Mislim da je rekord Bitka kod Nirnberga, Portugal - Holandija 2006. 16 zutih i 4 crvena.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑09 dec 2022, 23:4115 žutih kartona bilo na ovoj utakmici, jel ovo rekord na svjetskim prvenstvima?
Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
- napoleon72
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Nepotrebno podcjenjivanje engleza.CROtorious je napisao/la: ↑09 dec 2022, 23:49Na koji nacin vidite da Englezi mogu proci Francuze? Ljudi nemaju nikakvu igru, nema nikakvog plana, Kane se spusti po loptu i onda Saka i Foden bi kao trebali nesta rijesit. Ljudi ce na hladno ispast od Francuza.
Nije samo Saka i Foden. Zaboravljaš Bellinghama, Hendersona, Sterlinga, Rashforda. Svi oni mogu zabiti.
Bice svega sutra. Imaće francuska odbrana posla.
-
- Kontakt:
Ne može .Felixians4 je napisao/la: ↑09 dec 2022, 23:21Može li bez "debilčine raspale"? Messi je briljantan,na statističkim siteu koji pojedinci kada im paše isture,a bavi se ocjenama,u 5 utkm. za više od 1 cijele ocjene prosječno iznad drugog najboljeg Argentinca,doduše napumpano penalima(no treba ih zabiti,protiv Poljaka je mašio iako je bio dobar,tu su povukli suigrači,a bilo je za prolaz).baboedindzeko09 je napisao/la: ↑09 dec 2022, 23:13Joj ove debilčine raspale, čovjek igrač utakmice u svim utakmicama bio do sad osim u prvoj, 4 gola i 2 asistencije i ovaj priča neko je njega odveo u polufinale
Nema tu slabog igrača,to valjda je svima jasno. Ništa kvalitetnija Argentina bila nije na zadnjih 5-6 Mundijala,a ono što pokojnog Maradonu drži za mnoge Argentice pred Messijem upravo su čudesa iz 1986. tako da ukoliko Leo sada uspije... Adios,sve je jasno
Jedan je veliki vjernik , drugi ateista idealno za uvrede

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- legenda reala
- Kontakt:
Top ekipa Portugal meni roster bara bara sa Engleskom i Francuskom, vjrvtno imaju i najboljeg takticara na klupi od svih ekipa koje su ostale na prvenstvu koliko god ga osporavali da igraju ruzan fudbal i sve to, al et vidjecemo sutra svebodi123 je napisao/la: ↑09 dec 2022, 23:41Meni ovo miriše na Portugal. Slabo ih ko spominje i nekako djeluju rasterećeno bez pritiska a zemlja su jaki, ništa slabiji od Francuske i Engleske, još se riješili i Ronalda. Imaju na papiru dobrog protivnika za četvrtfinale, i onda 50-50 u SF na umorne Engleze/Francuze koji će se porokat, a u finalu bi bili favoriti ko god bude
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Francuska - Engleska je finale prije finala. Englezi prolaze, dakle Englezi osvajaju.
Moja zelja je Argentina - Portugal
Moja zelja je Argentina - Portugal
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 09 dec 2022, 23:59, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
bombaysaphire je napisao/la: ↑09 dec 2022, 19:17Dasta normalni samo pola Dalmacije napadalo na Mostar i potez Vakuf Bugojno, a gdje su oni iz Osijeka ma dajte, nego dok ne zapuca na Sarajevo nije nas rat...Fjedan je napisao/la: ↑09 dec 2022, 19:12Sarajlije pale vatromet, a Hrvati će večeras paliti Bošnjačku imovinubaboedindzeko09 je napisao/la: ↑09 dec 2022, 19:05E Sarajlija vatromet za prolaz Hrvatske![]()
Mislio sam da smo mi u Tuzli najretardiraniji
![]()
Ne pale hrvati to su normalni ljudi ovi iz Hrvatske , nego ovi bolesnici ustaše iz Hercegovine, najgori ljudi na svijetu .
Nisam ni za vatromet u Sarajevu , dosta mi je turskih zastava bilo ...
Licha sampione

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Kako ce Barsini i Messi-evi fanboyi izdrzati ako izgubi drugo finale?
⚜️~⚜️~⚜️
- BoixosNois1899
- Kontakt:
I mene zanima ovo. Engleze je realno žrijeb opet pogledao. U grupi nisu imali ozbiljnog protivnika a ni u osmini. Totalno mi je nejasno kako je ekipa koja je prije par mjeseci primila 4 gola od Mađarske sad odjednom glavni favorit.CROtorious je napisao/la: ↑09 dec 2022, 23:49Na koji nacin vidite da Englezi mogu proci Francuze? Ljudi nemaju nikakvu igru, nema nikakvog plana, Kane se spusti po loptu i onda Saka i Foden bi kao trebali nesta rijesit. Ljudi ce na hladno ispast od Francuza.

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Nikad gori messi ima najvecu sansu u karijeri da uzme WC
Jbni brazilci su nam ujebali epsko polufinale

Jbni brazilci su nam ujebali epsko polufinale
- napoleon72
- Kontakt:
Al ako Argentina dodje u finale, mislim da bi ekipa koja Messiju eventualno izbije posljednju sansu za SPom postala daleko najomrazenija ikad.
Vec vidim sliku kako Messi gleda u boginju a iza neko slavi.

