Hrvatska, Belgija, Španija, Portugal i veoma neugodna Kanada.
Iskihat ćemo sve ovo za večeras, vazda se na nama kola slome
To, i zasto ako gotivis jednog defaultom mrzis drugog? Obojica su majstori, moguce je cijeniti obojicu. Isto i sa LBJ vs Jordan, ili 2pac Biggie. Jarane ja jos nisam vidio boljeg klasicnog spica od Batistute i onog Brazilca Ronalda, a proslo je evo 20 godina. Necete zadugo vidjeti ni ovu dvojicu.dscile je napisao/la: ↑10 dec 2022, 18:01Jeste, jer jedna utakmica definise neciju karijeru i rijesava sve goat dileme.Romagnoli13 je napisao/la: ↑10 dec 2022, 17:59Tako jeeee! Niko nije mogao ni zamisliti ovako nešto, a Maroko je najviše pokazao do sada na Mundijalu.
Večeras je završena karijera Ronalda i lažna dilema oko titule Goata, to je niko drugi do Leo Messi.
Da ne bude zabune, meni niti jedan niti drugi nisu goat jer mislim da fudbal ni nema goat-a.
A ako Messi ne osvoji sta onda? Ne brukaj se zivota ti.Romagnoli13 je napisao/la: ↑10 dec 2022, 17:59Tako jeeee! Niko nije mogao ni zamisliti ovako nešto, a Maroko je najviše pokazao do sada na Mundijalu.
Večeras je završena karijera Ronalda i lažna dilema oko titule Goata, to je niko drugi do Leo Messi.
100%
Opet sam place
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.