Majorizirani papak.
Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Nijedan hrvat iz BiH neće skakati na golove BiH više nego na golove Hrvatske, nema teoretske šanse, čak ni ovi iz multietičnih sredina, njima je u krvi da se predstavljaju većim hrvatima nego što jesu, kad napuste ovu zemlju i presele u dijasporu, pokazuju svoje pravo lice
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Džasmine ponesi nam njemačke nutele i praška kad navraćo
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Ne kažem da nisu. Živio sam u Zagrebu i ljudi iz tog grada su fakat i vise nego okej. I oni ne vole ove lazne Hrvate iz hercegovačkog kamenjara. Bukvalno su kao dva različita svijeta. Npr mene su pazili u toku Ramazana, bolje nego sto bi me neki Bošnjak pazio. Dok ti ovdje imaš Bosanskog hrvata koji se hvalio kako odbija od Plate ljudima koji poste.Otelo je napisao/la: ↑10 dec 2022, 12:55A neki su i dobri, pusti ovo.
Imam dosta prijatelja Hrvata, kod nekih spavao u kući noćima.
Opijali se skupa, niko mi nikad ništa nije rekao.
Jedino nacionalisticko iskustvo sam imao kad je neki naš izvrijeđao mog jarana iz Jajca koji je kao Hrvat, a skače više na golove Bosne od mene.
Nas Bošnjake su gotivili maksimalno te su se stalno šprdali na račun ovih bosanskih Rvata.
- CROtorious
- Kontakt:
Nitko ne govori nista za navijanje protiv HR ili za neku drugu drzavu, nego kad isplivaju ova go.vna cim HR primi gol pa pocne sa ustasama i otkrivaju pravo lice. Ovo je sportski forum, ali ocito srbi i oni koji se tako osjecaju moraju pocet spominjat druge stvari. Realnost je da nikad srbi nece bit ni blizu ovog sto je HR i da se mogu pojest od zavisti.Finn je napisao/la: ↑10 dec 2022, 12:09Al' fkt, što bi se moralo navijati za Hrvatsku, po nekom zdravom razumu, navijaš za svoju državu, a ostale su ti sve iste, simpatišeš koju želiš. Pogotovo naša raja koja su odrasla na Brazilu i brazilskim majstorima, sasvim logično da se navija za Brazil u ovoj prilici. Ovo ovako samo logički, da ne uzimamo ratne konotacije i ostalo.
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Everyday it seems we're wasting away
-
- Kontakt:
Gledao sam utakmicu u Zagrebu sinoć , na HRT2 pa kasnije i goste u studiju .
Bome i onaj Joško Jeličić je klasični furač , ono ismijavanje protivnika nakon pobjede , to mu je glavno .
Rade Bogdanović je primjer šta treba reći
Bome i onaj Joško Jeličić je klasični furač , ono ismijavanje protivnika nakon pobjede , to mu je glavno .
Rade Bogdanović je primjer šta treba reći

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Nemaju potrebe Argentinci ni igrati utakmicu.JoeBleck je napisao/la: ↑10 dec 2022, 12:42Jao teme sviju mi , ovdje se i dalje pise o Hrvatima i Srbima.Pa na ovom Balkanu za 400 godina nece biti bolje.Boli me qrac i za jedne i za druge , sport je nesto sasvim drugo.Ja recimo simpatisao sam Hrvate protiv Brazilaca ali u SF navijat cu za Gaucose zbog Messija i navijaca.
Po meni Hrvati su jaci , jednostavno imaju na kljucnim pozicijama bolje fudbalere.Imaju vezni red koji moze zakljucati Messija i to je najvaznija karika Hrvata.Ostatak Argentinskog tima tesko ista moze uraditi.No , ovo je fudbal , sve je moguce.
Jel se brisu kartoni sad ?
Igra li Hakimi danas ?
Hajmo malo o fudbalu…
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Koga ćeš ti izvesti na ručak ublehaš jedan koji "prosipaš" seoske fore godinama ovdje?Rigoletto je napisao/la: ↑10 dec 2022, 12:43Javi se u pm da te izvedem negdje na rucak dok si tu. Jeb.ale te balije, ustaše i četnici u 21.stoljecu hamalu napaceni.bombaysaphire je napisao/la: ↑10 dec 2022, 12:39Dobro je kralju , naporan si pravo stalno se kačiš na moje postove kad napišem ustaša , popusti malo . Šta sam slagao ? Što si samo to izvukao , šta piše u ostatku posta ?
Mrzim ja i balije i četnike , i njih spominjem ali tada se ne oglašvaš , pa zašto ?
Evo ti trenutna lokacija , pati sine![]()
![]()
![]()
I ajde kaze navijaj 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Antipolitika3
- Kontakt:
Toliko mrznje a Pjanketov mali i Dzeko sretni.
Meni je drago da narod na balkanu slavi pa bila to Srbija ,Hrvatska ili
Meni je drago da narod na balkanu slavi pa bila to Srbija ,Hrvatska ili

