Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Ljudi uveli dva sljivotresa bukvalno i napravili vise nego za 82 minute 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Nije još gotova ova utakmica, Van Gal iskusni lisac.Romagnoli13 je napisao/la: ↑09 dec 2022, 21:46Hrvatska pukom srećom i lutrijom došla do polufinala i to se ovdje mnogi plaše napisati, jer ne žele da proturječe nekome. Više vjeruju tuđim očima nego svojima očito.
Argentina je uzela sve protivnike glatko, osim one nespretne predstave na početku Mundijala.
Sa ovakvim Messiem niko ne može biti potpuni favorit protiv njih.
Uostalom samo jedan poraz u više od 40 utakmica dovoljno govori za sebe.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Rekoh mozda, a koga hrvatska uzme glat jedna mu majka, ljudi nisu pobjedili glat 3 od zadnjih 20 utakmica, al eto argosi su rinaka.RubikovaKocka je napisao/la: ↑09 dec 2022, 21:40Osvojiti ce rinaku. Hrvatska ih salje kuci glat ovakve nikakve.
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
Izjednacit ce Holandija do kraja.
Ovi su gotovi, dali svoje za veceras.
Ovi su gotovi, dali svoje za veceras.
Aktivirali Burnley mode
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- Felixians4
- Kontakt:
FAKTI,tako je. No isto je vrijedilo i 2018. Hrvatska neka karma koja ih ide,za očekivati je opet egal iako ništa nikog ne bi trebalo iznenaditi. Šampioni su ostali,a sreća uvijek igra golemu ulogu,to je svatko tko se okušao na nekom amaterskom turniru mogao osjetiti,a kamoli kada se sučele najbolji od najboljih jedan na drugog.Romagnoli13 je napisao/la: ↑09 dec 2022, 21:46Hrvatska pukom srećom i lutrijom došla do polufinala i to se ovdje mnogi plaše napisati, jer ne žele da proturječe nekome. Više vjeruju tuđim očima nego svojima očito.
Argentina je uzela sve protivnike glatko, osim one nespretne predstave na početku Mundijala.
Sa ovakvim Messiem niko ne može biti potpuni favorit protiv njih.
Uostalom samo jedan poraz u više od 40 utakmica dovoljno govori za sebe.
Brazil je kvalitetniji od Hrvatske i Argentine,no koga to sad boli k
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Joj ciganluka, ovo nema u kantonalnoj ligi 

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Malo ga šilji Argentincima sudac, evo belaja
Koji cigan.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- feniksptica
- Kontakt:
EVOOOOO GAAA UDRI MUJOO
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Što se zakuha, kakav ganci je Paredes 

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- Felixians4
- Kontakt:
Nisam to ni napisao niti bi ti trebao si uzimati za pravo pisati u ime čitavog svog naroda da "mrzite Srbe". Mrziti je loše,znam po vlastitom primjeru. Tko je uradio vatromet i većinski slavio? Vjerojatno Hrvati,a vjerojatno su im se pridružili i neki Srbi,Bosanci,Slovenci,Rusi,Tungužani. Da netko slavi ne znam pobjedu Srbije ili BiH ili ikog u bilo čemu,ne mora biti sport,osobno ne bih zamjerio(prije da),no mnogi bi. Uopće mi ne smeta da nekome smeta takvo što i da se želi i obračunati. Svatko odgovara za svoje postupke i zna kamo i s kim živi.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑09 dec 2022, 21:32Ne mrzimo mi nikoga, osim Srba. Naročito u multietničkim gradovima npr. Tuzla, Sarajevo i sl. gdje živi dosta Hrvata, s kojima se svakodnevno susrećemo, provodimo vrijeme, družimo, u oba grada imaju recimo katoličke škole gdje i dosta Bošnjaka ide i nikada ne sjećam se da je bilo problema ili nešto. Samo kažem da je glupo slaviti pobjedu "komšijske" države vatrometom u glavnom gradu istoga što nema veze sa zdravim razumom, isto kao što nema veze kad se slavila pobjeda Turske, nigdje vezeFelixians4 je napisao/la: ↑09 dec 2022, 21:27Činjenica? Sad već ulazimo u duboke teme,no činjenicu treba dokazati da je činjenica. Ne mogu ti proturječiti,a još manje potvrditi riječi,no ponavljam,1000 % razumijem da ne volite Hrvate iako ne ulazim da li su razlozi ispravni i da li je točno ono što sam danas ovdje pročitao kao jedan od razloga,nema potrebe za opravdanjem,no isto tako,nekome osporavati pravo da (ne) navija za nekog i sl. je krajnje suludo,od koga god,gdjegod dolazi.
Što se tiče ovog za Acunu,pa tako je stalno,valjda bi raja trebala naučiti da nije baš u pravu i da nije normalno da stalno se nekog mora uzeti u krug na hate ili sprd jer je nemoguće da te osobe koje su na tim funkcijama najjačim ne znaju što rade,zašto i kog izabiru.
Kakav firaun, steta sto mu neko nije nogu slomio.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Vidi Paredesa panjine sta uradi, crveni bi mu ja dao za ovo.
Joj Paredesa koja bratina 

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Hajmo majstori jos jednu opstu tucu pa da bude pravo prvenstvo.
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
- akisarajevo92
- Kontakt:
Jel moguce da ovdje niko nije dobio crveni
Don't believe the hype.
- BosniaBoston
- Kontakt:
I onda kazu da je bunarenje besmisleno kao plan b, jok eto preko Bergvajna bi nesto uradili
Zadnja izmjena: BosniaBoston, dana/u 09 dec 2022, 21:52, ukupno mijenjano 1 put.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- LlullSergio
- Kontakt:
Kako ovo nije crveni hahahah
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Čist crveni, Lahoz pickica
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.