Prvi sampion iz Afrike ide ove godine

Prvi sampion iz Afrike ide ove godine
Nisam gledao šta piše **** me otac ćorava
Samo urugvaj ima bolji odnos od engleza,nemojte zayebavat, na 100%su, to ni brazil ni njemacka nemaju.
Vrijeme je da neko odbrani titulu, nije od Brazila 60-ih viđeno.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑10 dec 2022, 22:23
A jbm ti Francuze, ljudi izgledaju kao da svaku utakmicu imaju pod maksimalnom kontrolom, pa neće valjda dva puta zaredom![]()
Francuzi su prva ekipa od SP 2006. godine da kao aktuelni prvaci uspiju proći u nockout fazu...Finn je napisao/la: ↑10 dec 2022, 22:26Vrijeme je da neko odbrani titulu, nije od Brazila 60-ih viđeno.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑10 dec 2022, 22:23
A jbm ti Francuze, ljudi izgledaju kao da svaku utakmicu imaju pod maksimalnom kontrolom, pa neće valjda dva puta zaredom![]()
![]()
Antoine Griezmann's World Cup so far:
- 1st for key passes (17)
- 1st for big chances created (6)
- 1st for assists (3)
Bilo bi lijepo. Ma da mislim da Trikolori zasluzuju trecu titulu.
Ma Griezman top od prvog kola, cini mi se da njemu ove postavke i igra DD najbolje odgovara.
Ko kad su preslabi da se plasiraju u finale. I ovu sto su osvojili cini mi se da je bila neka kradja. Da je iole jaca reprezentacija igrala u osmini umjesto Senegala, ne bi ni do Francuske dosli..
Da. Oni su pokrenuli trend,bez zabijenog gola 2002. s JAR,Tunis,Danska. A i 2010. koban JAR u JAR-u,i tada rasulo. Baš 2006. oni zaustavili Scolarijev Brazil koji je stigao u četvrtfinale s 11 pobjeda zaredom na Mundijalu,baš od finala 1998. u Francuskoj i laganog poraza od Francuza! Zidane im je bio kriptonit. Europljani šampioni svijeta od njih pa Talijani,Nijemci,Španjolci prolaze slično njima,grozni rezultati,zapravo svi deja vu. Talijani 2010. i 2014. blamaža u grupi pa 2018. i 2022. bez plasmana! Ne znam imaju li pobjedu uopće. Nijemci nakon osvajanja suverenog kontra Latinosa 2014. ispadanja u grupi,kobni baš japan i koreja. Španjolci nakon dominacije razbijeni od Nizozemske i Čilea kao branitelji Europe i Svijeta i 2018. i 2022. od Rusa/Maroka ispadanje u 1/8 u Osmini,potrefilo se nevjerojatno.kolezeljovac je napisao/la: ↑10 dec 2022, 22:29Francuzi su prva ekipa od SP 2006. godine da kao aktuelni prvaci uspiju proći u nockout fazu...Finn je napisao/la: ↑10 dec 2022, 22:26Vrijeme je da neko odbrani titulu, nije od Brazila 60-ih viđeno.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑10 dec 2022, 22:23
![]()
Džukelu s gola je morao skinuti, sad fino Amar i Musa objasniše da je njegov prvi gol, morao je braniti onorio_Ferdy88 je napisao/la: ↑10 dec 2022, 22:33Jedina zamjerka Garethu jesu ove izmjene, mozda je mogao ranije ubaciti Grealisha i Rashu, a ne cekati zadnjih par minuta.
Inace prvenstvo na nivou, puno bolje su igrali nego na Euru kad su u finalu izgubili, tako da moze ostati na klupi do 2026 sa ovom generacijom, koja ce biti puno zrelija i jos talentovanija ako nista.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.