Francuzi tacno ne zna covjek sta bi mislio o njima, sve nekako na guzove ali idu ljudi prema obrani titule

Steta mogli smo gledati produzetke, ali penali su lutrija, osim kad ih izvode Hrvati

Spustanje,lagano spustanje,prvo Talijana pa onda Francuzaca.kolezeljovac je napisao/la: ↑10 dec 2022, 22:07E cuj bolja ekipa ispala.... Pa ybt ljudi igrali sve protiv repki nižerazrednih do večeras, kao i u Rusiji do Hrvata.... Karine, karine i Karine.... Da svijet i fudbal postoje još 100.000 godina neće uzeti EP i WC...
Ne padaj mi braco u očima... Gdje će ti njih biti žao
Dolazi na klupu kao Ronaldo i plaće dok ispadaju od Maroka
Pa jesi li gledao utakmicu? U raji imam 100 hejtera engleske reprezentacije i nocas su svi navijali za Englesku. Ubili ih igrom, al jbg, prokletstvo koje ih prati godinama. Najveci floperi na penalima godinama.kolezeljovac je napisao/la: ↑10 dec 2022, 22:07E cuj bolja ekipa ispala.... Pa ybt ljudi igrali sve protiv repki nižerazrednih do večeras, kao i u Rusiji do Hrvata.... Karine, karine i Karine.... Da svijet i fudbal postoje još 100.000 godina neće uzeti EP i WC...
Pa dobro su igrali čitavo prvenstvo, uključujući i ovu utakmicu. Uopće nije čudo da su smatrani favoritima.
Rabiot igra samo zbog bijele kvoteRollMan je napisao/la: ↑10 dec 2022, 22:06Francuzi na mentalitet.
Osnovni problem s ovim klocinom Dešampom ponovo neubacivanje Camavinga životinje/razarača u momentima kada Englezi satiru vezni red Fr.
Da je imao Camavingu zadnjih pola sata mnogo mnogo bi stabilnije izgledali.To bi ih moglo zayebati u finalu protiv Argentine . Rabiot im uopšte nije potreban tamo , imaju visinsku dominaciju i bez nje i to kakvu, međutim čovjek je drvo, nije okretan , nije ni neki razigravač. Camavinga je daleko bolji u iznošenju loptu, dečko je i ne iznosi kroz pas igru nego leti s njom i brz je. Djeluje da bi bi bilo znatno kompaktiniji s njim u vezi.
Mislim da je obajatila malo ta priča o podcjenjivanju. Ne podcjenjuje ga više niko zadnjih par godina. Svi su saglasni da je klasa, hvale ga poslije svake utakmice. I mnogo je bolji fit za Francuze od Benza, što je najvažnijeRomagnoli13 je napisao/la: ↑10 dec 2022, 22:10Giroud igrač za velike utakmice. Jedan od najboljih u zadnjih 10 godina, ali strašno potcijenjen.
Nisu gola iz igre dali, a oba penala meh nije neka šansa bila, tanko protiv ekipa kao što je Francuska moraš sve pogoditi.
spursman je napisao/la: ↑10 dec 2022, 22:12Rabiot igra samo zbog bijele kvoteRollMan je napisao/la: ↑10 dec 2022, 22:06Francuzi na mentalitet.
Osnovni problem s ovim klocinom Dešampom ponovo neubacivanje Camavinga životinje/razarača u momentima kada Englezi satiru vezni red Fr.
Da je imao Camavingu zadnjih pola sata mnogo mnogo bi stabilnije izgledali.To bi ih moglo zayebati u finalu protiv Argentine . Rabiot im uopšte nije potreban tamo , imaju visinsku dominaciju i bez nje i to kakvu, međutim čovjek je drvo, nije okretan , nije ni neki razigravač. Camavinga je daleko bolji u iznošenju loptu, dečko je i ne iznosi kroz pas igru nego leti s njom i brz je. Djeluje da bi bi bilo znatno kompaktiniji s njim u vezi.
Ne možeš biti favoritom dok makar jednom ne iskočiš iz luzerstva,isto je vrijedilo za Srbiju. Švica 10 godina jedna od konstantnijih reprezentacija,a i po individualnoj kvaliteti su tu negdje+na prošlom SP ista grupa,isti ishod.
A Francuzi su igrali sa? Australijom, Tunisom, nikad gorom Danskom i sa najgorom reprezentacijom u 1/8 Poljskomkolezeljovac je napisao/la: ↑10 dec 2022, 22:07E cuj bolja ekipa ispala.... Pa ybt ljudi igrali sve protiv repki nižerazrednih do večeras, kao i u Rusiji do Hrvata.... Karine, karine i Karine.... Da svijet i fudbal postoje još 100.000 godina neće uzeti EP i WC...
Čuj plačite, moja ekipa igra polufinale drugi put u nizu.ZutiFKS je napisao/la: ↑10 dec 2022, 22:12Vas par se takmiči u pisanju gluposti večeras, a mislim da ni ti sam ne vjeruješ u napisanoCipiripiblicblic je napisao/la: ↑10 dec 2022, 22:09Stativa, penal, Sakina šansa, neregularan gol Tchoua...![]()
Samo plačite![]()
Ma pusti suđenje, veći je problem što vi imate problem sa Francuskom tradicionalno. I to u svim sportovima.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑10 dec 2022, 22:11Ma sjeti se suđenja zadnji put. Ili ovog večeras. Ne brinem se za našu igru, al jbga, protiv nečega se ne može.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.