Sad bio na Zeili , kakvo ludilo Allahu dragirob do bagro je napisao/la: ↑10 dec 2022, 19:23Zato Frankfurt gori.![]()

Sad bio na Zeili , kakvo ludilo Allahu dragirob do bagro je napisao/la: ↑10 dec 2022, 19:23Zato Frankfurt gori.![]()
Jeste ali je i prvenstvo odigrao fenomenalno i zato ga je Real odma doveo, dodao bih i Kroosa ali i on je bio dokazan al eto.
Mesut Ozil, Khedira 2010.DamirT je napisao/la: ↑10 dec 2022, 19:25Kako Ochoa ne napravi veliki transfer, oduvijek ce mi to biti pitanje.Finn je napisao/la: ↑10 dec 2022, 19:24Ee, zaboravih dodati, a da je bio nepoznat i nebitan prije tog prvenstva.f0rest1946 je napisao/la: ↑10 dec 2022, 19:22
Thibaut Courtois strasan transfer znas i sam kako je branio protiv vas prosle godine![]()
Ali slazem se s tobom dosta gresaka bude kod takvih igraca.![]()
Courtois je bio izgrađeno ime prije Mundijala.
Cipi je naveo jednog, Navas 2014.![]()
Jedno je reci da je neko bolji (to je ok i subjektivno), a drugo je reci da se ne mogu uopste porediti.Sport90 je napisao/la: ↑10 dec 2022, 19:21Upravo si sam dao odgovor. Nema smisla podesiti ili raspravljati je li zemlja ravna ili okrugla a ta se debata redovno vodi. Dovoljan je jedan da dodje i kaže on je bolji i krene rasprava. Recimo ti isto radiš sa Hardenom kad kažeš da je bolji od Štefa (a i ti i ja znamo da su neuporedivi) i krene rasprava.alemsa je napisao/la: ↑10 dec 2022, 19:15Ove je jos lakse porediti jer su igrali istovremeno. Ne ulazim u to ko je bolji, svejedno mi kad gotivim obojicu, ali da kazes da se ne mogu porediti a citav svijet ih poredi mi je ravno da kazes da je zemlja ravna, a citav svijet misli da je okrugla, eto resto svijeta neznalice a ti strucnjakBosniaBoston je napisao/la: ↑10 dec 2022, 19:02
Pa i Jordana i Lebrona porede al zna se ko je baba. A licmo mi je izmedju njih i manja razlika sto se igrackog kvaliteta tiče
Turnirski golman, kad je bio u La Ligi bio taraba, prosjek
Propali Portugalac je stvarno zalostan lik. Sad moze ponovo plakati kod Piersa dok GOATnel Messi igra polufinale SP.Sport90 je napisao/la: ↑10 dec 2022, 19:18Ide sad jedan intervju gdje Rona objašnjava sta se desilo. Kako je savez **** i da čak od 2002-2003 nisu jakuzzi promijenili, tegovi se izlizali i sad su jedno 5-10 g lakši nego što na njima piše i kako čovjek da bude spreman i da da doprinose ekipi ili nedo Bog da se pozdrave navijači i sa ostatkom ekipe proslavi pobjeda kad on ne zabije gol, a tako nikakvi uslovi.
Ta dvojica su bili poprilično poznati, barem u Njemačkoj.
Pa nisu bili neke klase u to vrijeme, imali 20 godina obojica, to ono što se ja sjećam da nije promašaj bio, jer su imali ok karijeru u Madridu.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑10 dec 2022, 19:44Ta dvojica su bili poprilično poznati, barem u Njemačkoj.
Transfer je napravio i James Rodriguez, Enner Valencia 2014,
Ma ne mozes Ronny O’Sullivana porediti sa John Higginsom.alemsa je napisao/la: ↑10 dec 2022, 19:15Ove je jos lakse porediti jer su igrali istovremeno. Ne ulazim u to ko je bolji, svejedno mi kad gotivim obojicu, ali da kazes da se ne mogu porediti a citav svijet ih poredi mi je ravno da kazes da je zemlja ravna, a citav svijet misli da je okrugla, eto resto svijeta neznalice a ti strucnjakBosniaBoston je napisao/la: ↑10 dec 2022, 19:02Pa i Jordana i Lebrona porede al zna se ko je baba. A licmo mi je izmedju njih i manja razlika sto se igrackog kvaliteta tiče
Osim Gvardiola ne vidim nikog ko bi mogao napraviti transfer u neki bas top klub, a da je pokazao nesto na ovom SPu. On je na ovom turniru bas eksplodirao, iako je i prije bio ogroman potencijal.emir18 je napisao/la: ↑10 dec 2022, 19:51Pa nisu bili neke klase u to vrijeme, imali 20 godina obojica, to ono što se ja sjećam da nije promašaj bio, jer su imali ok karijeru u Madridu.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑10 dec 2022, 19:44Ta dvojica su bili poprilično poznati, barem u Njemačkoj.
Transfer je napravio i James Rodriguez, Enner Valencia 2014,
Veliki rizik su bili svakako.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.