Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022
Re: Svjetsko prvenstvo u fudbalu-Katar 2022

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ma jok, daj nam još bunarenja, "kontrole utakmice", destrukcije i bunkera. To je atraktivno.

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Da svako ovako puca penal ne bi od Livakovica napravili Casilasa,unesi je majstore kroz mrezu
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Jesu vala stali francuzi
Sto se Lloris baci desno, Kane svaki penal ikad osutao lijevo
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Jedine dvije utakmice koje su licile na elitni klupski nivo koji redovno gledamo.
- Panta79rei
- Kontakt:
Ne volim ni engleze, ali šta ovi francuzi rade večeras i šta im sudac pušta 

1:1 e sad će biti zanimljivo.
1:1 e sad će biti zanimljivo.
Šutnji sam se naučio od brbljavaca, trpeljivosti od netrpeljivih, ljubaznosti od neljubaznih. Tim učiteljima ne smijem biti nezahvalan.
H. Džubran
H. Džubran
Nema Francuska nikog sa klupe ubacit, a ovo što im trener odredi da igraju je za zatvora.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Kane u Bajernu ce biti 

Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- Marsal
- Kontakt:
Mbappe pretrča Walkera ko čunj na treningu.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Zasluzili su Englezi gol. Bio sam neutralan prije pocetka utakmice al definitivno sad za Engleze navijam. Idemo sad jako, ne spustajte rucnu.
Isti mu k i da se bacio lijevo. Ovo izvaljuje zglob.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Vjerovatno je kontao da ce promijeniti stranu da ga iznenadi. Ili ga je Mbappe sjebao sugestijom

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Pa svaka im je utakmica ovakva,ne znam sta gledati vi,konstantno umrtve tekmu,Mbappe nesto gore uradi,a danas je dobro zatvoren od Walkera.
Posle vodstva su uglavnom uvijek u bunkeru
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- CROtorious
- Kontakt:
Daj i ovo na penale, nek se svi jednako umore za polufinale.
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Everyday it seems we're wasting away
- Felixians4
- Kontakt:
a ono,2018. podsjeti se što je promašio protiv hrvatske(a trippier majstorski doveo ih u vodstvo),finale lige prvaka izboreno bez njeg. napadačina,klasetina,al i on je bio looser so far,včrs isto dominantan,no obrani mu zicer upravo kolega iz tottenhama,falilo je samo da i penal ne iskoristi.
najveći outsider jedini zadržao vodstvo,i to više od sat vremena(na kraju s igračem manje),sve ostalo olako ispušteno od brazila,argentine,francuske
- BosniaBoston
- Kontakt:
Valjda jer je mislio da ce Kane promijenit stranu jer je svjestan koliko Ljoris poznaje njegove tendencije
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Giroud je Jasmin Mesanovic u poredjenju sa Benzemom
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Jedan Forumas ovdje (Srebrenko) bi rekao da nemas pojma kako se puca Penal.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Meni je citava njihova reprezentacija odvratna. Uvijek bila. Od Engleza postujem Bekama i Zerarda

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.