Pa nema ti jadnijeg mentalnog sklopa od Bošnje,likovi koji i ne zasluzuju nikakav uspjeh,kakav je to sastav patuljastog mentaliteta i manjka casti
Argentina naucila igrat na rezultat,odbranandobra,gore sta se uradi,ovo navijanje je PERVERZIJA

Pa nema ti jadnijeg mentalnog sklopa od Bošnje,likovi koji i ne zasluzuju nikakav uspjeh,kakav je to sastav patuljastog mentaliteta i manjka casti
Slavili bi mal ne reko, po Mostaru bio pun q problema kad je BiH kvalifikovala se na SP, da ne pričam za ZG, Split i sl., baš bi se vatromet palio za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, kako da ne, treba biti realan i sagledati stvari objektivno, nema tolerantnijeg naroda od nas i to je činjenicaFelixians4 je napisao/la: ↑09 dec 2022, 21:18Fala k da bi slavili Hrvati za BiH. I Bošnjaci koji su u Hrvatskoj,no i Hrvati... Sigurno ne bi ovako jadno komentirali poput ovog s RTS-a,vjerujem da ne bi niti neutralni bili nego navijali za BiH većina medija,em susjedi,em outsider... A raja kako tko hbg kao i ovdje,to je OK skroz da netko iz ovih ili onih razloga nekog (ne) podržava i (ne) želi mu uspjeh. Evo osobno sam ravnodušan postao,no moji problemi su duboki,psihički bolesnik,al mogu razumjeti svakog.
Bila jaci ili slabiji od Kroata oni to najvise vole na penale rijesit.
Sjećam se reakcija komentatora HRT-a nakon gola Ibiševića Argentini ili onoj pljački protiv Nigerije, komentarisali su ko da je Hrvatska u najmanju ruku u pitanju.Felixians4 je napisao/la: ↑09 dec 2022, 21:18Fala k da bi slavili Hrvati za BiH. I Bošnjaci koji su u Hrvatskoj,no i Hrvati... Sigurno ne bi ovako jadno komentirali poput ovog s RTS-a,vjerujem da ne bi niti neutralni bili nego navijali za BiH većina medija,em susjedi,em outsider... A raja kako tko hbg kao i ovdje,to je OK skroz da netko iz ovih ili onih razloga nekog (ne) podržava i (ne) želi mu uspjeh. Evo osobno sam ravnodušan postao,no moji problemi su duboki,psihički bolesnik,al mogu razumjeti svakog.
Većinu poznatih osoba iz BiH i Hrvatske gotivim,tako i sportaša,iz Srbije manje jer su nažalost što se kaže indoktrinirani iako ne mogu protiv sebe, taj narod sam prigrlio zadnjih godina,šarmantni su usprkos svemu.
Da su izasli visoko na Nizozemsku sad bi gubili ybg. Ovaj balvan De Paul zayebo 3 na 2 zavrsnicu
Pa da,i bit će tako još duuuuuugo,duuuuugooo problema,ne samo kod nas,tako je svugdje u svijetu između naroda po mnogočemu bliskih,a mnogočemu kulturološki.vjerski itd. različitih,realno se mi međusobno još i najmanje koljemo kroz povijest,a nije da nema zle krvi i nije da nismo odreda svi laki na obaraču,Balkanci.. Ultras grupe su u tom kontekstu strašan problem,a i tzv. običan narod isto se u velikom broju hbg ne podnosi,takvi smo,kakvi smo. No tko je organizirao taj vatromet? Pa bude vatrometa i vele slavlja najvećih rivala u njihovom kvartu/gradu/naciji ,svatko može profeštati ili provocirati.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑09 dec 2022, 21:20Slavili bi mal ne reko, po Mostaru bio pun q problema kad je BiH kvalifikovala se na SP, da ne pričam za ZG, Split i sl., baš bi se vatromet palio za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, kako da ne, treba biti realan i sagledati stvari objektivno, nema tolerantnijeg naroda od nas i to je činjenicaFelixians4 je napisao/la: ↑09 dec 2022, 21:18Fala k da bi slavili Hrvati za BiH. I Bošnjaci koji su u Hrvatskoj,no i Hrvati... Sigurno ne bi ovako jadno komentirali poput ovog s RTS-a,vjerujem da ne bi niti neutralni bili nego navijali za BiH većina medija,em susjedi,em outsider... A raja kako tko hbg kao i ovdje,to je OK skroz da netko iz ovih ili onih razloga nekog (ne) podržava i (ne) želi mu uspjeh. Evo osobno sam ravnodušan postao,no moji problemi su duboki,psihički bolesnik,al mogu razumjeti svakog.
Bošnjaci nisu nikada bili ozbiljan narod, osim možda za vrijeme agresije. Ne drže do jezika, kulture, tradicije, vjere. Ali zato loše "kopiraju" druge.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.