f0rest1946 je napisao/la: ↑11 dec 2022, 13:43Smetaju brojke Ronalda a ne smeta jer ga vrijedjaju![]()
Ali zato odrasle Bošnje uzivaju u nacionalizmu i ne smeta im politika![]()

Siguran sam da nam svima smetaju brojke Ronalda.

f0rest1946 je napisao/la: ↑11 dec 2022, 13:43Smetaju brojke Ronalda a ne smeta jer ga vrijedjaju![]()
Sa druge strane poznato je da je Argentina i južnoameričke države generalno utočište za stašeu koje su bježale poslije onog rata. I sada se postavlja pitanje koga će u utorak podržati pošteni Bošnjak?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑11 dec 2022, 12:36Bošnjaci su najnaivniji narod na planeti, slave njihove pobjede, vatromete zayebancije, ljudi i dan danas zadojeni mržnjom prema njima, ovo je kao da se u centru Kijeva slavi pobjeda Rusije
Naravno da je , onakav penal vise nije sviran, a o padu Griezmana preko lopte ne treba ni diskutirati. Poklonjena prva 2 gola pa ti igraj poslije
Ma ovako je bila manija I sa posjedom lopte dok je harala Pepova Barsa, isfurat će i xG na sličan način
Osim u LP gdje se igraju dvije tekme, ili ligaskim takmicenjima gdje moras citavu sezonu biti dobar a ne samo par tekmi i to je realan prikaz kvalitete.
Jah i Messi ima samo 2 i to prvi put na ovom svjetskom iz penala i mocnoj AustralijiBoixosNois1899 je napisao/la: ↑11 dec 2022, 13:53f0rest1946 je napisao/la: ↑11 dec 2022, 13:43Smetaju brojke Ronalda a ne smeta jer ga vrijedjaju![]()
Siguran sam da nam svima smetaju brojke Ronalda.![]()
Nije glupost nego je to realan prikaz onoga sto smo gledali na terenu.
Kaznit će ga BrozCipiripiblicblic je napisao/la: ↑11 dec 2022, 13:50Navodno razmatraju opciju da kazne Messija i E. Martineza zbog nesportskog ponašanja, ali mislim da nema ništa od toga. Eventualno novčano.
f0rest1946 je napisao/la: ↑11 dec 2022, 14:04I **** vise na svaki post mi se lijepis, hinje katalonske sve zapocnete bmk vise.
Oprosti mi sto nisam glasao za tebe kao forumasa godine.Madal je napisao/la: ↑11 dec 2022, 14:15Kako ste dosadni s pricom da se ne navija za Hrvatsku. Navijajte za koga god hocete i nek vas boli qurac za koga drugi navijaju, sta ste toliko optereceni time. Ja npr imam prijatelja u 3-4 grada Hrvatske i valjali su mi vise nego vecina Bosnjaka. Ima kamenjara u Hercegovini ali isto tako ima i bolesnih debila sa strane Bosnjaka.
Znam cak i neke Hercegovce sto navijaju i za Hrvatsku i za BiH, mozda za BiH malo manje. I to je skroz normalno, sta fali.
Zasto kad je bas dobar pokazatelj koja je ekipa bila bolja?BosniaBoston je napisao/la: ↑11 dec 2022, 14:03Ma ovako je bila manija I sa posjedom lopte dok je harala Pepova Barsa, isfurat će i xG na sličan način
Ma to je raja isfrustrirana sa teme premijer liga BiH,crem de la crem nacionalista kojima je Zrinjski nabio komplekse sad se samo prenijelo na SP.
A ti nasjedaš na svaku, ubi te fanboy-isanje.f0rest1946 je napisao/la: ↑11 dec 2022, 14:04I **** vise na svaki post mi se lijepis, hinje katalonske sve zapocnete bmk vise.
Antipolitika3 je napisao/la: ↑11 dec 2022, 14:23Ma to je raja isfrustrirana sa teme premijer liga BiH,crem de la crem nacionalista kojima je Zrinjski nabio komplekse sad se samo prenijelo na SP.
Only ,let i kompanija.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.