Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Hrvatima bi vise godili argentinci nego holandjani imam neki osjecaj
Danilo umjesto da prati Orsica poskakuje ko da ga je grc ufatio i ostavlja mu prostor. Kakav jad
200% njegov gol
Zadnja izmjena: inzomni, dana/u 09 dec 2022, 19:23, ukupno mijenjano 1 put.
Fakat mentalitet bosnje je za izucavanje, na stranu hrvati svaka cast, i svi hrvati u HRVATASKOJ imaju razlog za slavlje.
Ali ovi wannabe hrvati u Bosni
njih nabijem na ****.
Ali ovi wannabe hrvati u Bosni

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
-
- Kontakt:
Nisam znao da je Belgija prćija , ko bi rekao ...akisarajevo92 je napisao/la: ↑09 dec 2022, 19:21ovako se samo jos u Bangladesu i slicnim prcijama slave uspjesi drugih drzava, sve vise licimo na takveFjedan je napisao/la: ↑09 dec 2022, 19:12Sarajlije pale vatromet, a Hrvati će večeras paliti Bošnjačku imovinubaboedindzeko09 je napisao/la: ↑09 dec 2022, 19:05E Sarajlija vatromet za prolaz Hrvatske![]()
Mislio sam da smo mi u Tuzli najretardiraniji
![]()
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Trebali bi napravati jedan pobjednički krug oko centra grada red je, da se pokaže šta je jedan multietnički grad.Fjedan je napisao/la: ↑09 dec 2022, 19:12Sarajlije pale vatromet, a Hrvati će večeras paliti Bošnjačku imovinubaboedindzeko09 je napisao/la: ↑09 dec 2022, 19:05E Sarajlija vatromet za prolaz Hrvatske![]()
Mislio sam da smo mi u Tuzli najretardiraniji
![]()
A onaj što napisa da je najveći bošnjački uspjeh slavlje nakon gola Brazila, neka skokne do nekog bošnjačkog povratničkog sela ili naselja, npr.do Kiseljaka pa neka mu ti isti povratnici kažu kako se osjećaju večeras.
A desi se ponekada da se nešto zapali ili razbije to se može tolerisati. Ipak je to euforija, nema loše namjere.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Argentina ako prođe mislim da će ih Hrvatska rastaviti na proste faktore.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Mozda se na kraju Holandiji otvori pa Van Gaal ni kriv ni duzan dodje do novog finala 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- akisarajevo92
- Kontakt:
ne racunam migrantebombaysaphire je napisao/la: ↑09 dec 2022, 19:23Nisam znao da je Belgija prćija , ko bi rekao ...akisarajevo92 je napisao/la: ↑09 dec 2022, 19:21ovako se samo jos u Bangladesu i slicnim prcijama slave uspjesi drugih drzava, sve vise licimo na takve
Don't believe the hype.
Pijaćari

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Šta će oni u finalu, piši titulu odmah drugom finalistu.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Nemoj samo ti misliti.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Napisat ću dvije stvari, koje sam mislio da nikad neću napisat.
1. Doktorska disertacija Dejana Lovrena.
2. Dobro vođenje utakmice od Zlatka Dalića
Svaka čast obojici. Mislim da se Hr. lagano smiješi titula.
Edit: Ups, tri stvari
1. Doktorska disertacija Dejana Lovrena.
2. Dobro vođenje utakmice od Zlatka Dalića
Svaka čast obojici. Mislim da se Hr. lagano smiješi titula.
Edit: Ups, tri stvari
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Tite razočarao kao i Piksi.
Vodiš u 116. minuti i 6 igrača ti na 20-30 metara od protivničkog gola i ti šutiš
Primaš gol iz kontre od igrača Dinama, otkaz momentalni.
Kur'ana mi mislim da ovo ni Dudić ne bi izveo, šta je ovaj senilni starac uradio Brazilu.

Vodiš u 116. minuti i 6 igrača ti na 20-30 metara od protivničkog gola i ti šutiš

Primaš gol iz kontre od igrača Dinama, otkaz momentalni.
Kur'ana mi mislim da ovo ni Dudić ne bi izveo, šta je ovaj senilni starac uradio Brazilu.

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Kakav propust Sarajeva, uz vatromet su morale ići bar dvije pjesme Thompsona, da dokažemo da smo multietični i dobri susjedi, zar ne 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Vlažni breakdance.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
A zamisli Hrvati nisu nikad u historiji pobijedili nekoga u knockout fazi u regularnih 90 a imaju već dva polufinala i jedno finale
. Ako su penali lutrija onda su oni najsretnija reprezentacija na dunjaluku ikad

Zadnja izmjena: Biscione, dana/u 09 dec 2022, 19:29, ukupno mijenjano 1 put.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Sve bi to mogli biti tako da ih Francuzi ne čekaju u finalu, deru ih u svim sportovima.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Vidim kako ste vi mislili.Ovdje se pisalo o snažnom Brazilu sa onim klocevima Raphihnom i Ricarlisonom.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Hajde to sto hrvati u Bosni navijaju za njih, nego u glupi bosanci zajedno sa njima. Debilska smo nacija i nismo za boljeg od ovog stanja u kojem smo sad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.