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
Ja ću mu se javiti sljedeći put sigurno , nema razloga da ne odemo na ručak . Treba se družiti sa ljudima što više , a manje sa telefonima . Naravno , ne čitati smeće od kliksaMancini je napisao/la: ↑10 dec 2022, 13:08Koga ćeš ti izvesti na ručak ublehaš jedan koji "prosipaš" seoske fore godinama ovdje?Rigoletto je napisao/la: ↑10 dec 2022, 12:43Javi se u pm da te izvedem negdje na rucak dok si tu. Jeb.ale te balije, ustaše i četnici u 21.stoljecu hamalu napaceni.bombaysaphire je napisao/la: ↑10 dec 2022, 12:39
Dobro je kralju , naporan si pravo stalno se kačiš na moje postove kad napišem ustaša , popusti malo . Šta sam slagao ? Što si samo to izvukao , šta piše u ostatku posta ?
Mrzim ja i balije i četnike , i njih spominjem ali tada se ne oglašvaš , pa zašto ?
Evo ti trenutna lokacija , pati sine![]()
![]()
![]()

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
To je druga stvar, nisam fan toga, već sam primijetio par postova u kojima se neki likovi čude odakle nekom pravo da navija za Brazil u meču sa Hrvatskom. I to nije čak ni navijanje protiv Hrvatske, već navijanje za Brazil. Nisam fan ni tog navijanja protiv Hrvatske, ali svako ima pravo.CROtorious je napisao/la: ↑10 dec 2022, 13:04Nitko ne govori nista za navijanje protiv HR ili za neku drugu drzavu, nego kad isplivaju ova go.vna cim HR primi gol pa pocne sa ustasama i otkrivaju pravo lice. Ovo je sportski forum, ali ocito srbi i oni koji se tako osjecaju moraju pocet spominjat druge stvari. Realnost je da nikad srbi nece bit ni blizu ovog sto je HR i da se mogu pojest od zavisti.Finn je napisao/la: ↑10 dec 2022, 12:09Al' fkt, što bi se moralo navijati za Hrvatsku, po nekom zdravom razumu, navijaš za svoju državu, a ostale su ti sve iste, simpatišeš koju želiš. Pogotovo naša raja koja su odrasla na Brazilu i brazilskim majstorima, sasvim logično da se navija za Brazil u ovoj prilici. Ovo ovako samo logički, da ne uzimamo ratne konotacije i ostalo.
Doslovno već navijamo i to odavno, i ja i većina ljudi koji me okružuju.Goalgetter je napisao/la: ↑10 dec 2022, 12:40Kad se ovi javljaju sto mrze i preziru sve zivo u zemlji kojoj zive.Zbog takvih nikad necemo navijati niti za Hrvatsku a ni za Srbiju.

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Kakav je Mesha bracan .Lautaro kad je zabio svi otcali do njega i pobacali se , GOAT prvo to Emiliana otrcao pa onda do ostalih.Zna ko je kljuc penala .
Ni vjere ni nacije. Najgori mentalitet ljudi.Madal je napisao/la: ↑10 dec 2022, 13:15Doslovno već navijamo i to odavno, i ja i većina ljudi koji me okružuju.Goalgetter je napisao/la: ↑10 dec 2022, 12:40Kad se ovi javljaju sto mrze i preziru sve zivo u zemlji kojoj zive.Zbog takvih nikad necemo navijati niti za Hrvatsku a ni za Srbiju.
Što bi rekli neka pati kome smeta
![]()
- RollingPaper
- Kontakt:
Činjenica je da veći broj Bošnjaka koji navija za Hrvatsku, nego Hrvata iz Bosne koji navijaju za Bosnu. Hrvati koji navijaju za Bosnu, realno to su većinom Hrvati iz Sarajeva, Tuzle, Zenice itd. To su naše komšije, to su naša braća i svi ih tako doživljavamo.
Dok je teško nać Hrvata koji otvoreno podržava reprezentaciju BIH iz zapadnog Mostara, Posušja, Čapljine itd. Imam par prijatelja iz Hercegovine s kojima sam prošao dosta toga, jednom su me ugostili i kad smo se zapili počele su neke teme, i onda su njihovi jarani počeli priče kao da su oni za Herceg Bosnu i protiv BiH bla bla, pa su onda i zapjevali neku njihovu nacionalisticku pjesmu nesto "nema vise mostova", lagano kao da mene nema za stolom. Ovi moji su mi se izvinjavali poslije al rekao sam im bujrum kod mene kad god hocete ali meni se vise ne dolazi tamo.
Dok je teško nać Hrvata koji otvoreno podržava reprezentaciju BIH iz zapadnog Mostara, Posušja, Čapljine itd. Imam par prijatelja iz Hercegovine s kojima sam prošao dosta toga, jednom su me ugostili i kad smo se zapili počele su neke teme, i onda su njihovi jarani počeli priče kao da su oni za Herceg Bosnu i protiv BiH bla bla, pa su onda i zapjevali neku njihovu nacionalisticku pjesmu nesto "nema vise mostova", lagano kao da mene nema za stolom. Ovi moji su mi se izvinjavali poslije al rekao sam im bujrum kod mene kad god hocete ali meni se vise ne dolazi tamo.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Bezveze je kad neka odrasla osoba igrače od 20-30 godina naziva ustašama. Od nekih me to ne čudi, ali ima forumaša od kojih to i nisam očekivao.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Hrvati iz Tuzle, tačnije iz MZ oko Tuzle, ne navijaju za BiHRollingPaper je napisao/la: ↑10 dec 2022, 13:31Činjenica je da veći broj Bošnjaka koji navija za Hrvatsku, nego Hrvata iz Bosne koji navijaju za Bosnu. Hrvati koji navijaju za Bosnu, realno to su većinom Hrvati iz Sarajeva, Tuzle, Zenice itd. To su naše komšije, to su naša braća i svi ih tako doživljavamo.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.