Top reklama realno.
Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
- kolezeljovac
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Odlično nas drugo poluvrijeme ja mislim očekuje. Vjerovatno će Francuzi koji su iskusniji ovo rutinski završiti... Moglo bi se desiti da odbrane naslov...
Zadnja izmjena: kolezeljovac, dana/u 10 dec 2022, 21:06, ukupno mijenjano 1 put.
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
- Kontakt:
Ma naravno. A slažem se s tobom da je glupo pravilo, ako već gledaš ne košta te ništa da sviraš faul van 16 što je bio.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑10 dec 2022, 21:04Nisam znao, priznam, zato sto nisam vidjao te situacije, ovo da svira penal pa gleda i ponisti ili preinaci jesam.Bundesliga je napisao/la: ↑10 dec 2022, 21:02Dobar je Rio, šta ste napali čovjeka. Nije znao pravilo i to je to.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Hvala Bogu, konacno je poceo davati zute kartone
Ljudima su SP izgleda dobra samo kada ovi veliki pobjeđuju, vrh prvenstvo svako može svakoga dobiti.totasef1 je napisao/la: ↑10 dec 2022, 21:03Sta je poenta ako ce istih 5-6 reprezentacija igrati polufinale. Prvenstvo zasad ekstra sto se tice fudbala, pocetak mi je bio los ali one utakmice iz 3. kola i nokaut faza ekstra. Jest da neke utakmice nisu dale previse dopadljiv fudbal u nokautu ali opet bilo je svega sto fudbal donosi, drame , preokreta, penala, iznenadjenja itd.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑10 dec 2022, 20:59Inače je ovo svjetsko čista qarina, morali smo čekati do sada jednu high level utakmicu, dinamičnu.
Sad u polufinalu ćeš imati dva mrtvaca Argentina - Hrv
I underdog ide na vecerasnjeg pobjednika.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Gluplja je ona za kladionicu, ono kad je bal nek je fudbal

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Ma meni je ostalo u glavi da je bilo situacija da gledaju je li penal ako je blizu 16-erca i daju faul ako je izvan.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑10 dec 2022, 21:04Nisam znao, priznam, zato sto nisam vidjao te situacije, ovo da svira penal pa gleda i ponisti ili preinaci jesam.Bundesliga je napisao/la: ↑10 dec 2022, 21:02Dobar je Rio, šta ste napali čovjeka. Nije znao pravilo i to je to.
Puno se ovdje pljuje mbappe pa njemu je dovoljna sekunda da napravi majstoriju 

Jest ako se svira odmah nesto, ako ne svira ne mozeCipiripiblicblic je napisao/la: ↑10 dec 2022, 21:07Ma meni je ostalo u glavi da je bilo situacija da gledaju je li penal ako je blizu 16-erca i daju faul ako je izvan.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑10 dec 2022, 21:04Nisam znao, priznam, zato sto nisam vidjao te situacije, ovo da svira penal pa gleda i ponisti ili preinaci jesam.Bundesliga je napisao/la: ↑10 dec 2022, 21:02Dobar je Rio, šta ste napali čovjeka. Nije znao pravilo i to je to.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ja se slazem. Kad vec gledaju nek dosude i slobodni ali nisu jos to uveliCipiripiblicblic je napisao/la: ↑10 dec 2022, 21:07Ma meni je ostalo u glavi da je bilo situacija da gledaju je li penal ako je blizu 16-erca i daju faul ako je izvan.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑10 dec 2022, 21:04Nisam znao, priznam, zato sto nisam vidjao te situacije, ovo da svira penal pa gleda i ponisti ili preinaci jesam.Bundesliga je napisao/la: ↑10 dec 2022, 21:02Dobar je Rio, šta ste napali čovjeka. Nije znao pravilo i to je to.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Pa ovo je 3x jača utakmica po tempu, nego Maroko-Portugal, o čemu ti pričaš?RubikovaKocka je napisao/la: ↑10 dec 2022, 20:52Cuj po cemu. Po svemu.JonSnow je napisao/la: ↑10 dec 2022, 20:49Po čemu je bila bolja?RubikovaKocka je napisao/la: ↑10 dec 2022, 20:48Ona tekma danas je bila bolja bar 3x. Sta je ovo u pm.
Sanse, tempo, borba, mnogo zanimljivija prije svega ..
Ovo je dno dna, a lafo svjetska krema na terenu
Ovo kome je dobro za mene nije normalan ili veze nema o fudbalu.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Ova je utakmica bolja od sve tri prethodne zajedno.
Ovi što mrze ovo SP su ljuti jer neće vidjeti Portugal - Argentina finale.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
A prije ove je to bila Njemačka - Španija.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Bukvalno, strašan tempo
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Francuzi gori bunkerasi od Maroka, nije da nismo navikli
Stvarno Deschamp nije nista promijenio od prije 4 godine

Stvarno Deschamp nije nista promijenio od prije 4 godine
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
E ovo jes,ovo je u 16metara ako niste znali 

SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
E ovo je penal, a ne ono.

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.