačiti – kratko je kazao Dudić za **** portal.
.– Preuzimam li u Tuzla City? Ma, ne bih ništa o tome, barem ne u ovom trenutku, vidjet ćemo… Sve što kažem može se krivo protumačiti – kratko je kazao Dudić za **** portal.
Vi Real Madrid niste ni za Vrbanjušu !! S obzirom na ulaganje i pare koje kao imate vi ste jedan propali projekat..MaroonBjelave je napisao/la: ↑09 dec 2022, 18:59Za vas i jesmo Real Madrid.
Možda nismo za Vrbanjušu, ali za vas jesmo.samirr je napisao/la: ↑09 dec 2022, 19:04Vi Real Madrid niste ni za Vrbanjušu !! S obzirom na ulaganje i pare koje kao imate vi ste jedan propali projekat..
Vi ste za sve klubove u Bosni i Hercegovini jedan običan propali projekat.. Tu ste ubjedljivo najbolji!MaroonBjelave je napisao/la: ↑09 dec 2022, 19:05Možda nismo za Vrbanjušu, ali za vas jesmo.
U pravu si. Nema dalje.samirr je napisao/la: ↑09 dec 2022, 19:07Vi ste za sve klubove u Bosni i Hercegovini jedan običan propali projekat.. Tu ste ubjedljivo najbolji!
Od a do ž brate, ljudima bitnije kako će im proći komšijska repka, a to sto nas narod mora se sklanjat s prozora i slušat psovanje balijske majke (jer jbg to je slavlje u manjim sredinama gdje su oni većina) to ih ne zanima.MaroonBjelave je napisao/la: ↑09 dec 2022, 20:24I yebe nam se kad neki tamo sa šaharama demoliraju kuću u G. Vakufu i istraumiraju ženu i jednogodišnje dijete. Al yebo njih, oni su papci iz G. Vakufa, a mi smo FGR, pa ćemo fino uspjeh šahare obilježiti vatrometomJavierBosnia je napisao/la: ↑09 dec 2022, 20:17Alejkumuselam.
Moja ljubav prema domovini nije ništa veća ako mrzim neku drugu. Mi nismo naučeni tako. Volimo svoje i poštujemo tuđe. Znamo se mi i radovati kada komšija kupi auto, kuću ili stan, kada dobije dijete, kada diplomira i sl.
I gledaš ga, kao da vidiš cijeli smisao postojanja.
- Ti baš voliš ovaj grad?
Jako, al ima i onih koji ga ne vole. Al šta ćeš nisu oni krivi što im Bog nije dao dušu.
Jel malo 4 ?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑10 dec 2022, 14:18Na današnji dan prije 35 godina: Velež jesenji prvak, Sloboda vicešampion
Sloboda![]()
samirr je napisao/la: ↑10 dec 2022, 16:20Jel malo 4 ?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑10 dec 2022, 14:18Na današnji dan prije 35 godina: Velež jesenji prvak, Sloboda vicešampion
Sloboda![]()
Hvala Bogu višesvrakino1921 je napisao/la: ↑11 dec 2022, 13:09Pitari
Pocelo postavljanje travnjaka na Vasem ali i malo i nasem stadionu AFH a u nasem slucaju stadionu Kosevo
Nek nam je sretno
GOLEMA SI METROPOLO
Pih ni jesenji prvakOnlyLeft22 je napisao/la: ↑10 dec 2022, 14:18Na današnji dan prije 35 godina: Velež jesenji prvak, Sloboda vicešampion
Sloboda![]()
FK Sarajevo u nastavak sezone ulazi sa novim stručnim štabom na čijem čelu će biti Mirza Varešanović.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bvsic, Google [Bot], mnon46, Pact1921, VolimBiH96 i 37 gostiju.