Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Messi yebi male ustaše 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- CROtorious
- Kontakt:
Vidim opet neku nasu dominaciju, na svim pozicijama smo bolji od njih, imamo i Lovrena koji moze, ako zatreba, polomit nekog. Idemo dobit cigane iz Argentine. Da jos jednom u kratkom vremenu pokazemo tko smo i sto smo i da nam se jos jednom sagnu ovi sto nas pljuju.
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Drug, Messi je sve sem sigurnog izvođača penala

Zasto mentol ne koristi Dybalu, kakav lik 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Pa covjek je rekao da najbolji igrac puca, ne nuzno najbolji izvodjac.
Htio sam reci da puca najbolji, najpoznatiji, najodgovorniji igrac, da rastereti ostale.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ko vas pljuje majke ti, na drzavnoj televiziji kod nas komentator navijao za vas kao da igra BiH, po forumu svi pozitivno reagovali, u Sarajevu slavlje za pobjedu i ti opet nadjes da neko pljuje po tome, stvarno debilno.CROtorious je napisao/la: ↑10 dec 2022, 10:47Vidim opet neku nasu dominaciju, na svim pozicijama smo bolji od njih, imamo i Lovrena koji moze, ako zatreba, polomit nekog. Idemo dobit cigane iz Argentine. Da jos jednom u kratkom vremenu pokazemo tko smo i sto smo i da nam se jos jednom sagnu ovi sto nas pljuju.
Da mi je vidjeti kako bi se reagovalo da neko u Sirokom slavi kad BiH pobjedi
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
https://sportsport.ba/fudbal/lautaro-ma ... mci/440155Kamera na krovu snimila kakav bezobrazluk su izveli Nizozemci prije odlučujućeg penala Lautara
Nisu ni holandezi cvječke

