Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Acuna je bas netalentovana gluperda.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Kakve povratne ovaj Acuna šalje majko draga
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Gdje nađu ove parmake ko Acuna da mi je znat
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Acuna 

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Acuna ima fizikalije,mozga bas i ne.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Za ovog diletanta Acunu Markos Rojo je Marcelo
Zadnja izmjena: Rauber33, dana/u 09 dec 2022, 20:13, ukupno mijenjano 1 put.
Baš nema mjere

Osim što izgleda tupavo, priča mu je za zahoda, dikcija ko u šumara a o poznavanju fudbalske igre da ne pričamo.
Vrati se Baho da razdrmaš ove somove i manjiće

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Ovaj Acuna je bas los, nemoguce da nemaju nekog boljeg od njega.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Acuna bi mogao sa mnom na baustelu, za fudbal nije talentovan
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
To jejos jedna strasna kupovina prevare Monchia u zadnje dvije godine.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
+ su Hrvati Etno i Rasno 100% cisti. Sto cini ovaj rezultat jos vecim uspjehom.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Messi ako odvuče ovaj skup antifudbalera uz čast 2-3 izuzetka do titule trebaju preimenovati sve stadione u državi u njegovo ime, čak i finale
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Nije problem samo tih gnjida, nego i naših gnjida koje samo za svoj džep rade i državu prodati ako treba. Hrvatska nam je primjer kako se voli svoja država, zato i imaju uspjeha samo to želim da kažem...qaa18 je napisao/la: ↑09 dec 2022, 19:16Ma dobro jaro, ne navijam ni ja ni za hrv ni za srb, ali kad odigraju dobro onda odigraju dobro, ako je nesto cinjenica onda je cinjenica.Iceplayer je napisao/la: ↑09 dec 2022, 19:11Ma kakvi, nisu oni kao mi, zato i imaju uspjeha jer i gledaju samo sebe...qaa18 je napisao/la: ↑09 dec 2022, 19:07
Pa vjerujem da vecina svijeta, bar 80% u hrvatskoj bi podrzala bosnu na nekom takmicenju, ali isto tako znam da ovi u bosni ne bi bar 99%.
Ovdje je prije svega rijec o sportu i ekipama koje igraju a ne o politikama, jer ako cemo po toj i ostalim logikama onda je sad hrvatska navukla gnjev najvece katolicke drzave na svijetu!!!
A realno boli me q i za hrv i za brazil.
I mi da imamo normalne uslove i da gledamo samo sebe bili bi nesto sto se i pokazalo prije 8 godina, a sad kad su u savezu ove gnjide koje su mi u potpisu nemas tu sta ocekivati, gledaj fudbal i uzivaj.
- BosniaBoston
- Kontakt:
E cuj sta je depay u nizozemskoj to je messi u argentini 

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
BosniaBoston je napisao/la: ↑09 dec 2022, 20:18E cuj sta je depay u nizozemskoj to je messi u argentini![]()

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ovo bi moglo bit mrtvilo sa 4 šuta u 120 minuta, ko i u Brazilu
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
S kim se ono Depay derpe ljubi u usta? Nisam razumio komentatora maloprije?BosniaBoston je napisao/la: ↑09 dec 2022, 20:18E cuj sta je depay u nizozemskoj to je messi u argentini![]()

Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Sa Van Galom.Ado1922 je napisao/la: ↑09 dec 2022, 20:19S kim se ono Depay derpe ljubi u usta? Nisam razumio komentatora maloprije?BosniaBoston je napisao/la: ↑09 dec 2022, 20:18E cuj sta je depay u nizozemskoj to je messi u argentini![]()
![]()
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- Romagnoli13
- Kontakt:
Čuj porediti Messia i Depaya.
Pa Leo u trećoj godini penzije će biti bolji fudbaler nego što će Depay ikad biti u punoj snazi.

Pa Leo u trećoj godini penzije će biti bolji fudbaler nego što će Depay ikad biti u punoj snazi.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.