Vec vidim sliku kako Messi gleda u boginju a iza neko slavi.

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Nisu ni Englezi ni Francuzi imali top protivnika.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑10 dec 2022, 00:02I mene zanima ovo. Engleze je realno žrijeb opet pogledao. U grupi nisu imali ozbiljnog protivnika a ni u osmini. Totalno mi je nejasno kako je ekipa koja je prije par mjeseci primila 4 gola od Mađarske sad odjednom glavni favorit.CROtorious je napisao/la: ↑09 dec 2022, 23:49Na koji nacin vidite da Englezi mogu proci Francuze? Ljudi nemaju nikakvu igru, nema nikakvog plana, Kane se spusti po loptu i onda Saka i Foden bi kao trebali nesta rijesit. Ljudi ce na hladno ispast od Francuza.![]()
Mrs **** ti branitelji mater

- Felixians4
- Kontakt:
U Ligi Nacija na F4 su NIZOZEMSKA,ŠPANJOLSKA,ITALIJA i Hrvatska! Ovi s velikim slovima,velebne nacije fudbalske,nisu u polufinalu Svjetskog,Hrvati se ugurali na penale ovog puta protiv neeuropskih selekcija. Ta logika ne pije vodu ni najmanje. Danci su tamo razbijali Francuze. Ne može ENG nikako biti favorit niti protiv FRA niti POR eventutalno,no da budu u finalu,ne bi bilo iznenađenje,sve je to li-la... I suludo je pričati da je neki igrač LOŠ koji je na ovom nivou,ikoji igrač u rotaciji selekcije najjačih natjecanja,klupskih ili reprezentativnih u sportu kojim se bave pitaj jarca koliko ljudstvaBoixosNois1899 je napisao/la: ↑10 dec 2022, 00:02I mene zanima ovo. Engleze je realno žrijeb opet pogledao. U grupi nisu imali ozbiljnog protivnika a ni u osmini. Totalno mi je nejasno kako je ekipa koja je prije par mjeseci primila 4 gola od Mađarske sad odjednom glavni favorit.CROtorious je napisao/la: ↑09 dec 2022, 23:49Na koji nacin vidite da Englezi mogu proci Francuze? Ljudi nemaju nikakvu igru, nema nikakvog plana, Kane se spusti po loptu i onda Saka i Foden bi kao trebali nesta rijesit. Ljudi ce na hladno ispast od Francuza.![]()
Zadnja izmjena: Felixians4, dana/u 10 dec 2022, 00:07, ukupno mijenjano 1 put.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Portugalnapoleon72 je napisao/la: ↑10 dec 2022, 00:04Al ako Argentina dodje u finale, mislim da bi ekipa koja Messiju eventualno izbije posljednju sansu za SPom postala daleko najomrazenija ikad.![]()
Vec vidim sliku kako Messi gleda u boginju a iza neko slavi.![]()

⚜️~⚜️~⚜️
- napoleon72
- Kontakt:
Pa nisu ni Francuzi nikog jakog dobili. U 1/8 finala najgora moguca ekipa, grupa bez na papiru solidne (a u praksi ocajne) Danske prelagana.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑10 dec 2022, 00:02I mene zanima ovo. Engleze je realno žrijeb opet pogledao. U grupi nisu imali ozbiljnog protivnika a ni u osmini. Totalno mi je nejasno kako je ekipa koja je prije par mjeseci primila 4 gola od Mađarske sad odjednom glavni favorit.CROtorious je napisao/la: ↑09 dec 2022, 23:49Na koji nacin vidite da Englezi mogu proci Francuze? Ljudi nemaju nikakvu igru, nema nikakvog plana, Kane se spusti po loptu i onda Saka i Foden bi kao trebali nesta rijesit. Ljudi ce na hladno ispast od Francuza.![]()
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ma hajde Francuzi su ipak Francuzi. Brane naslov prvaka, imaju osjetno kvalitetniju ekipu, oni i jesu prvi favorit definitivno. Ali oko Engleske se uvijek nekakav hajp stvori na osnovu ničega. Po meni će to Francuzi riješiti lakše od očekivanog.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑10 dec 2022, 00:04Nisu ni Englezi ni Francuzi imali top protivnika.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑10 dec 2022, 00:02I mene zanima ovo. Engleze je realno žrijeb opet pogledao. U grupi nisu imali ozbiljnog protivnika a ni u osmini. Totalno mi je nejasno kako je ekipa koja je prije par mjeseci primila 4 gola od Mađarske sad odjednom glavni favorit.CROtorious je napisao/la: ↑09 dec 2022, 23:49Na koji nacin vidite da Englezi mogu proci Francuze? Ljudi nemaju nikakvu igru, nema nikakvog plana, Kane se spusti po loptu i onda Saka i Foden bi kao trebali nesta rijesit. Ljudi ce na hladno ispast od Francuza.![]()
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
-
- Kontakt:
Hrvatska je u finalu. Ko se kladi neka slobodno to odigra.
Liga nacija nije mjerilo ničeg, šprdancija obična, raspala Danska tukla Francuze 2 puta, ljudi nisu sposobni grupu sa Australijom proć
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.