Pa 70posto ove teme je bilo i navijalo protiv Hrvatske te pisali o tome da ne mogu navijati za agresora.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑10 dec 2022, 11:07Ko vas pljuje majke ti, na drzavnoj televiziji kod nas komentator navijao za vas kao da igra BiH, po forumu svi pozitivno reagovali, u Sarajevu slavlje za pobjedu i ti opet nadjes da neko pljuje po tome, stvarno debilno.CROtorious je napisao/la: ↑10 dec 2022, 10:47Vidim opet neku nasu dominaciju, na svim pozicijama smo bolji od njih, imamo i Lovrena koji moze, ako zatreba, polomit nekog. Idemo dobit cigane iz Argentine. Da jos jednom u kratkom vremenu pokazemo tko smo i sto smo i da nam se jos jednom sagnu ovi sto nas pljuju.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
LažRosicky je napisao/la: ↑10 dec 2022, 11:30Pa 70posto ove teme je bilo i navijalo protiv Hrvatske te pisali o tome da ne mogu navijati za agresora.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑10 dec 2022, 11:07Ko vas pljuje majke ti, na drzavnoj televiziji kod nas komentator navijao za vas kao da igra BiH, po forumu svi pozitivno reagovali, u Sarajevu slavlje za pobjedu i ti opet nadjes da neko pljuje po tome, stvarno debilno.CROtorious je napisao/la: ↑10 dec 2022, 10:47Vidim opet neku nasu dominaciju, na svim pozicijama smo bolji od njih, imamo i Lovrena koji moze, ako zatreba, polomit nekog. Idemo dobit cigane iz Argentine. Da jos jednom u kratkom vremenu pokazemo tko smo i sto smo i da nam se jos jednom sagnu ovi sto nas pljuju.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nije tacno, citao sam temu, i vidio sta se pisaloRosicky je napisao/la: ↑10 dec 2022, 11:30Pa 70posto ove teme je bilo i navijalo protiv Hrvatske te pisali o tome da ne mogu navijati za agresora.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑10 dec 2022, 11:07Ko vas pljuje majke ti, na drzavnoj televiziji kod nas komentator navijao za vas kao da igra BiH, po forumu svi pozitivno reagovali, u Sarajevu slavlje za pobjedu i ti opet nadjes da neko pljuje po tome, stvarno debilno.CROtorious je napisao/la: ↑10 dec 2022, 10:47Vidim opet neku nasu dominaciju, na svim pozicijama smo bolji od njih, imamo i Lovrena koji moze, ako zatreba, polomit nekog. Idemo dobit cigane iz Argentine. Da jos jednom u kratkom vremenu pokazemo tko smo i sto smo i da nam se jos jednom sagnu ovi sto nas pljuju.
U Sarajevu slavili Bosnjaci pobjedu Hrvatske, na drzavnoj TV Bosnjaci navijali za Hrvatsku, po fejsbuku svi hvale Hrvate, od raje koju imam i navijali svi za vas
Normalno da ima pojedinaca koji ne mogu navijati za vas, zbog proslosti, izgubili su clanove porodice, al to je normalno, ne navijate ni vi vjerovatno za Srbiju kad igra.
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 10 dec 2022, 11:38, ukupno mijenjano 2 puta.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Alison je juce bio na nivou golmana iz 4 engleske ligeChapman1886 je napisao/la: ↑10 dec 2022, 10:01sinošnji dan je pokazo kakva je ubleha JURGEN KLOPP i čitava luzerajsko kriminalna pedofilsko pedderska orgamizacija LUZERPOUL
van dick biježi od bilo kog duela , prosipa gesivnost bez ikakojeg razloga na parefesu (TREBO DOBITI CRVENI) šta napuco hloptu vidi se da nije nikog gađo puco u prazno izašo promašijo penal EMILIANO MARTINEZ NAJ BOLJI GOLMAN JUŽME AMERIKE rutinski odbranijo mada ovoj letvi i levatu bi i ja sinoć odbranio penal zar je on ikad odigro dobru utaknicu pod pritiskom????????? užasan tarabić i prosjećan igrač,grijeh je i božija bi nas kazna sve stigla daje on onda osvojio zlatnu loptu , pa šta se sve gura pod nekake klase nemožeš da vijeruješ
drugi slućaj alisson , ISKLJUČIVO JEDINI KRIVAC U ISPADANJU BRAZILA . nije tite niđta krivo on je taktički odgovorijo , to što ovaj prima gol od petkovića koji se na terminu nesmije primiti (pada dvije minute) i onako mlitavuo odbranjava penale jasno je koje krivac , vidi se da je na golu bijo ko puškom natjeran pa još jedan koji krahira po d pritisom
dva "naj bolja"igrača luzerpula se raspala pod pritiskom i direktno su jedini krivci za isapadnje holandije i brazila ...ikad mi nezlaice krenu uzdizati taj propalitiet i kučku od FA miljenicu na čelu sa zubatim spadalom smradom govedu kretenu na glupi fuuuuuuuuuj
Navijati protiv zemlje gdje zivis te u kojoj si rodjen, mozemo nazvati veleizdajom.
To sto navijamo protiv komsija sa kojima nismo imali bajnu proslost je nesto posve normalno.
Da recemo igra Slovenija, imali bi vjv nasu punu podrsku.
To sto navijamo protiv komsija sa kojima nismo imali bajnu proslost je nesto posve normalno.
Da recemo igra Slovenija, imali bi vjv nasu punu podrsku.

In the midst of chaos, there is also opportunity.
Navijam protiv Srba i navijam za Hrvatsku. Deal with it 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Dobar jutar haparatlijice, bimgo skladištari, hifa pumpadžije i svi ostali prijatelji. Pozdravio bih vas i ranije al sam mahmuran

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- CROtorious
- Kontakt:
Ima i u HR koji pljuju po reprezentaciji, a kamoli vani. Post je namjenjen svima, i onim moronima koji pricaju bitno da igra Livaja i da zabije gol, a ne kako HR prode. Post je namjenjen za sve.MortemHz je napisao/la: ↑10 dec 2022, 11:31LažRosicky je napisao/la: ↑10 dec 2022, 11:30Pa 70posto ove teme je bilo i navijalo protiv Hrvatske te pisali o tome da ne mogu navijati za agresora.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑10 dec 2022, 11:07
Ko vas pljuje majke ti, na drzavnoj televiziji kod nas komentator navijao za vas kao da igra BiH, po forumu svi pozitivno reagovali, u Sarajevu slavlje za pobjedu i ti opet nadjes da neko pljuje po tome, stvarno debilno.
Zadnja Klupa
Ja, i ?
Valjda navijamo za koga mi hocemo, a ne da nam neko namece za koga da navijamo

Ali ipak smo ljudi pa na kraju cestitamo, za razliku od nekih

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Tacno, ne do Bog napisati da navijas za neku repku koja u tom trenutku igra protiv Hrvatske, odmah ti ovi hercegovacki skacu na vrat i popljuju nasu zajednicku drzavu do kraja kao da najveci olos. Nikad nisam mogao shvatiti taj kompleks.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.